Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוסע כיום בסניק 2005 1.6, אחרי כמה שנים עם סניק 2002. איזה מאתיים אלף ק"מ עם שתיהן.

מרוצה ונהנה. רק שהטעם והדעות שלי הן לא בדיוק מה השכן של הסבתא של הבן דוד אומר.

בטיחות ברמה גבוהה מאוד, היגוי טוב, תגובה טובה (הכל בפרופורציות לסוג הרכב), מרחב, נוחות , אבזור מצויין (אני מקווה שאין לך שם דגמי ליסינג "ישראליים") , שימושיות מעולה ביו אם יש ילדים וטיול, או משהו גדול לסחוב, או להיות רוכב בודד.

תוכל לעשות חיפוש בפורום על דגם כזה או אחר ויש הרבה תגובות. הגיר האוטומטי בסדר, בחלק מהזמן איכשהו מבין אותי.

בסניק מומלץ מרווח טיפולים כל 30,000 (אצלי כ-75% נסיעת בבינעירוני). מעבר לבלאי שוטף כמו מצבר וצמיגים, "הפתעות" יש כל +3 שנים עם מאריכי הצתה שצריך להחליף (אבל באנגליה תקנה ב-20 פאונד מה שבישראל עולה 400 ש"ח אצל היבואן), היתה בעיה עם מסילות חלונות חשמליים שנפתרה פעם בריקול, פעם אחת התקלקל נגד מהירויות של האיוורור (זה לא זול), היתה לי בעיה מסובכת (כי לקח למוסך מורשה כמה ימים מלאים לאתר אותה וזה רק תחילת הבזיון שלהם) עם חוט למשאבת הדלק שהחליט להתאבד ולעשות קצר במשאבה, בסניק הקודמת היה תיקון כלזהו במזגן, אולי שכחתי משהו אבל לא היתה בעיה משמעותית שחוזרת על עצמה.

למקומיים בישראל רנו נמכרת יחסית בזול מול מתחרות. מצד שני אני לא בדיוק מתלהב ממוסכי היבואן.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

כאחד שמחזיק רנו סניק ידנית מנוע 1600 ופיג'ו 307 SW מנוע 2000 אוטומט אני אשתדל להוסיף כמה נקודות:

היתרון הגדול של סניק הוא תצורת המיניוון שמוסיפה אלמנט של גובה. ז"א שבתא מטען אתה יכול להעמיד את העגלה והמזוודות וכך למעשה יכול לדחוס הרבה יותר מטען בלי לחסום את הראות אחורה. בנוסף הכיסאות הם גבוהים ולכן אין צורך לקחת את המושב הקידמי אחורה עד הסוף, דבר שנותן מרחב רגליים גדול מאוד לשורה השניה. בגלל שמדובר ברכב ידני לגובה יש קצת חיסרון עבור אנשים נמוכים מכיוון שבלחיצה על הקלאץ הרגל באוויר (ולא חצי על הריצפה) דבר שמעייף. (אישתי נמוכה ושונאת לנהוג על הסניק.) נוח מאוד לקשור את הילדים מאחור גם במושב אמצעי בגלל גובה המושבים. הנהג יושב גבוה מעל הכביש כמו בג'יפ יתרון לדעתי. ראות אחורה לקויה כדאי חיישני רוורס.

307 SW - קצת יותר צפוף מהסניק אך איכות הנסיעה (בידוד רעשים, ספיגת מהמורות) טובה יותר מהסניק ולדעתי גם מכל רכב קבוצה 2 חדש מהניילון (שנת 2003). ביציאה מהמקום הרכב מרגיש קצת כבד (יכול להיות שקשור לגיר AL4) עדיין מדובר ב 3 מושבים נפרדים בשורה האמצעית ובתא מטען גדול מאוד מה שאומר שהרכב מרווח יותר מכל משפחתית ממוצעת.

מבחינת בעיות מכניות: סניק 2000 אני לא מכיר אך מנוע RFN רגיש לבוצה ואם הוא עבר טיפול כל 30K ק"מ כדאי לבדוק את הנושא, בעיית ה- ANTIPOLUTION FAULT נפוצה גם. ב-C5 כדאי להתייחס גם להידראוליקה אך כמו שאמרו אין עליה מבחינת נוחות נסיעה.

לדעתי כל הרכבים שציינת טובים כדאי שתבצע נסיעה בכ"א מהרכבים ותבדוק לאיזה אתה הכי מתחבר.

מיקי

פורסם

הפיקאסו אמינה משמעותית מהסניק הסובלת מתקלות כרוניות (פולי מנוע, נגד בקרת מהירות מזגן, סלילי הצתה, ועוד...)

בפיקאסו אין מחלות כרוניות. רגישות מסוימת יש לידית האיתות.

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

רב תודות!

הרנו יורדת מהפרק. מסתבר שאפילו ה"מוסכניק שלי" לא אוהב אותה.

ההתמקדות תהיה בפיז'ו - סיטרואן.

אם יש למישהו מידע ורעיונות נוספים - אשמח לדעת !

51 קג"מ :shock::lol:

• תוכן חדש...