Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי גולף GTI 2001 וישנה בעיה שאף אחד לא פותר לי.

הרכב עבר כיוון פרונט ועדין בורח ימינה .

עשיתי את כל הדברים שניתן ועדין אין פיתרון

הבעיה התחילה שנקרעו לי גומיות משולשים . בוצע החלפה למקורי ומאז הרכב לא חוזר לקדמותו

עשיתי החלפת צמיגים אחורה קדימה ימינה שמאלה . עברתי כבר 3 כיווני פרונט שונים הבעיה לא מסתדרת

]עוד משהו שחשוב מאוד לדעת/] שאני בנסיעה ולוחץ על הגז הרכב נוסע ישר . כשאני מרפה מדוושת הגז הרכב בורח ימינה

יש פה פיתרון ? או מידע טוב? תודה רבה

פורסם

בהנחה שהפרונט מכוון, יש לבדוק חופשים במתלה, לחץ אוויר נכון בצמיגים.

העברת את הצמיג הימני לצד השמאלי? כמה זמן נסעת כך? כנראה שהרסת את הצמיג.

קובי

פורסם
בהנחה שהפרונט מכוון, יש לבדוק חופשים במתלה, לחץ אוויר נכון בצמיגים.

העברת את הצמיג הימני לצד השמאלי? כמה זמן נסעת כך? כנראה שהרסת את הצמיג.

הדבר הראשון שעשיתי , היה החלפת הצמיגים מאחור (החדשים) לקדמת הרכב. וכשלא הסתדר החלפתי צמיגים ימני שמאלי (פרוק מהגנט)

פורסם

הרכב מושך ימינה חזק? כאשר הוא מושך ימינה ההגה מסתובב ימינה?

ידוע לך עם הרכב עבר תאונה שיכלה לפגוע בגיאומטריה שלו?

הדברים שחשבתי עליהם: מתלה עקום, כיוון פרונט בלתי מקצועי, צמיגים, לחץ אויר לא תקין, אולי אחד הצמיגים לא באותה מידה?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

זה לא משנה אם פורק מהגאנט והורכב או לא.

הצמיג מקבל את צורת הדרך, אי אפשר להעביר בין צד ימין לשמאל כי אז הצמיג נהרס וחגורת הפלדה תיקרע.

אני מניח שלמרות שהחלפת בין הצדדים עדיין הרכב מושך ימינה, לכן הבעיה היא לא בצמיג אלא בכיון פרונט/חופשים במתלה.

כנראה שלא החליפו את התותבים של המשולשים כמו שצריך, לא הידקו או משהו כזה.

מאיפה אתה בארץ?

קובי

פורסם

הייתי מציע לך ליצור קשר עם ״המעבדה לרכב״, גם אם אתה גר רחוק מהם עדיין שווה לקפוץ לשם לקבל חוות דעת.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
הרכב מושך ימינה חזק? כאשר הוא מושך ימינה ההגה מסתובב ימינה?

ידוע לך עם הרכב עבר תאונה שיכלה לפגוע בגיאומטריה שלו?

הדברים שחשבתי עליהם: מתלה עקום, כיוון פרונט בלתי מקצועי, צמיגים, לחץ אויר לא תקין, אולי אחד הצמיגים לא באותה מידה?

במהירות של כ80 קמש ומעלה רואים ממש את המשיכה ימינה . הרכב לא עבר תאונה הוא היה תקין לחלוטין ובעבר שעשו לי כיוון פרונט הייתי עוזב ידיים ונוהג עד לאילת בקו ישר . מאז שהגומיות נקרעו והחלפתי גומיות (משולשים) חדשים (מקורי) התופעה לא מפסיקה . אני כבר חושב כבר שיש לי חופש במסרק הגה

ולחץ אוויר בצמיגים תקין ...

פורסם
מאז שהגומיות נקרעו והחלפתי גומיות (משולשים) חדשים (מקורי) התופעה לא מפסיקה .

כאן לדעתי הסיבה לתקלה. הייתי מתחיל מבדיקה, אולי עשו לך החלפה לא טובה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
כאן לדעתי הסיבה לתקלה. הייתי מתחיל מבדיקה, אולי עשו לך החלפה לא טובה.

בדקתי אצל כמה מקומות את העבודה של המוסך. וזה עוד מרכזי . (הכל בסדר ) אני מאזור פ"ת .. תודה רבה לכולם . אני אבדוק "במעבדה לרכב"

פורסם
בעקבות הקריעה שלהן, החלפת בוקסות משולשים רק בצד אחד ?

כי אז זה דיי הגיוני שאתה לא מספיק מאוזן.

שתי גומיות , בשניהם . לא שיחקתי עם זה

פורסם

אגב, בדקת אם הג'נט עקום?

קרה לי ב GTI שנת 2001 שהיתה לי (ג'נט כוורת), החלפתי צמיגים והסתבר שאחד הג'נטים היה עקום, על מכשיר האיזון הוא עשה שמיניות במקום להסתובב ישר.

שלחתי אותו ליישור אצל בעל מקצוע ונסגר הסיפור.

עם זאת, לא הרגשתי שום בעיה למרות שהוא היה עקום.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני מאמין שהיכן שהוא הצליב בין הצמיגים בדקו לו/ היו שמים לב.

מצד שני אם ביצעו לו הצלבה של ימן ושמאל אז אני כבר לא בטוח באיכות העבודה של המקום הנ"ל.

קובי

פורסם

לדעתי תבדוק שוב את הבוקסות משולשים,בנוסף חבל שלא החלפת אותם לבוקסות מחוזקות של TT כך

גם היה לך קצת חידוד בהיגוי.

• תוכן חדש...