Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אני לא טועה אפילו ראיתי ילד עם שברולט סילבראדו! (אל תשאלו אותי למה ואיך..).

(ובהגדלת תקציב ל11K): פיג'ו 306, רנו מגאן 1.4 ידני, פיאט פונטו, רנו קליאו או VW פולו ?

הסילברדו מצריך רישיון נהיגה למשאית, נדמה לי ג'.

סליחה שזה מה שקפץ לי לראש בשרשור הזה P:

בעניין הרכב, אתה לא חושב שרק מפאת הבטיחות כדאי לקנות רכב יותר מודרני?

יש את הסוזוקי אלטו ב54 אם אני לא טועה, זו לא פסגת הבטיחות אבל זה הרבה יותר טוב מרכב ישן בלי כריות אויר וESP.

אם אתה רוצה רכב שיכול לשמש את כל המשפחה יש את ה206 + במחיר טוב כמו שהציעו למעלה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הסילברדו מצריך רישיון נהיגה למשאית, נדמה לי ג'.

סליחה שזה מה שקפץ לי לראש בשרשור הזה P:

בעניין הרכב, אתה לא חושב שרק מפאת הבטיחות כדאי לקנות רכב יותר מודרני?

יש את הסוזוקי אלטו ב54 אם אני לא טועה, זו לא פסגת הבטיחות אבל זה הרבה יותר טוב מרכב ישן בלי כריות אויר וESP.

אם אתה רוצה רכב שיכול לשמש את כל המשפחה יש את ה206 + במחיר טוב כמו שהציעו למעלה.

הקורס נהיגה צבאי נותן לך רישיון על משאית עד 15 טון.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם
הקורס נהיגה צבאי נותן לך רישיון על משאית עד 15 טון.

אמרת שראית ילד על סילברדו...

ד"א יש לך סיטרואן C6?

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אני אצא קצת מהקופסא של כל החברים פה ואמליץ לך על ניסן סאני.

מנוע 1.6 הזרקה חסכוני וזריז מאוד (110 כ"ס בערך), אמינות בשפע ויש הרבה למכירה!

הבונוס הוא גם שהוא נראה טוב יחסית לכל ההצעות פה ככה שהבן שלך לא יסע באוטו עם פרצוף חמוץ (גם על זה צריך לחשוב, היופי חשוב בגיל הזה).

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

קודם כול אם אתה רוצה את הרכב כסוג של מתנה,אז אולי כדאי לשאול מה הילד רוצה? לא כולם אוהבים ורוצים רכב בימבה שנתפס די נשי...

לפי דעתי גם השיקול של דלק לא צריך להיות משמעותי בכלל. כמה הוא כבר יסע? 6 אלף קילומר בשנה?

כול רכב משפחתי משנת 2002 יתן בטיחות זהה או אפילו טובה יותר מהרכבים הקטנים.

פורסם
אמרת שראית ילד על סילברדו...

ד"א יש לך סיטרואן C6?

נכון, לא יחסר ילדים לפני צבא שעושים קורס נהיגה צבאי ומקבלים רישיון עד 15 טון (כמו ילד שנוהג אצלי). וכן יש לי C6.

מבחינת מראה באמת שאין לילד יותר מידי רצונות.. אולי נלך על מכונית משומשת אם יש לו חלום כלשהו. דר"א, נברר גם לגבי הניסאן סאני המדוברת.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

• תוכן חדש...