Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אסף

תעשה טובה גם לעצמך כשאתה כותב משהו ,תדייק!!

אם הכוונה היא שמישהו בנה כבר רכב בכוחות עצמו ורוצה תקציב לשיפור, זו לא מטרת המכרז (קול קורא ) לעניות דעתי

אם הכוונה להתחיל מהתחלה אין שום סיכוי בעולם שרכב ראלי רייד או כל כלי תחרותי אחר ברמת רכב אפשר יהיה להכינו בפרק הזמן הזה אלא אם מישהו מזייף מקצועית.

כל זה גם מתגמד ולמה? הרכב אינו הקריטריון היחיד מה עם הצוות? המיומנות שלו? מי יקבע אם הוא מקצועי או בעל רמה תחרותית בין לאומית? יוסי ניסן?,ה"יועץ?.

כן אני מבין שמישהו כבר הכין כסת"ח לנושא אבל שום מסיכת אב"ך לא תכסה את הסירחון שיוצא מפה.

אין עוד פתרון למירוצי כרכרות בארץ אבל יש פתרון לאיזה "נסיך" ,יקיר נפש של מישהו.

זה בסדר לחשוב שכווווולם טיפשים ,אולי זה מגיע לנו.

מירוצי מכוניות

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אכן פעור פה נשארתי לתגובות

אני הצעה.

כסף יש ? , יש!! מסתבר שכן. והרבה !!

ביטוח יש ? אין!!

למה אין ? יקר לי.

אז לקחת את הכסף הזה ולשלם לביטוח ולהתחיל להתחרות כאן בארץ הקודש.

השרה רוצה לנסוע לחו"ל לתת מדליה , נסדר לה טיסה בזול.

רוצה להאמין שהקול הקורא הזה לא מיועד ליועץ , כי אם כן , אוי לנו ואבוי לנו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה החדות שלך נפגמה אולי בגלל השעה המאוחרת, אתה בקיא יותר ממני בחובות מכרזים ציבוריים,אתה יודע שצריכה להיות שקיפות,אתה יודע שמי שמועמדותו לא התקבלה צריך לקבל תשובה למה לא, אני אומר לך חד וחלק ,המכרזים כולם ברשות הנהיגה הספורטיבית היו מכוונים ולא נבחרו האנשים המקצועיים מה שלעניות דעתי חייב היה להיות הדבר המרכזי,האשמה חמורה? זו הרגשתי והלואי ואתבדה.

לו היה יושב שם איש שליבו וראשו היו רק לטובת הספורט היה מבין לפחות כמוני שבחוק יש לנושא הספציפי הזה פטור מחובת מכרז

אבל בשביל זה צריך אומץ אישי,חזון,ואסרטיביות (היה פעם אחד כזה במשרד קראו לו יריב אורן)

מירוצי מכוניות

פורסם
אסף

אם הכוונה היא שמישהו בנה כבר רכב בכוחות עצמו ורוצה תקציב לשיפור, זו לא מטרת המכרז (קול קורא ) לעניות דעתי

אם הכוונה להתחיל מהתחלה אין שום סיכוי בעולם שרכב ראלי רייד או כל כלי תחרותי אחר ברמת רכב אפשר יהיה להכינו בפרק הזמן הזה אלא אם מישהו מזייף מקצועית..

דני, מנסיוני - רכב רייד או רכב עבירות לוקח לבנות 3 חודשים (בהנחה שכל המכללים כבר מונחים על המדף, ואם לא - זה עוד שבועיים-שלושה).

זה מאוד צפוף להספיק לתחרויות סוף העונה באירופה (ספטמבר - יש שתי תחרויות רייד ולפחות תחרות עבירות רצינית אחת), אבל אם מישהו כבר התחיל בבניה ועכשיו יבקש סיוע מהמדינה (בהחלט אפשרי לפי המסמכים), זה יכול להצליח.

יש עוד ענפים עם כלי רכב בבניה עצמית? דראג אולי?

כמו שכבר כתבתי - נראה מוזר לוח הזמנים. התזמון של אמצע השנה לא מסתדר עם לוח השנה של המירוצים. אבל אני מעדיף לברך על זה שהמדינה משקיעה כסף בספורט, גם אם זה נעשה עקום.

אסף.

פורסם

אסף

אם אתה חושב כך, מי אני? מאחל בהצלחה

ההבדל בינינו? אני לא מקבל שום דבר "עקום", החיפזון הזה יש לו 2 סיבות ,נאיביות (קשה לי מאד להאמין) או שיש דברים בגו ודי "לחכימא ברמיזא".

ההתעוררות אינה מיקרית וצדק אלון חלווה, כסף זה אם זמין היה צריך להינתן ולהתחלק בין ההתאחדויות שהוקמו והוכרו ,על מנת שיוכלו להתניע.

לזה יש תקדימים וזה היה מתקבל הרבה יותר בטבעיות.

הרגולציה ושלטון הרשות בכל תחום מחיי הספורטאים הרג את הספורט המוטורי וחיסל אותו לטעמי.

הלוואי ואתבדה

דני

מירוצי מכוניות

פורסם

עוד דבר אסף

מה האפלייה הזו? למה רק רכב בבנייה עצמית? רכב מוסב למירוצים כמו רכב ראלי,ראלי קרוס,ספרינט,דראג אינו עומד בקריטריונים?

שוב מישהו לא חשב נכון.

רכב לבנייה, ראלי למשל צריך לבנות על בסיס רכב קיים,זה לוקח יותר מ3 חודשים (לקריטריונים בין לאומיים) חייב סדנא, לא חובבנות

אגב חלפים על המדף? מי היבואן הרשמי בנושא? צדקת ,ה"יועץ" ,אין ניגוד אינטרסים?אולי יש? מישהו חשב על זה?

תמשיכו לטמון את הראש בחול מגיע לכם.

אלוהים עדי ואני נשבע שעיני לא צרה בפרנסתו של היועץ (אני בעצמי קניתי ממנו בזמנו ).

אבל ראיתי גם ראיתי איך ה"יועץ" מכוון את משרד הספורט והיושב בראש רשות הנהיגה הספורטיבית לאפלייה והעדפה של גורמים הקרובים לו.

ניקח רק בחשבון את הסחבת המכוונת וההעדפהבנושא התקנונים (ראינו זאת במדוייק בבחינות של הבוחנים הטכניים)

מירוצי מכוניות

פורסם
ובינתיים סיימו היום כ- 30 נהגי ראלי לסוגיו מחזור ראשון של קורס רישיון נהיגה ספורטיבי.

הקורס שאורגן בביה"ס למאמנים של וינגייט ע"י התאחדות IRDA והמועדון המוטורי הישראלי 2010 היווה כיבוש עוד מכשול בדרך לתחרויות חוקיות.

נציג משרד הספורט העביר מבחן מסכם ולאחר מכן הועברו השלמות ענפיות (ראלי ספרינט אוטו/ראלי קרוס ואוטו גראס).

השלב הבא - רישוי הרכבים בשבועות הקרובים ובעזרת השם - נתחיל לטפל במכשולי הוצאת אירוע.

כל הכבוד לעופר שוורץ על הכנת החומר המקצועי לקורס בצורה מעולה ובמשך זמן קצר שעמד לרשותו השקיע שעות רבות ע"מ להוציא קורס מקצועי.

תודה גם לנציגיי וינגייט שנרתמו במאה אחוז מחוייבות להצלחת המחזור הראשון.

תמונות ופרטים יועלו בשרשור נפרד כמו גם פרטיי הרשמה למחזור הבא למי שפספס מחזור זה.

אלון

כדי להבין עברו קורס או קיבלו את הרישיון המיוחל??

תסתכלו במסמך ה"וורד" על התנאים ואיך בוחרים את הזוכה...

הוא צריך להיות גם בונה רכבים עם עבר מפואר וגם מתחרה?

לא ! הזוכה /ים בפרוייקט צריכים שילוב של מספר קריטריונים , שניתן לחלקם בין מספר אנשים , ובלבד שבפרוייקט יהיה מזיגה של הכל. תשאל איך הגעתי למסקנה הזו ? פשוט חברה בע"מ רשאית להגיש מועמדות , כמובן שחברה בע"מ לא יכולה להיכנס לכלי רכב תחרותי ולנהוג בו.

מפרסום עד להגשה - פחות מחודש!!!

אכן צפוף , אבל זה פחות קריטי כי מדובר בהגשה למכרז בלבד ואילו התוכנית עצמה צריכה להתבצע תוך מספר חודשים אבל...

וכאן אולי הבעייתיות , הוא להתחרות עוד בשנת 2011, למרות שיש כאן אחרים שחושבים שניתן להיעשות מבחינה מעשית.

ואני לפני שבועיים שאלתי את יוסי ניסן אם יש סיוע לספורטאים שיוצאים לחו"ל והתשובה - עדיין לא גובש, לא הזכיר במילה את הנושא.

וטוב עשה. למה שאתה תקבל את המידע ודני למשל לא יקבל. מידע פנים עבירה חמורה בשוק ההון , וגם כאן. אבל...

ברגע שפורסם הקול הקורא בפומבי טוב הוה היה וצריך היה להיות מועבר דוא"ל לכל הגורמים הפעילים בספורט המוטרי הידועים לרשות על פרסום זה

אז למה יש לי תחושה שזה תפור למישהו?

בושה למשרד הספורט ובושה ליוסי ניסן.

בדבר אחד אין ספק - מישהו שם מרגיש מספיק חזק בשביל לקחת סיכון ולעשות כזה דבר...

יש לי תחושה חזקה שזה לא יעבור בשקט.

לרשות אין יכולת לקיים מירוץ בארץ, לא מתקצבת ספורטאים בארץ או כאלו שיוצאים מהארץ בחו"ל - אבל מצאה חצי מיליון ש"ח עבור שליחת רכב לתחרות בחו"ל... רכב ונהג. מי גם בונה וגם נוהג? מי בונה עבור נהג אחר? מי בנה רכבים בארץ בשנים האחרונות כשהספורט הזה לא היה חוקי? כלומר מי בנה רכבים לא חוקיים ועכשיו זה קריטריון שמסייע לו לזכות בחצי מיליון ש"ח מהמדינה?

מי אמר שאסור היה לבנות. מותר היה לבנות אסור היה להתחרות בארץ. הבדל ענק.

כדי לזכות בחצי מיליון ש"ח צריך להוציא עלות כוללת של מיליון ש"ח

המילה פלילי - כמעט ונפלטה לי מהפה. אני מקווה שמישהו עם ביצים יכנס פה לעובי הקורה. איפה הקוף (קופמן) של הספורט המוטורי הישראלי?

בושה, כבר אמרתי?

אלון

והנה הצעה...

היות ויוסי ניסן לא יכול להביא לידי ביצוע מירוצים בארץ (לפחות לא בחמש השנים האחרונות ובמיליונים שהוציעה הרשות), היות ויש לו כל כך הרבה כסף לשפוך על נהג ורכב אחד בחו"ל,

אולי ישחרר הגביר חצי מהסכום הזה לטובת הספורטאים בארץ ונוכל כולנו לקיים אליפות ישראל בקפריסין.

האם זה בדיוק מה שהשרה לימור לבנת רוצה - ספורט מוטורי ישראלי מחוץ לגבולות המדינה?

גם וגם .

ביזיון.

בצורה גלויה אני אומר לך פה, יוסי - כמו שתשמע ממני בצורה פורמאלית ביום ראשון בבוקר - תתבייש לך!

איזה ספורטאי מצטיין - אולימפי - עם מדליות - קיבל איי פעם חצי מיליון שקל מענק מהמדינה עבור תחרות???

מי??? שחר פאר? אורן סמדג'ה? מדליסטית הכסף שלנו? אם הם רואים את הבדיחה העלובה הזו עכשיו, הם מתפלצים, אני בטוח.

אלון

נ.ב.

מאוד מעניין אותי לדעת, אני היחיד שחושב שיש פה משהו לא בסדר? (אני וזה ששאל מעליי אם הכסף כבר סומן למישהו... גם לי זה מריח ככה). אלון.

או לשלם את פוליסת הביטוח עבור הפעלת הענף .

בשרשור אחר בזמן אחר כתבתי כי הרשות חייבת להגיע ולהראות פעילות כי אחרת היא נכשלת במשימה , ולכן היא מנסה לייצר פעילות , גם אם זה כרגע לפרוייקט שייתחרה בחו"ל , כיוון שכאן טרם התגברו על כל המכשולים , ובנוסף כדי להאדיר את שמה של ישראל .

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
ישה ממתין לתגובה?

הרי היא לפניך והזדרז גם מישהו לענות.

מכרז זה מבחינה טכנית אינו ניתן לביצוע,זה רק מראה ומוכיח כמה טיפשים יושבים ,מנהלים ומוליכים שולל את כל מערכת הספורט המוטורי ובראשם ה"יועץ" המקצועי

גם ה"יועץ" יודע היטב כי לבנות רכב בעלות של עד 500000 ש"ח לוקח לפחות 6 חודשים עד שנה לאותה רמה שמכוון משרד הספורט בכל הנוגע לתחרות בין לאומית מוכרת.

אני כבר לא מדבר על כך שתחרות מוכרת חייבת אישורים טכניים (פספורט טכני) של בוחני פדרציה בין לאומית.

האנשים היחידים בעלי הידע והנסיון לבניית רכבי מירוץ (לא ראלי רייד) זה ,נו נחש ישה ,ה"יועץ" והחתום מטה.

כל השאר (בלי לפגוע )מכוניותיהם לא עמדו במבחן טכני של תחרות בין לאומית.

הסרחון שיוצא מפה משווע לשמיים,לכן כפי הנראה יצטרכו להעמיד את כל נושא הרשות לבדיקה ובחינה למבקר המדינה.

והתלונה צריכה להתחיל מהיום הראשון בו פורסם מכרז ליו"ר רשות הנהיגה בספורטיבית.

אבל מי אני שילין? עד היום קולי היה קורא קול במדבר,נביא זעם קראו לי,רודף כבוד,אגו נפוח, אף אחד לא יכול היה להתמודד מקצועית עם אף טענה שלי,מניהול הרשות,בחירת מועמדים לא מקצועית לתפקידים כאלה ואחרים,מכרזים מסריחים מאינטרס (זו דעתי)

מתן הרשאות להתאחדויות קיקיוניות,הפרד ומשול בין ספורטאים,

אישית קצתי ומאסתי בגועל הזה לכן הרמתי את נס קפריסין בחזרה,ישה כותב לי להסתכל קדימה ולשכוח את העבר,צר לי ישה אני הרמתי מפעל חיים של 6 שנים שבו הקרבתי את מיטב שנותי לנושא (מדגיש,ללא תמורה) וכשאתה רואה איך הגולם קם על יוצרו כואב לך נקודה.

שיקומו כל אלה שהיו בטוחים שהרשות תפתור להם את הבעיה וירימו הם את נס ה"מרד" שישאלו הם את עצמם אם זה התינוק שפיללו לו.

תשלחו לי מברק לקפריסין אם "לא אזיע בחליפה" אענה לכם.

בהצלחה

וכל הכבוד לצוות המקצועי של רשות הספורט ,למנהל,ל"יועץ",למשפטנית",ולמומחה המסלולים (איש נחמד) מה הידע? אלוהים יודע.

זה מה יש דני . יש החושבים שניתן לביצוע בלוח זמנים באמת צפוף , ואני , מבלי הבנה טכנית בעיניין קטונתי.

אסף

אם הכוונה להתחיל מהתחלה אין שום סיכוי בעולם שרכב ראלי רייד או כל כלי תחרותי אחר ברמת רכב אפשר יהיה להכינו בפרק הזמן הזה אלא אם מישהו מזייף מקצועית.

כל זה גם מתגמד ולמה? הרכב אינו הקריטריון היחיד מה עם הצוות? המיומנות שלו? מי יקבע אם הוא מקצועי או בעל רמה תחרותית בין לאומית? יוסי ניסן?,ה"יועץ?.

כן אני מבין שמישהו כבר הכין כסת"ח לנושא אבל שום מסיכת אב"ך לא תכסה את הסירחון שיוצא מפה.

אין עוד פתרון למירוצי כרכרות בארץ אבל יש פתרון לאיזה "נסיך" ,יקיר נפש של מישהו.

זה בסדר לחשוב שכווווולם טיפשים ,אולי זה מגיע לנו.

מטרת הקול הקורא לעניות דעתי היא להעמיד רכב תחרותי , שיוכל עוד בשנת 2011 להתחרות. לא נאמר שצריך להתחיל מרחם אימו , לכן גם משהו בביצוע , או משהו קיים שמחכה לשיפור לדעתי עונה לקריטריונים.

מי יחליט. הצוות המקצועי של המשרד כפי שנעשה בכל מכרז ממשלתי /ציבורי.

ישה החדות שלך נפגמה אולי בגלל השעה המאוחרת, אתה בקיא יותר ממני בחובות מכרזים ציבוריים,אתה יודע שצריכה להיות שקיפות,אתה יודע שמי שמועמדותו לא התקבלה צריך לקבל תשובה למה לא, אני אומר לך חד וחלק ,המכרזים כולם ברשות הנהיגה הספורטיבית היו מכוונים ולא נבחרו האנשים המקצועיים מה שלעניות דעתי חייב היה להיות הדבר המרכזי,האשמה חמורה? זו הרגשתי והלואי ואתבדה.

לו היה יושב שם איש שליבו וראשו היו רק לטובת הספורט היה מבין לפחות כמוני שבחוק יש לנושא הספציפי הזה פטור מחובת מכרז

אבל בשביל זה צריך אומץ אישי,חזון,ואסרטיביות (היה פעם אחד כזה במשרד קראו לו יריב אורן)

החדות שלי לא נפגמה .

מי שהגיש מועמדות למכרז מקבל תשובה. זכה יופי:-D לא זכה :cry:.

זה שלא זכה רשאי וזכאי לקבל את הנימוקים מדוע פלוני זכה ואלמוני לא, בתנאי...

שהוא דורש זאת רשמית מוועדת המכרזים בתוך פרק זמן נתון, ואז ביכולתו להחליט אם לבקש התערבות משפטית כנגד נימוקי הזכיה.

עוד דבר אסף

מה האפלייה הזו? למה רק רכב בבנייה עצמית? רכב מוסב למירוצים כמו רכב ראלי,ראלי קרוס,ספרינט,דראג אינו עומד בקריטריונים?

שוב מישהו לא חשב נכון.

רכב לבנייה, ראלי למשל צריך לבנות על בסיס רכב קיים,זה לוקח יותר מ3 חודשים (לקריטריונים בין לאומיים) חייב סדנא, לא חובבנות

אגב חלפים על המדף? מי היבואן הרשמי בנושא? צדקת ,ה"יועץ" ,אין ניגוד אינטרסים?אולי יש? מישהו חשב על זה?

תמשיכו לטמון את הראש בחול מגיע לכם.

אלוהים עדי ואני נשבע שעיני לא צרה בפרנסתו של היועץ (אני בעצמי קניתי ממנו בזמנו ).

אבל ראיתי גם ראיתי איך ה"יועץ" מכוון את משרד הספורט והיושב בראש רשות הנהיגה הספורטיבית לאפלייה והעדפה של גורמים הקרובים לו.

ניקח רק בחשבון את הסחבת המכוונת וההעדפהבנושא התקנונים (ראינו זאת במדוייק בבחינות של הבוחנים הטכניים)

לדעתי דני אתה שוגה בפרשנות המשפטית שלך , ומכאן אתה שוגה בהמשך ההודעה שלך.

מדובר בכלי תחרותי (ראה הגדרה של כלי תחרותי בחוק הנהיגה הספורטיבית ) לכן רכב מוסב הוא כלי תחרותי לעילא ולעילא .

וסתם הערה לסיום

"היועץ" נבחר על ידי וועדת המכרזים לכן הוא היועץ, אפילו אם מבחינתך הוא לא מבין .

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

את הכל ניתן להכשיר...

גם את זה יכשירו.

הציבור (ציבור הנהגים) מטומטם ולכן הציבור משלם... יש שיר כזה לא.

אני את שלי אמרתי - לא לעולם חוסן.

ישה - אתה חי ב ללה-לנד

אלון

נ.ב.

הנה כמה רעיונות לשימוש בכסף שיריח יותר טוב:

1. מכרז להוצאת מירוץ בישרא בתוך כחצי שנה (זמן סביר) - גם ישרת את האינטרס של הספורט הזה טוב יותר.

2. הוצאת פיילוט למירוץ ראשון עם כל התאחדות

3. פיתוח הספורט העממי - גם לספורט העממי אפשר לסייע בתקציבים.

ויש עוד הרבה.

דני, מבקר המדינה לא יתעסק בזה - בטח לא בזמן סביר. הא מתעסק בדברים גדולים.

הפתרון היה מאז ומעולם - בית המשפט. אבל בעוד כולנו מגייסים אלפי ועשרות אלפי שקלים לרכבים שלנו - אף אחד לא מוכן לשים 1000 ש"ח לעתירה מנהלית.

כותב ישה - יש 3 רכבי ראלי רייד וכו' - יש קריטריונים לסיוע לספורטאים בחו"ל (12 עד 15 אחוז מתקציבה - רוצה הרשות להקצות לזה - כך נמסר) - הרשות מקבלת כסף, אנשיה מקבלים משכורות, אבל את טובת הספורטאים -רשות זו אינה משרתת. פעם אחר פעם - במקום שהרשות תשמור על אינטרס הנהגים - נהגים בודדים צריכים להתריע על ההתנהלות הפסולה של הרשות. ואנחנו נחטוף את האש - כרגיל.

כתבת ישה ועדה מקצועית תחליט? 5 שנים לא מתכנסת הועדה המייעצת. יוסי ניסן שוקד על שינוי החוק (כן זהו חוק - שהרשות מזלזלת במילוי שלו), כדי שיוכל להקים ועדה מצומצמת בשליטתו.

אני לא יכול לרשות - אין לי נכונות להשקיע בזה משאבים וזמן - אבל אשמח מאוד לראות איזה קופמן נכנס לזה - או איזה רפי גינת, או תוכנית תחקירים אחרת.

יש להם שם חומר לעונה שלמה - לא לתוכנית אחת.

בשבוע הבא בכוונתי לבקש מהתאחדות IRDA להגיש תלונה רישמית למבקר המדינה על כל ההתנהלות בשנים האחרונות, גם אם יקח הרבה זמן, זה המינימום של מימוש חובה אזרחית של כל אדם בראותו עוול כזה, הבקשה לבדיקה צריכה להיות על הכל:

החל במינוי הראש, דרך מינוי היועץ, כלה בהקמת התאחדות "המניין" (התאחדות 10 הספורטאים בלחץ) - ועד למכרז המוזר הזה.

בושה למשרד הזה, בושה לספורטאים שיושבים בשקט.

אלון

פורסם

זה בסדר ישה אני אותך דווקא מבין

מאז ומתמיד האקדמיה היתה מנותקת מהמציאות היום יומית,

כלי תחרותי כהגדרתו התיאורטית? הגדרה מדוייקת

במציאות? דבר והיפוכו.

מירוצי מכוניות

פורסם

אלון

אני חי בישראל כפול זמן ממך אז אתה לא צריך לספר לי איפוא אני חי.

דני וחבריו הלכו לבג"ץ מרחו אותם זמן ממושך ואח"כ הוציאו חוק ואח"כ תקנות שישבו עליהן שנים , שאיתם קשה , ויש שטוענים שאי אפשר לנהל פעילות ספורט מוטורי בכלל.

למרות זאת יש התקדמות ואתה השתתפת בקורס לקבלת רשיון נהיגה ספורטיבי.וגם קיבלת אישורים לתקנונים וכו'

שהכל שפיר בטח שלא.

ביקשת מימון לאליפות ישראל בקפריסין . אתה חי בללה לה לנד , כי משמעות הדבר הודעה שהיא גם הודאה רשמית של הרשות / השרה , שנכשלנו לעשות פעילות בישראל.

ראית מי שמודה בכישלון? בפוליטיקה ביפן כן לא בישראל.

היה מכרז פתוח פומבי למשרת היועץ.

ונבחר מחדש היועץ . אז יש מי שעובד ומחליט , ומה הקשר של זה לוועדה המייעצת. כלום.

לכן גם במכרז הזה יהיה מי שיחליט ויקבע זוכה או מספר זוכים.

אתה מביא ציטוטים בשמי שמעולם לא אני כתבתי אותם. אז דייק בבקשה.

דני

לא הבנתי כלום מהודעתך . חזור שנית.

רכב המירוץ שלך מתאים להגדרת רכב תחרותי ? אם כן אז תגיש מועמדות.

למה לדעתך הוא לא נכנס לקריטריונים , וכפי שאמרת בצדק הרכב הוא רק אחד מהקריטריונים לבחירת הזוכה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה - אתה מלא בעובדות שגויות.

כנראה גם דמגוג לא קטן. איפה ראית שביקשתי מימון לאליפות בקפריסין...

אין לי אנרגיה לבזבז עליך - תלמד את העובדות.

אתה יכול לחיות פה 100 שנה ועדיין לא לדעת כלום.

הקורס בו השתתפתי - אני יזמתי אותו. הרשות עשתה כל שבידה כדיי למנוע ממנו לצאת ונדרשו לחצים אדירים כדי להוציאו.

כל התקדמות שנעשית פה נעשית למרות המקלות בגלגלים ולא בעקבות סיוע של הרשות.

צא ולמד...

רק הכסיל חי באשליה שהוא יודע הכל.

אלון

פורסם
ובינתיים סיימו היום כ- 30 נהגי ראלי לסוגיו מחזור ראשון של קורס רישיון נהיגה ספורטיבי.

הקורס שאורגן בביה"ס למאמנים של וינגייט ע"י התאחדות IRDA והמועדון המוטורי הישראלי 2010 היווה כיבוש עוד מכשול בדרך לתחרויות חוקיות.

נציג משרד הספורט העביר מבחן מסכם ולאחר מכן הועברו השלמות ענפיות (ראלי ספרינט אוטו/ראלי קרוס ואוטו גראס).

השלב הבא - רישוי הרכבים בשבועות הקרובים ובעזרת השם - נתחיל לטפל במכשולי הוצאת אירוע.

כל הכבוד לעופר שוורץ על הכנת החומר המקצועי לקורס בצורה מעולה ובמשך זמן קצר שעמד לרשותו השקיע שעות רבות ע"מ להוציא קורס מקצועי.

תודה גם לנציגיי וינגייט שנרתמו במאה אחוז מחוייבות להצלחת המחזור הראשון.

תמונות ופרטים יועלו בשרשור נפרד כמו גם פרטיי הרשמה למחזור הבא למי שפספס מחזור זה.

אלון

והנה הצעה...

היות ויוסי ניסן לא יכול להביא לידי ביצוע מירוצים בארץ (לפחות לא בחמש השנים האחרונות ובמיליונים שהוציעה הרשות), היות ויש לו כל כך הרבה כסף לשפוך על נהג ורכב אחד בחו"ל,

אולי ישחרר הגביר חצי מהסכום הזה לטובת הספורטאים בארץ ונוכל כולנו לקיים אליפות ישראל בקפריסין.

האם זה בדיוק מה שהשרה לימור לבנת רוצה - ספורט מוטורי ישראלי מחוץ לגבולות המדינה?

ביזיון.

בצורה גלויה אני אומר לך פה, יוסי - כמו שתשמע ממני בצורה פורמאלית ביום ראשון בבוקר - תתבייש לך!

איזה ספורטאי מצטיין - אולימפי - עם מדליות - קיבל איי פעם חצי מיליון שקל מענק מהמדינה עבור תחרות???

מי??? שחר פאר? אורן סמדג'ה? מדליסטית הכסף שלנו? אם הם רואים את הבדיחה העלובה הזו עכשיו, הם מתפלצים, אני בטוח.

אלון

נ.ב.

מאוד מעניין אותי לדעת, אני היחיד שחושב שיש פה משהו לא בסדר? (אני וזה ששאל מעליי אם הכסף כבר סומן למישהו... גם לי זה מריח ככה). אלון.

ישה - אתה מלא בעובדות שגויות.

כנראה גם דמגוג לא קטן. איפה ראית שביקשתי מימון לאליפות בקפריסין... בהודעה של אחד שלא זוכר מה הוא כותב. קרא למעלה קוראים לו אלון. אולי אתה מכיר אותו?

אין לי אנרגיה לבזבז עליך - תלמד את העובדות. את העובדות אני לומד ממך .

רק תגיד ואני לא אסתמך עליך.

אתה יכול לחיות פה 100 שנה ועדיין לא לדעת כלום.

הקורס בו השתתפתי - אני יזמתי אותו. כל הכבוד לך וללא ציניות בכלל הרשות עשתה כל שבידה כדיי למנוע ממנו לצאת ונדרשו לחצים אדירים כדי להוציאו.

אתה יכול להסביר לי למה אתה חושב שהרשות עשתה מאמצים שהקורס לא ייצא?

הרשות לא רוצה שיתקיים פה ספורט מוטורי??

ללא קיום ספורט מוטורי הרשות הזו לבסוף תיסגר. אם לא הבנת את זה עד עכשיו אז כדאי לך להתחיל להבין זאת.

ונציג משרד הספורט הוא שהעביר את המבחן המסכם, כך כתבת.

לשאלה הפשוטה שלי טרם ענית , האם קיבלתם רשיון נהיגה ספורטיבי אחרי הקורס הזה או יש עוד הימלאיה שצריך לעבור כדי לקבל את הרישיון המיוחל?

כי אם התשובה חיובית אז אתה רשאי גם לייבא רכב מירוץ שאחד התנאים לו הוא רישיון נהיגה ספורטיבי.

כל התקדמות שנעשית פה נעשית למרות המקלות בגלגלים ולא בעקבות סיוע של הרשות.

צא ולמד...

רק הכסיל חי באשליה שהוא יודע הכל.

אלון

הערותי למעלה בכחול.

אלון

כאשר לאדם אין מה לומר לגופו של עיניין הוא מתחיל לדבר לגופו של האיש. אז תנסה , אם אתה מסוגל לנהל דיון רציני.

גם שמחת להודיע לנו שאושרו לך התקנונים . אז תחליט עושה או לא עושה הרשות.

אולי לא בקצב שהיית רוצה ויש מה לשפר אבל...

ואני האחרון שבא לסנגר על הרשות , אבל אני לפחות יודע איך פועלת רשות ולאוו דווקא הרשות הספציפית הזאת, שהיא בעייתית כי היא עוסקת בענף שבעיני רוב הציבור הרחב היא עוסקת במירוצי מכוניות מסוכנים, לכן הפוליטיקאים / היועצים המשפטיים לרבות עובדי הרשות עצמה , כולם עסוקים בלהגן על עצמם שמא יקרה משהו.

אצלם העיסוק הזה לא בוער בעצמותיהם, מה שלא כך אצל העוסקים / הספורטאים בענף. ענף יותר נכון לומר בצער זלזל.

כאשר תפנימו את זה יהיה לכם יותר קל להבין את פעולת המערכת ומגבלותיה , מבלי שזה אומר להפחית במאומה את הלחץ שלכם לזרז את הפעילות.

וסליחה שגזלתי את האנרגיה שלך.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה יש הבדל תהומי בין התנהלות רשות ממשלתית בעצלתיים (קרא את פס"ד אפרופים) גם אריק שרון ניסה לטפל בסחבת והצליח רק ע"י מעקפים.

לבין תרגילים שפוגעים בקידום החוק שחוקק (חוסר תום לב)

דוגמא:

חיפשו ברשות הנהיגה הספורטיבית מומחה למסלולי מירוץ(לא עדות שמיעה אלא שבועה שלי ) נעשה מכרז רק לבני מיעוטים למה?

נבחר בחור נחמד שהקשר שלו למסלולי מירוץ הוא כמו הקשר שלך למסלול מירוץ.

אתה יודע כמוני שבקטע של קידום ענף שאין לו לענף רקע הרשות פטורה מחובת מכרז,יש במדינה 4 אנשים שיודעים (עם תעודות) מסלול מירוץ מהו,מישהו שאל אותם? מישהו פנה אליהם?, מה שייך מכרז בני מיעוטים לנושא?, איזה קשר יש לבחור החביב שנבחר לספורט מוטורי?

מי היה השר אז? תנחש.

מכרז ליועץ נפתח לפי החוק ב17 לאוקטובר מאז ועד לפני כחודש היתה דממת אלחוט למה?יש לי השערה ברורה בנושא.

ואתה יכול לשער מה היה?

למה לדוגמא לא נפתח מכרז לבוחן טכני ראשי? איך חכול להיות שמשרד הספורט בחר כתומך מקצועי בחור (אגב הוא חבר שלי,היה איש צוות שלי,נשמה ואיש מקצוע טוב) ללא מכרז?

מנהל תקין? קידום הספורט? איך תקרא לזה?

עכשיו לשאלה הכי יסודית

איך נבחר האיש העומד בראש ה"פירמידה".? אינני משפטן (עדיין) אבל חושים יש לי ועוד איך (נכון חושים אינם קבילים בבית המשפט)

אבל חשדות צריך להסיר ומי שחשד לחינם יתנצל,

יש מהלכים שנעשו ונעשים שאינם עולים בקנה אחד עם הדרך הנהוגה בכל העולם הנאור בכל מה שקשור לענף,בכוונה לא בכוונה מישהו צריך לבדוק ואם נעשו שגיאות בתום לב יש לתקנם כי אח"כ יהיה מאוחר מדי.

מירוצי מכוניות

• תוכן חדש...