Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמת יש אחת

משפט של ילד קטן שרואה את הכל בשחור לבן.

להזכירך שרשור ארוך שהתנהל כאן בהשתתפות פעילה של יובל מלמד בו הסתבר שהאמת שלך היא לא האמת שלו , וכל צד שלף פרוטוקולים ומסמכים כדי לאשש את האמת שלו.

גם בתיוגי כאיש האקדמיה ( לא שצריך להיעלב מזה חס וחלילה ) אתה לא מדייק בכלל.

השתתפתי בחיי במספיק קרבות אמיתיים ולא רק בשדות הקרב הצבאיים.

הראשונה ישה (מתחברים,מנסים למצוא דרך משותפת,מגיעים למטרה!!!!! בקריצה ועצימת עיניים. (לשון תחובה לאחוריים)

בכחול דרכי. ההמשך ממש לא ואין גם צורך , למי שיודע להיות אסרטיבי ולא תוקפני לוחמני .. לוחמני מלשון המילה חלומות.

אציב לך שאלה פשוטה ומקווה לקבל תשובה לא פילוסופית ( אקדמית )

האם לדעתך הרשות / השרה רוצים שיהיה כאן ספורט מוטורי.

ואם התשובה לשאלה הזו חיובית האם לדעתך יש סיכוי שהוא יהיה במתכונת של גויי העולם או כמו כל דבר במדינה הוא יהיה פשרה.

להזכירך רק כמה משרדים ממשלתיים מעורבים כאן כדי להבין את הקושי להזיז דברים. אתה יודע זאת יותר טוב מכולם.

להזכירך אין בארץ כמעט דבר שפועל כמו שהוא פועל במדינות אחרות.

לפי אלון סרוג'ו עשה כך ולכן קיבל התאחדות , אז מבחינת סרוג'ו הוא השיג את שלו, למורת רוחם של כל אלה שאומרים את האמת שלהם בפנים ( ואף גאים בכך ) ונשארים עם הלשון בחוץ, תרתי משמע.

נלחמתם ברגולציה בעבר , הגיעו מים עד נפש , אפס פעילות , אופק היה אפס , פניתם לדרך משפטית ( האם זאת נחשבת הדרך האקדמית ) והתוצאה ידועה.

כעת יש התקדמות יש אופק , או שאני טועה.

והנה אלון לפחות לפי מה שהוא כותב רוצה ללכת בדרך המשפטית כדי להזיז את הדברים.

בהצלחה.

ומילת סיום .

הדינוזאורים ששלטו בעולם נכחדו האדם הקטן שרד ושולט בעולם כיום.

שיח עומד בדרך כלל בסופה טוב יותר מעץ חזק כי הוא מתקפל בעת הסופה וכשזו חולפת הוא מתיישר העץ מתנגד לסופה והיא עוקרת אותו ומעיפה אותו לעזאזל.

חומר למחשבה.

להזכירך קפריסין אי יפה בישרת לנו לפני שנה, בוא נקווה שהפעם גם תזיע בחליפה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אמת אכן יש רק אחת והיא נבחנת לאור התוצאות (ילד קטן ממש לא במקום)

דרך הבירוקרטיה הישראלית ויה דלורוזה הוא מסלול קל.

הרי הלכו לשיטתך 5 שנים נתנו וניתנו ביד הרשות כל הכלים האפשריים התוצאה? ידועה.

הרי מה שקובע זה מבחן התוצאה (במדינה מתוקנת זה היה נבחן לפי המקצועיות,הדרך,הכוונות והתוצאה)

בישראל זכינו לראות גם את ביזויין של החלטות המחוקק בקוצבו זמן לתקנות.

כתבתי כבר ואני אצטט את אריק שרון ביושבו כשר לענייני תשתיות לכגל העולים מהגוש הסובייטי הגיעו לישראלולא היו מספיק יחידות דיור לבנייה (עלו על הפיגומים ותפסיקו לבלבל את המוח)

הבולדוזר קראו לו הלא כן?

ידעו את מי לבחור אז להגיע למטרה

לשאלתך?

משרד הספורט והעומד בראשה ממש לא מעוניינים שיקום פה ספורט מוטורי בודאי לא לפי התנהגותם עד היום והפעילות שלהם

זה מבחן האדם הסביר, המבחן האובייקטיבי (הספורטאים)

מה לעשות אנחנו רואים בעיניים שונות את הנעשה וזה בסדר שהשקפת העולם שלך שונה

ומכיוון שנגעת בי באופן אישי אענה לך

בינתיים הקבלות לפעילות שנעשתה,כולל כל נושא הספורט המוטורי עד לתאריך החקיקה,כולל 8 שנות פעילות ענפה בקפריסין מונחת אצלי

לא אצל סרוגו,לא אצל ניסן

עכשיו נשאל איזו דרך טובה יותר (עזוב את הצדק) במבחן התוצאה? כבר שלחתי את חליפת המירוץ שלי פעמיים לניקוי יבש

מירוצי מכוניות

פורסם

התיאורים המטפוריים שלך לעץ ושיח ממש לא נכונים אבל ניחא

קרא את החוק

תראה איזה סמכויות ניתנו לשר כדי להוריד בירוקרטיה (השר? חותמת,אני מתכוון לניסן,שפר,)

לבריאות

מירוצי מכוניות

פורסם

דני

אני לא מצליח להבין איך אתה ביחד עם החברים לא מצליחים להבין שהדרך שבה בחרתם (להלחם בכל הכח ברשות ובעמותת הראלי) לא מצליחה להזיז דבר אלא משיגה את ההיפך !

ניסיתם להוכיח את צדקת הדרך שלכם ולא הצלחתם .

רציתם את הראלי , נכשלתם.

רציתם להוביל את המאבק בראש כל ההתאחדויות , זוכרים את האמרה "להחזיר עטרה ליושנה" ,נכשלתם.

רציתם לעבות את מספר חברי העמותה בכל מיני דרכים, נכשלתם.(אך דרך ההשתתפות במירוצים שלי, הצלחתם!! זכור לכם ?)

רציתם ליזום פעילות לחברי העמותה (קארטינג,מפגשים וכו'..) דיבורים וקשקושים , נכשלתם.

רציתם לכנס אסיפה כללית בסוף 2010, אפילו חברי וועד לא התייצבו (הכל מתועד בפורום IRDA, אם לא ימחק) נכשלתם.

רציתם ומיניתם יו'ר מכובד לצהלת כל המובילים ,הצלחתם. כאשר גברי לוי רצה בעזרת האיחוד להשיג חזית אחת מול הרשות , כמובן שלא הסכימתם לשלום (אגו נפוח)ותקעתם לו מקלות בגלגלים וסלקתם אותו בשו-שו...

להזכירכם , שכאשר גברי לוי נבחר , אני התנגדתי , וסברתי שאמציה גזית עדיף, באישור הוועד הובלתי מהלך לבחירתו, אך היושב ראש דאז ,אהוד לביא,נעלב וסבר שמישל חותר תחתיו מסיבות מוזרות שעד היום לא הובהרו.(זוכרים את המייל האומלל?)

כעת כשסילקו את גברי לוי נחשו מי נבחר במקומו ? כן, אמציה גזית !( גדול!!)

חברים שתנדבו לכהן בוועדות משנה, זומנו לישיבה אחת או שתיים ויותר לא שותפו. הכל נעשה ללא ידיעתם, ולאחר מכן בוכים שלא באנו לעזור ושרק מבקרים .חוצפה.

תלונות שהופנו ליושב ראש ולמבקר לא זכו למענה.

וכעת הגדילו לעשות ולא מפרסמים פרוטוקול אסיפה כללית ותוצאות בחירות .דני ,כמה פעמים בקשת לפרסם ולא ספרו אותך? מה קרה שאתה שותק ? זוכר מה חלווה צעק אז כשזה קרה בקדנציה שלך ?

כן, הוא פנה אלי בבקשה לצאת ולהקים עמותת ספרינט עצמאית , אני התנגדתי בכל תוקף וסיכלתי המהלך.

תמשיכו להסתיר מידע מציבור חובבי הספורט ונראה מה יהיו התוצאות.

ולאחר כל זה , באים בטענות שעמותות אחרות מנוהלות באופן לא תקין ובניגוד לחוק ולכל הגיון ! מה יש לאמר ?

תמשיכו לתת לחלווה להשתלח בכל אחד שלא מסכים איתו , זה חברי , זה חכם ,זה נראה נהדר !

תהיו בריאים, מזל שאני לא צריך את חלווה כדי לסנגר על תרומתי לעמותה ולספורט ,כולם העדיפו לשכוח, הזכרון קצר לכל אוהבי, אבל אני בטוח שיום יבוא והאמת תצא לאור , כן האמת שלי ולא שלכם.

מישל

פורסם

מישל, לא רציתי להגיב אבל אני חייב. נא לא להמציא סיפורים.

1. גברי לוי קיבל תמיכה מלאה!!!!!!!! מכל חברי ההתאחדות לעשות ככל שהוא רואה לנכון.

2. אתאחדות אירדא היתה היחידה!!!!!!!!!!!!!! שקראה לאחדות בן כל הגופים והיחידה שקוראת גם היום ובייחוד היום לאיחוד הגופים.

3.גברי לוי עזב את התפקיד מרצונו ואך ורק מרצונו ובניגוד לרצוננו. אז אנא, בלי להמציא סיפורים.

4. התאחדות אירדא לא הפסידה את הראלי, זה הציבור שכספו יבוזבז על מספר התאחדויות לאותו הענף.

5. התאחדות אירדה היא היחידה שחברי ההנהלה בה לא מחפשים את השלטון והכוח ולראיה הבאנו את גברי שיוביל ולראיה יו"ר ההתאחדות נבחר מחוץ להתאחדות.

שחף

E.s.o הנדסת חשמל.

יעוץ, תכנון והקמת מערכות חשמל, תאורה ואוטומציה

פורסם

מישל

התכונה שלך לגרור כל אחד ולאנוס אותו וקצת לעוות ידועה כבר מתקופת הדינוזאורים

למה אתה מזכיר אותי בנשימה אחת עם ההאשמות הפרועות שלך?

אינני חבר ועד,לא השפעתי,לא ידעתי,לא שאלו אותי בכל מה שנוגע לגברי לוי,אמציה גזית,

הדרך שלי היא דרכי ,אתה לא חייב להסכים איתה ,אבל אני לא אוייב.

תקרא מה שכתבתי

את הקבלות של הספורט בהקמתו לטב ולרע אני מחזיק,קפריסין ועונות המירוצים שהתחרת שם ,אני יזמתי

מה עשה סרוגו? מה עשה מלמד? מה עשתה הרשות? אלה השאלות

עכשיו תבחר את הדרך לעצמך, רק מה? ספר לי מתי לבשת לאחרונה חליפת מרוץ .

מירוצי מכוניות

פורסם

היי שחף

ראשית,אני שמח באמת שהחלטת להגיב ואני בטוח שאם אנו נחליף דעות , חלוקות ככל שיהיו, נקיים דיון תרבותי ובכבוד הדדי !

אשיב לך , ברשותך ואזכיר לך כמה דברים ,ואשמח שתתקן אותי. (התשובות בכחול)

מישל, לא רציתי להגיב אבל אני חייב. נא לא להמציא סיפורים.

1. גברי לוי קיבל תמיכה מלאה!!!!!!!! מכל חברי ההתאחדות לעשות ככל שהוא רואה לנכון.

ממש ממש לא מדויק !

1.גברי רצה לסיים את המחלוקת עם אנשי סרוגו כדי לאחד כוחות - רוב הוועד התנגד והצליחו לטרפד כל יוזמה

2.גברי ואהוד לביא מינו אותי ובקשו ממני להכין השתלמות לקבלת רישיון נהיגה - אחרי חודש של הכנות קבלתי טלפון מגברי והוא הודיע לי שלא רוצים אותי ומינו את שוחטוביץ. ההשתלמות היתה אמורה להיות בחינם לחברים וכיום ,אחרי 9 חודשים זה עלה 350ש' וכל התקציב המיועד לכך (עד לסיום השנה) לא נוצל וירד לטימיון.

3.כשגברי לוי מינה אותי ליועצו קמה צעקה ולא אישרו את המינוי.

4. כשגברי לא רצה לאשר את הצעתו של דני לוי לתרגומים , הוועד תמך ברוב פה אחד , להוציא את אהוד לביא, וכעבור שבוע אהוד הפעיל מכבש עליו ובסוף ההחלטה שונתה אף התנגדותו .

5. לא ארחיב בנושא סכום ההצעה המקורית ומה סוכם בפועל ומה היתה הסיבה שאהוד הביא כדי להצדיק השינוי. וכאן אין לי כל טענה לדני לוי בכלל.

6. כמה פעמים לגברי נשבר מהסחבת ומהאי תקשורת בין דני לוי לרשות, והחליט להעביר התרגומים לגורם אחר או לרשות עצמה כדי לסיימם ולא איפשרו על אף שאהוד,שוחטוביץ ואחרים תמכו ולבסוף נסוגו מסיבות משונות.דרך אגב התרגומים נמסרו לחברה שעוסקת בתחום וגם לה שילמו , מה וכמה כסף בובז על זה אינני יודע.

7.מדוע גברי היה צריך לבקש בכתב מחברי הוועד יפויי לפעול כפי שהוא מבין אחרת יעזוב את התפקיד?

8.בסוף הבין גברי ודרש להרחיק את אהוד ודני מסביבתו כי הם מפריעים לו - כמובן שזה היה אקורד הסיום וחיש מהר הבין שמקומו לא איתנו.

ועוד,ועד,ועוד.... שאלו את גברי עצמו , תופתעו עד כמה הייתי עדין !!!

2. אתאחדות אירדא היתה היחידה!!!!!!!!!!!!!! שקראה לאחדות בן כל הגופים והיחידה שקוראת גם היום ובייחוד היום לאיחוד הגופים.

IRDA קראה לאחדות כל ההתאחדויות ,זה נכון, אבל לא היה כל סיכוי שזה יקרה אחרי תצוגת הנפל של היושב ראש דאז (אהוד לביא) באותה ישיבת נציגי ההתאחדויות עם הצהרות ילדותיות ובומבסטיות כמו "נחזיר עטרה ליושנה " וכו'.. אני הייתי שם עם שוחטוביץ - תשאל אותו איך נראנו ? מאותה ישיבה הוחלט בוועד שאהוד לביא (בהסכמתו)לא יטפל בנושאים פוליטיים כגון אלו אך האדון לא עמד בכך ועשה ברוגז והפאשלות המשיכו . איך אפשר לשכוח, והעיקר שמצהירים רוצים איחוד!

3.גברי לוי עזב את התפקיד מרצונו ואך ורק מרצונו ובניגוד לרצוננו. אז אנא, בלי להמציא סיפורים.

אחרי כל זה נראה לך לך שהיה יכול להמשיך , בוודאי שעזב "מרצונו" , לא מספיק 6 חודשים , כל אחד מאיתנו היה בורח בתנאים אלו !

4. התאחדות אירדא לא הפסידה את הראלי, זה הציבור שכספו יבוזבז על מספר התאחדויות לאותו הענף.

לא הפסידה את הראלי ? אז על מה היתה כל המלחמה עם הפורשים? אתה רציני? מה, בושה להודות?

5. התאחדות אירדה היא היחידה שחברי ההנהלה בה לא מחפשים את השלטון והכוח ולראיה הבאנו את גברי שיוביל ולראיה יו"ר ההתאחדות נבחר מחוץ להתאחדות.

הצחקת אותי. שכחת איך טרפדו את בחירתו של חיים רווה ומהפחד ממנו מינו את אהוד לביא? זו היתה הטעות הראשונה והקריטת ביותר שעשינו. אחרי שהבינו את הטעות מינו את גברי.

שחף

שחף, לסיכום עד שחבריך יתנפלו עליי כרגיל.

זוכר,שמינו אותנו (אתה,זקי,נמרי ואנוכי) לוועדה טכנית בנושא התרגומים ? היו 2 ישיבות ובזה זה נגמר. ניסית ולא הצלחת לכנס ישיבות נוספות והיושב ראש לקח ועשה זאת ללא שיתופינו! זה נוהל תקין?

כמה פעמים מידרו אותך ואת גידי ממידע בהיותכם חברי וועד ? אני הוא זה שדאגתי ליידע אתכם כשראיתי שאתם לא מכותבים על מיילים ואחרים (שאינם חברי וועד) כן !!!

אתה יודע על נושא המינוי שלי להשתלמות, למה אתה שותק? תגיד לי לפחות מה עומד מאחורי זה, הבטחת תשובות ולא חזרת, אני לא חושש, אתה יכול לספר מה אתה יודע.

מה עם אי פרסום תוצאות הבחירות והאסיפה הכללית? אתה חי טוב עם זה ? מישל ,זלמן ואחרים אויבי העמותה?

אף אחד לא זוכר מה האחר עשה , כל אחד מהדר את עצמו ואין פרגון , תמשיכו כך תקבלו מה שמגיע!

וזה לא הכל, אין לי כח כבר !

מישל

נ.ב. דני, אני צריך לזוז אענה לך בערב.

פורסם

מישל

אל תערב אותי בכל מה שקשור לגברי לוי

לא הייתי שותף לא למנוי שלו ולא לפרישתו,הדחתו, קרא לזה איך שתקרא.

גם לי יש דעה נחרצת כמוך בנושא והפוכה מימך, רק אינני מתכוון וזה גם לא מעניין לחיות ולהרגיש את העבר

לא אכנס לויכוח ממש לא מעניין

מירוצי מכוניות

פורסם

דבר אחד יש להבהיר וזה הציק לי לכן אני מגיב

ציטוט שלך מישל:

כמה פעמים לגברי נשבר מהסחבת ומהאי תקשורת בין דני לוי לרשות, והחליט להעביר התרגומים לגורם אחר או לרשות עצמה כדי לסיימם ולא איפשרו על אף שאהוד,שוחטוביץ ואחרים תמכו ולבסוף נסוגו מסיבות משונות.דרך אגב התרגומים נמסרו לחברה שעוסקת בתחום וגם לה שילמו , מה וכמה כסף בוזבז, על זה אינני יודע.

שום סחבת לא היתה ויעידו חבריך,עבדתי יומם ולילה והוצאתי תקנונים לעילא ולעילא, כולל תקנוני אירוע לכל המקצועות.

גברי לוי כיו"ר ההתאחדות היה צריך לגבות את האיש שנבחר לכתוב את התקנונים ביחוד לאור העובדה שטענות הרשות ל"סחבת" לא נבעו ממניעים מקצועיים אלא העמידו את הדרג ה"מקצועי" שם כשערוותו בידו.(ביחוד מלמד)

ידוע לך גם מהצד הפרקטי בחיים שאם נחתם חוזה והוא מופר יש לשלם על זה נקודה.

מה הראייה?

כל התקנונים שנכתבו היום כולם, אצל כולם, נבנו על אותו בסיס שאני כתבתי כולל תקנוני ההתאחדות, הכל!!!

יש עדיין בידי תקנוני אירוע גם לראלי גם לספרינט אבל מה?

לא קיבלתי שכר לעמלי עד היום ואני עדיין ממתין (מגיע לי שכר, לא בזבוז)

מירוצי מכוניות

פורסם

אגב הגורם האחר שאתה מציין לצורך התרגומים אז (אליבא גברי לוי) היה לא אחר מאשר ..... מלמד!! האיש ברשות שגם יכתוב תקנון. מינהל סופר תקין!!

ואם הוא נבחר לכתוב אז למה שלא יעמיד קשיים ,יפסול,יעשה ככל העולה על רוחו נגד מה שדני כותב?

קונספירציה?

מירוצי מכוניות

פורסם
ישה - מבלי להעליב,

כשתהיה מבקר המשרד או מבקר המדינה אשקיע אנרגיה בלשכנע אותך.

בינתיים זה בזבוז אנרגיה לשכנע אדם שדעתו נתקבעה.

הרשות רוצה ספורט מוטורי - אבל בשליטתה המלאה - בלי IRDA בלי השפעת ספורטאים, בחופשיות מלאה להמשיך ולעשות ככל העולה על רוחה. זו דעתי. אני מתנהל מול הרשות מיום הקמתה -לא אתה.

אני ראיתי את הרשות מעכבת את התקנונים שכתב דני לוי במשך כשנה ורק לאחרונה בהפעלת לחצים - פתאום אפשר תוך חודשיים לאשר את התקנונים שאני כתבתי (פחות טובים ממה שעשה דני אני מודה).

אני רואה כל שני וחמישי את הרשות מתנהלת שונה כלפינו וכלפי "התאחדות הראלי" - של 10 ספורטאים...

בקיצור - יש עוד אלף דוגמאות.

קיוויתי שיוסי ניסן יפתח דף חדש - אובייקטיבי. אבל, זה הקש ששבר את גב הגמל - השפעת היועץ לא תחלוף - עד שלא יחלף היועץ. ואולי גם הראש...

אני מתכוון לפעול בעניין זה. איך?

לא תקרא על זה פה. גמרתי לתת לחבורה שם הנחות.

הם אמורים לשרת אותנו הספורטאים - בפועל משרתים אינטרסים אחרים.

דעתי בלבד,

אלון

מישל מישל מישל...

50 שקל דמי חבר, השתתפות באסיפה וגם אתה היית יכול להשמיע, להצביע ולהשפיע (אולי אפילו להיבחר).

בחרת להדיר רגליך - על מה תלין? למה לא תפנה לעמותת הראלי? למה שם אתה לא שואל על פרסומים? בחירות? פרוטוקולים?

הועד חייב הסברים לחברים, החברים מקבלים הסברים. אתה בחרת שלא להיות חבר - זכותך. באותו רגע, איבדת זכויותיך לקבלת דין וחשבון.

אכן זה יכול לכאוב לאדם זה או אחר, שזה שלא הזיע בחליפה ("רק שעה") כדבריך - הצליח בחודשיים להשלים תקנונים שעוכבו שנה (נכון נעשה לדני עוול),

לאחד את השורות של מי שאכפת לו, להוציא קורס רישיונות ובעוד שבועות בודדים גם להוציא רישוי לרכבים - כל זה, למרות הרגליים ששמים לו, גם שכמותך.

אתה מוזמן להגיש מועמדות, נראה כמה אצבעות תקבל.

ואם ברוך זיקית (כדבריך), - אז לפחות יודעים איפה האינטרס שלו מראש - הדברים גלויים. אצלך, אני בספק גדול. אחריי שעברתי פרק או שניים בפוליטיקה המגעילה של הספורט המוטורי הישראלי, אני מעדיף את "הזיקית" הזו על פניך, בכל יום נתון.

אבל לפניי מלחמות חשובות ממך - אז מבחירה - בשרשור זה גמרתי להתבטא.

וכן, לא חוזר בי, המכרז הזה מסריח מכל כיוון. מכרזים מסוג זה ובסכומים כאלו לא מפורסמים כמעט בחשאי עם תאריכי הגשה תוך 28 יום. אפילו לא במשרד הספורט.

יש אנשים שהלשון שלהם מלקקת איפה שהאינטרסים שלהם... אני בטח לא אזכר כאחד כזה. לגביי אחרים, שהקוראים ישפטו!

אלון

נ.ב.

כנראה שלא שמים לב איך הזמן עובר - רק לפני כ - 10 שנים, הכנתי את הרכב הראשון שלי ואחר כך השני ואחר כך השלישי, אכן... שעה בחליפה. אם באמת כואב לי הלב על משהו, זה על אלו שמבוגרים ממני בעשור או שניים ורואים את סיכוייהם לחזור ולהתחרות הולכים וקטנים.

אני לא הכתובת לתסכולך, גם לא הגורם - בדוק עצמך פנימה.

אלון

דבר אחד יש להבהיר וזה הציק לי לכן אני מגיב

ציטוט שלך מישל:

כמה פעמים לגברי נשבר מהסחבת ומהאי תקשורת בין דני לוי לרשות, והחליט להעביר התרגומים לגורם אחר או לרשות עצמה כדי לסיימם ולא איפשרו על אף שאהוד,שוחטוביץ ואחרים תמכו ולבסוף נסוגו מסיבות משונות.דרך אגב התרגומים נמסרו לחברה שעוסקת בתחום וגם לה שילמו , מה וכמה כסף בוזבז, על זה אינני יודע.

שום סחבת לא היתה ויעידו חבריך,עבדתי יומם ולילה והוצאתי תקנונים לעילא ולעילא, כולל תקנוני אירוע לכל המקצועות.

גברי לוי כיו"ר ההתאחדות היה צריך לגבות את האיש שנבחר לכתוב את התקנונים ביחוד לאור העובדה שטענות הרשות ל"סחבת" לא נבעו ממניעים מקצועיים אלא העמידו את הדרג ה"מקצועי" שם כשערוותו בידו.(ביחוד מלמד)

ידוע לך גם מהצד הפרקטי בחיים שאם נחתם חוזה והוא מופר יש לשלם על זה נקודה.

מה הראייה?

כל התקנונים שנכתבו היום כולם, אצל כולם, נבנו על אותו בסיס שאני כתבתי כולל תקנוני ההתאחדות, הכל!!!

יש עדיין בידי תקנוני אירוע גם לראלי גם לספרינט אבל מה?

לא קיבלתי שכר לעמלי עד היום ואני עדיין ממתין (מגיע לי שכר, לא בזבוז)

כמה אמת יש כאן?? שלושה אנשים שלוש גרסאות . ויש גם את הגירסה של הרשות שרצתה הגשה על פי כלליה . היינו בשירשור ההוא.

הכי אני אוהב את האמרות של דני שרגע הוא כותב לא צריכים להסתכל בעבר ורגע הוא כותב רק על העבר.

גברי לוי בא לעשות עבודה . לכתו אחרי

X חודשים מועט הוא אשמתם של כולםםםם!!

אלה שנושאים בתפקידים רשמיים ואלה שמושכים אחרי הקלעים.

ולגבי כתיבת תקנון על ידי מלמד

הרשות יכולה הייתה לחבר תקנון בעצמה , אם החוק / תקנות היו מתירות לה. תפקידה מתמצה באישור תקנון המוגש לה כמובן תוך קבלת השינויים שהיא מעריכה שיש לעשות באותו תקנון. ( היא בעלת האחריות )

אם יש לה היתר לערוך שינויים .. אז צעד נוסף היא יכולתה לערוך אותו לבד מאלף ועד תו.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה

ציטוט:

הכי אני אוהב את האמרות של דני שרגע הוא כותב לא צריכים להסתכל בעבר ורגע הוא כותב רק על העבר.

קודם כל אתה אוהב וזה כבר חיובי.

צר לי התשובה שלי לכל מה שאתה מעלה פה הוא בחזקת העיקר לכתוב משהו.

הניתוחים שלך אינם באים ממקום של הבנת הנושא הספציפי,אינך מבין את המהלכים מאחורי הקלעים אתה גם לדעתי מתמם וזה מפתיע אותי למה,כי מבין השורות אני מבין שעברת בימי חייך כמה אצידנטים של: "גם אתה ברוטוס?"

תמשיך לאהוב, סיימתי במקרו

מי שידבר עלי במיקרו יזכה תמיד לתשובה

מירוצי מכוניות

פורסם
אגב הגורם האחר שאתה מציין לצורך התרגומים אז (אליבא גברי לוי) היה לא אחר מאשר ..... מלמד!! האיש ברשות שגם יכתוב תקנון. מינהל סופר תקין!!

ואם הוא נבחר לכתוב אז למה שלא יעמיד קשיים ,יפסול,יעשה ככל העולה על רוחו נגד מה שדני כותב?

קונספירציה?

דני שאלה

האם הגשת מועמדות למשרת היועץ במכרז שהתקיים לפני מספר חודשים?

כיוון שמלמד לא נבחר לכתוב תקנון אז למה לו לעשות קשיים לתקנון של דני ולא לעשות קשיים לתקנון הטוב פחות של אלון.

מישהו יכול להסביר מה זה תקנון פחות טוב??

בקיצור קונספירציה יש במוחו של זה שרוצה לראות קונספירציה , לא שאין גם קונספירציות אמיתיות.

ואם נגיד דני היה מגיש מועמדות ונבחר איך דני היועץ של הרשות יכול לאשר את התקנון של דני מההתאחדות . קונספירציה!!

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אכן כן הגשתי מועמדות, מה השאלה?

לגבי למה למלמד לעשות קשיים לדני ולא לאלון? שאלה מצויינת, על התשובה המצויינת עוד יותר יענה אלון.

תקנון פחות טוב? מאד פשוט לא מקיף את החומר המקצועי או האדמניסטרטיבי ולוקה בחוסר הבנת החומר, מחוסר יידע ונסיון.(אליבא המאשר)

אם דני היה היועץ של הרשות? הייתי פותר את הבעיה בהינף אצבע מבחינה מקצועית, חד וחלק!

מירוצי מכוניות

פורסם

כמו שאמרתי לא אגרר פה לבזבוז זמן נוסף. מי שרוצה פרטים - הטלפון שלי גלוי לכולם.

רק בעניין מישל שיהיה ברור - דבריו של מישל רצופים אי דיוק שלא לומר שקרים גסים (דבריו: "גברי רצה לסיים את המחלוקת עם אנשי סרוגו כדי לאחד כוחות - רוב הוועד התנגד והצליחו לטרפד כל יוזמה" - זהו שקר גס הגובל בלשון הרע).

מפאת גילו וכבודו לא אוסיף.

אלון

נ.ב.

חבל שהגבתי...

מנהלים - אתם מוזמנים למחוק הודעתי.

אלון

נ.נ.ב.

בינתיים "איזה עו"ד אחד", לא מIRDA, לא קשור לאלון חלווה, לא מסוכסך עם הרשות, כבר שלח מכתב חריף לרשות באשר למכרז "התפור" (כדבריו של אותו עו"ד). אתה מבין ישה... אין פה עניין אישי של אלון חלווה או IRDA. כל מי שעיניים בראשו והוא חף מאינטרסים, יגיע לאותה מסקנה.

נכון - להוכיח אותה בבית משפט, זה כבר יותר קשה - זה לא עושה את זה צודק.

"מקורב לשרה"... "תורם מיליון"... "כפול משנותיך..."

בנושא זה, אתה פתי כמו ילד בן חמש. דעתי בלבד.

אלון

• תוכן חדש...