Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מערכת ה-ABS ברכבי אינה פועלת, מה יכולות להיות הבעיות? יש בדיקות בסיסיות שאני יכול לבצע לפני שאני פונה למישהו מקצועי?

חשבתי להחליף את היחידה מרכב אחר לראות אם פה הבעיה, מה עוד האופציות שלי ומה יכול לגרום למערכת לשבוק חיים?

מדובר ב306xsi שנת 96.

פורסם

יכול להיות גם בעיה\לכלוך באחד החיישנים שנמצאים בכל גלגל...

נסה לשטוף עם זרם מים חזק את כל הגלגלים ואז לאפס את מחשב הרכב, אם יש לך אפשרות כזו.

פורסם

נורת ABS נכבת לבד כאשר התקלה נפתרת.

יכול להיות כשל במשאבה של הABS.

מה שאתה יכול לעשות במידה ויש לך קומפרסור ללחץ אוויר זה לנקות את הקונקטורים של הגלגלים בעזרת לחץ אוויר ומעט ספרי קרבורטור(ליכלוך על החיישן גורם לכך שהוא לא יכול לקרוא את מס' הסיבובים).

לאחר מכן צא לסיבוב, אם הנורה עדיין דולקת אז הבעיה היא או בקונקטור מסויים או כנראה במשאבה ויש להתחבר עם סורק לרכב.

קובי

פורסם

מן הסתם שאם המחשב לא מקבל אות מהחיישן הוא יפעיל "תקלה" , אצלי בזמנו ב-106GTI, גלגל שיניים אחד שיושב על הציריה היה ממש ממש מלוכלך מבוץ , והפעיל את הנורה של "הרכב המחליק" , לקח זמן עד שעליתי על זה, יש מיליון ואחד תקלות , צריך להעבור על כל החיווט של ה-ABS לראות שהכל כראוי והכל מחובר ויושב כמו שצריך.

פורסם

פיליפ ידידי היקר,

אני שיכור או שירדת מWRX לפיג'ו בת 15?

:shock:

(זה או שאני שיכור, או שאתה מזוכיסט :))

נסה לנקות את החיישן עם ספריי מגעים / ספריי לניקוי קרבורטור. (רק את החלק החיצוני )

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לפי מה שאני זוכר לאחר הניקוי של הליכלוך צריך לאפס מחשב, ואם לא נפתרת הבעיה

תוכל ליבדוק עם החיישן בא עם הנבה (החלק שאליו מיתחבר הגלגל) אם כן יהיה עדיף לך ליקנות נבה בימקום את המערכת.

Dodge Dart באמצע השיפוץ

Dodge aspen בתחילת שיפוץ

• תוכן חדש...