Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

PS3 VS. HTPC

SurfHigh
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם כל השימוש המתוכנן ל-PS3 הוא כסטרימר, לא עדיף כבר לבחור בסטרימר יעודי?

עדיף. במקום להתעסק בהמרות שמרמות, הזרמות ושילוחין, קונים Xtreamer שמנגן כל דבר בלי לראות בעיניים.

PS3, אם רוצים לראות MKV צריך להמיר אותו ל AVCHD (וגם זה לא תמיד יעבוד ב 100%, תלוי בפרמטרים מסויימים בקידוד המקורי) אם רוצים תרגום אי אפשר להשתמש ב SRT אלה צריך להכניס אותו לסרט לפני.

אם אתה רוצה להוריד סרט, לתקוע ב USB ולראות, מזרים מדיה יעודי.

רוצה להוריד סרט ולראות ב PS3, תתחיל לקרוא: http://multiavchd.deanbg.com/

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

במערכות DTS ללא המרות סאונד זה לא אמור לעשות בעיה.

ליביו

מה זאת אמרת?

אפשר הסבר

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

לדעתי - אם תחליף את הPS3 במחשב PC, רק תרוויח, כי מדובר בפלטפורמה פתוחה עם אפשרויות התאמה אישית כמעט אינסופיות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אלון - עם מחשב סביר - מתקינים PS3 MEDIA SERVER ובזה נגמרת כל ההתעסקות.

לא המרות ולא סיפורי סבתא - המחשב שובר את הראש וממיר לבד.

לגבי מה שכתבתי - כל ההגנה של CINAVIA עובדת על זיהוי המרה של אודיו - אם לא נוגעים באודיו - ומנגנים אותו בDTS לא אמורה ליהיות בעית ההשתתקות של הקול.

לגבי הממיר של יס - מגניב ביותר.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לא הכרתי את זה, אין ספק שזה עושה את החיים הרבה יותר קלים, אבל עדיין אין כאן את הנוחות של סטרימר יעודי, ובנוסף, אתה תלוי במחשב.

בקיצור, ה PS3 יכול להיות סטרימר, אתה רק צריך מחשב שיכול להיות בעצמו סטרימר כדי לאפשר זאת.

זה פתרון מעולה למי שלא רוצה לרכוש סטרימר ויש לו כבר PS3. למי שרוצה שה PS3 שלא יתפקד בעיקר כסטרימר, אין סיבה לקנות PS3 :-)

באמת מגניב השירות הזה של יס.

פורסם
עדיף. במקום להתעסק בהמרות שמרמות, הזרמות ושילוחין, קונים Xtreamer שמנגן כל דבר בלי לראות בעיניים.

PS3, אם רוצים לראות MKV צריך להמיר אותו ל AVCHD (וגם זה לא תמיד יעבוד ב 100%, תלוי בפרמטרים מסויימים בקידוד המקורי) אם רוצים תרגום אי אפשר להשתמש ב SRT אלה צריך להכניס אותו לסרט לפני.

אם אתה רוצה להוריד סרט, לתקוע ב USB ולראות, מזרים מדיה יעודי.

רוצה להוריד סרט ולראות ב PS3, תתחיל לקרוא: http://multiavchd.deanbg.com/

אלון אתה דווקא טועה בקטע הזה, לא חובה להעביר ל AVCHD, אפשר להשתמש בתוכנה פשוטה כמו MKV2VOB.

שממירה את זה לקובץ קריא ל PS, שומר על ה HD ועל ה DTS\AC3.

אני ממיר ככה קבצים מעביר ל USB ומעביר לPS3 לפעמים. עדיין ללא תקלה, והמרסיבר מזהה את הערוצים של הסאונד בלי בעיה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לא ניתקלתי בתוכנה הזו בימי ה PS3 שלי, היא נראית יותר פשוטה לתפעול. היא יודעת לחלק סרט לחלקים ? ה PS3 הרי לא תומך ב NTFS (התקמצנו על הרשיון החברה ב SONY :lol: )

בכל מקרה, גם אם הייתי מכיר אותה כשהיה לי המכשיר, לא הייתי משאיר אותו. אפשר לעשות מזה סטרימר (AVCHD, VOB), אבל עדיין, כל פעם לבצע המרה, לחלק לחלקים, זו עדיין לא נוחות שמחפש מישהו שרוצה רק לראות סרטים.

פורסם

אלון - בתיאוריה אתה צודק - בפרקטיקה - עם כל הכבוד - אני לא אשים מחשב עם מארז ביתי בסלון , ואני צריך את המחשב בתור מחשב בחדר העבודה.

בסלון כבר יש לי PS3.

לגבי הMKV2VOB - אתה שוב מדהים אותי , אתה הרי יודע - MKV הוא רק קונטיינר - הוא כולל לא יותר מMP4 בפנים שהPS3 מנגן NATIVE. סה"כ מסדרים מחדש את הקובץ - וכל עוד אתה לא רוצה כתוביות - זה לא המרה - כי זה לא משתמש בכח עיבוד בכלל.

וכן - זה גם יודע לחלק קבצים, אבל שוב , אם גם ככה מחזיקים מחשב כלשהוא בבית (שגם מטפל בהורדות) - PS3 MEDIA SERVER הוא מעל ומעבר (ויודע גם הוא לא לבצע המרה אלא סידור מחדש ב99% מהמקרים).

לגבי הPS3 והמערכת קבצים - אתה יודע שהמערכת הפנימית היא ללא מגבלה כזו כן? אם אתה מעתיק קובץ ברשת - אין בעיה שהוא יהיה מעל 4 גיגה , העניין זה רק רישוי מול מייקרוסופט עבור NTFS (ולאו דווקא הייתי ממהר להאשים את סוני בלא לשחק יפה).

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני יודע שהוא רק CONTAINER, בגלל זה ה MKV2VOB הוא פתרון טוב יותר מה AVCHD (שהוא קידוד) באמת בגלל שמעבירים מ CONTAINER ל CONTAINER במקום פורמט לפורמט ואין צורך בהמרה. אני לא הכרתי את התוכנה הזו כשהיה לי ה PS3, ולכן כל פעם היה לוקח לי שעה + להמיר סרטים ל AVCHD.

מבחינה אישית, הצורך שלי היה בסטרימר, ומכיוון שזכיתי ב PS3 בזכות קריינות מבריקה של השער של מראדונה (אתה מוזמן להקשיב :lol::shock: ), מכרתי אותו וקניתי XTREAMER.

מבחינה פרקטית, בטח שאני לא מתכוון לשים מחשב שולחני בסלון, אלא HTPC יעודיים, למשל: http://www.foxconnchannel.com/product/Barebones/NT330i/index.html#

או למשל מחשב נחמד מבית היוצר של חברנו TheWolf (תמונה מצורפת).

אלו פתרונות נהדרים.

pcholic.JPG

פורסם

שמחתי להועיל :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
חכו קצת ותקבלו סטרימר חינם!

http://tech.walla.co.il/?w=/4/1824254

רק בשביל זה צריך להזמין את התועבה העונה לשם יס מקס טוטאל. אז חינם זה לא. בטח גם ידרשו כסף על אפליקציה עצמה, זה יס אחרי הכל.

אז לא תודה, בתור בעליה הגאה של טלוויזיה טושיבה בומבה 29" ומכשיר דיוידי, אני מעדיף לקנות דיסקים DVDRW ולצרוב עליהם סרטים (או לקנות דיוידי עם USB, או במקרה הגרוע לחבר מחשב לטלוויזיה).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...