Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

PS3 VS. HTPC

SurfHigh
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי היום PS3 בבית שמשמש אותי בעיקר כמדיה סנטר. בעיקר, כי הפעם האחרונה ששיחקתי בו היתה לפני חצי שנה בערך, ואני

לא צופה שיהיה לי זמן לשחק בעתיד הנראה לעין.

מרגיז אותי שלאחרונה אני נתקל בכל מיני סיומות של קבצים שהסוני לא מוכן לנגן, או בקידוד של Cinavia שמשתיק את הקול

בסרטים מסויימים שהורדו בצורה לא חוקית (מה לעשות).

חשבתי למכור אותו ובמקום לבנות HTPC קטן חמוד. המחשב יתחבר ל LCD 37" FULLHD.

השימושים יהיו אינטרנט, צפייה בסרטים (לא מתכוון להשקיע בכונן בלו ריי), צפייה בתמונות והאזנה למוזיקה.

אני חושב בכיוון של זה - http://www.asus.com/Motherboards/Intel_CPU_on_Board/AT5IONTI/

מישהו יודע עד כמה הוא מסוגל להריץ באמת FULLHD?

יתרונות, חסרונות? גם על המהלך כולו וגם ספציפית על הלוח הזה.

מודה מראש לכל המומחים.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

היי,

הלוח יכול לנגן FHD ללא בעיה, הוא משולב בערכת שבבים של NVIDIA בדיוק למטרה זו.

להגיד לך מה עדיף PS3 או מחשב זה קצת קשה לי כי מבחינתי מחשב זה מחשב וקונסולה זה קונסולה, לכן בזמנו היה לי גם את הPS2 מחובר במקביל לHTPC שהרכבתי לעצמי.

אני הרכבתי כזו מערכת לשימושי HTPC מבוססי לוח GIGABYTE חדש משולב במעבד AMD שתי ליבות (המקביל לATOM) עם כרטיס גרפי מובנה של AMD 6370 ושלל תוספות נוספות וניתן לצפות בה בקישור הבא לקבלת רעיונות לגבי המערכת שלך אם תבנה.

עריכה:

שים לב אם תרכיב מערכת מבוססת לוח ASUS, הלוח משתמש בזכרונות SODIMM כשל לפטופים ולא כשל מחשבים נייחים.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

נצל"ש.

יש לי מחשב מדיה בסלון שמה לעשות, חלש מדי בשביל לנגן Full HD.

במקום למכור את המחשב, להוסיף 250 דולר ולשדרג לאחד חזק יותר, חשבתי לקנות לעצמי PS3 ולהזרים אליו את המדיה מהמחשב.

היתכנות?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

היי ניטצ', מה המפרט של המדיה סנטר שלך בסלון?

לוח אם (דגם מדוייק אם אפשר), מעבד (אפשר לדעת ע"י תוכנת CPUZ), כמות זכרון וכרטיס מסך.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

המפרט מפורט כאן: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c00835808&tmp_task=prodinfoCategory&lc=en&dlc=en&cc=us&product=3340239

גיל, השאלה היא: בהנחה שיש מחשב שמחובר לאותה הרשת ומאחסן על עצמו את כל הקבצים, עד כמה זה ישים להשתמש בפלייסטיישן כסטרימר HD?

יש מגבלות פורמטים או שמישות?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
המפרט מפורט כאן: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c00835808&tmp_task=prodinfoCategory&lc=en&dlc=en&cc=us&product=3340239

גיל, השאלה היא: בהנחה שיש מחשב שמחובר לאותה הרשת ומאחסן על עצמו את כל הקבצים, עד כמה זה ישים להשתמש בפלייסטיישן כסטרימר HD?

מוזר, המעבד של המחשב אמור לסחוב את זה, אני עם מעבד חד ליבה מהסידרה של המעבדים שלך כמעט והרצתי 1080P בצורה טובה, ככה ששלך כפול ליבה ויותר מהיר אמור להריץ בלי בעיה.

תנסה להתקין HAALI MEDIA SPLITTER בתור התחלה.

פורסם

מידי פעם תתקל בקבצים שאינם נתמכים. קרה לי גם שקבצי AVI הוא לא הסכים לנגן. מידי פעם אני נתקל בסרטים שהמחשב

מנגן מצוין אבל ב PS3 משום מה אין אודיו.

לאחרונה יש חברה שנקראת Cinavia שמוסיפה איזהשהוא קידוד לקובץ של הסרט. כשנגן בלו רי מזהה אותו הוא לא מנגן

את האודיו וגם שם הודע בתחתית המסך שמסתירה את התרגום.

עד כמה שידוע לי, ה PS3 לא משלב קובץ של סרט עם קובץ תרגום לבד, יש תוכנות שתוכל להתקין שמתגברות על הבעיה.

לסיכום, עם כל היעוד הוא סטרימר, אני מציע לך ללכת על סטרימר אמיתי.

אם יהיו גם משחקים וסרטי בלו רי מידי פעם, שווה לשקול את הסוני.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

ניצ', יש המון קבצים שה PS3 לא יכול לנגן [למשל MKV]

אלא אם אתה תשתמש בתוכנות כמו ה PS3 MEDIA STREAMER ולתת לו לעשות המרה ON THE FLY ישירות ל PS3.

וככה בעצם תנגן כל דבר על ה PS

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

זה בדיוק מה שכיוונתי אליו, שהמחשב יזרים את המידע, ויעשה את ההמרה של הפורמטים. השאלה היא אם זה פחות מעמיס על המחשב מאשר לנגן את הקובץ, כי כפי שכבר ציינתי, קשה לו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

רק בקבצים כבדים תוודא שאתה מחובר חוטית ולא אלחוטית.

אבל חוץ מזה לפיאס אין שום בעיה להיות סטרימר.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אם כל השימוש המתוכנן ל-PS3 הוא כסטרימר, לא עדיף כבר לבחור בסטרימר יעודי?

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

אני משתמש ב PS3 MEDIA SERVER ואני מרוצה ממש אחלה.

אבל גם לי יש את הבעיה עם קבצי Cinavia יש למשהו פתרון?

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

הפתרון הוא לקנות את הבלו ריי :)

ובנימה רצינית - זו חתיכת טכנולוגיה שם.

במערכות DTS ללא המרות סאונד זה לא אמור לעשות בעיה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...