Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז סיכמנו הכל, מחיר (מה שהוא רצה), מכון בדיקה, מוסך שיעריך את עלות התיקונים, ניסחנו חוזה מכירה (עוד לא חתמנו).....

אבל המוכר פשוט לא בא

כל הזמן מבטל ודוחה את זה

יכול להיות שזה בגלל שהוא קנה מודעת פלטינום ביד2 ורוצה לראות אם הוא יקבל מחיר יותר טוב...:evil:

יכול להיות שזה באמת ההתחייבויות המשפחתיות שהוא מספר לי עליהם...:?

בכל מקרה - איך אני מביא אותו לבצע כבר?

פורסם
אז סיכמנו הכל, מחיר (מה שהוא רצה), מכון בדיקה, מוסך שיעריך את עלות התיקונים, ניסחנו חוזה מכירה (עוד לא חתמנו).....

אבל המוכר פשוט לא בא

כל הזמן מבטל ודוחה את זה

יכול להיות שזה בגלל שהוא קנה מודעת פלטינום ביד2 ורוצה לראות אם הוא יקבל מחיר יותר טוב...:evil:

יכול להיות שזה באמת ההתחייבויות המשפחתיות שהוא מספר לי עליהם...:?

בכל מקרה - איך אני מביא אותו לבצע כבר?

החיפזון מהשטן.

ועכשיו בנימה קצת יותר רצינית - אתה פשוט לא יכול לעשות כלום.

אתה תלוי בו ואם אתה להוט על הרכב הוא ירגיש את זה ויהיה יותר קשה בכל העסקה. מעבר למה שעשית כנראה שאין מה לעשות עוד.

פורסם

תנסה לברר - לא הולך? עבור לרכב/מוכר הבא!

מדובר ברכב נדיר במחוזותינו?

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם
תנסה לברר - לא הולך? עבור לרכב/מוכר הבא!

מדובר ברכב נדיר במחוזותינו?

כן מדובר ברכב לא נפוץ וטיפה אקזוטי, והרכב שלו במצב הכי טוב ביד2. הוא לא הצליח למכור הרבה זמן בגלל הריחוק שלו מהמרכז - הוא הודה שרק אני הרמתי את הכפפה ונסעתי עד אליו.

פורסם

אז תיסע אליו שוב :)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם הוא באמת לא מכר הרבה זמן תגיד לו שאם הוא לא בא ביום X שעה Y אתה מבטל את כל העניין,

אולי זה ילחיץ אותו שהוא יאבד את הקונה היחיד שלו.

כל עוד אתה מנסה לקבוע איתו וללחוץ אותו אז הוא יודע שאתה בכיס שלו וינסה למכור את הרכב ביותר כסף או לחילופין הוא לא רוצה להישאר בלי רכב תקופה ארוכה ומנסה למשוך אותך באף כי הרי אתה בכיס שלו .

פורסם

כאשר מכרתי את הרכב, לאחר בדיקה וסיכום על מחיר בגלל שלא יכלנו לעשות העברת בעלות באותו היום עשינו זכרון דברים שההעברת בעלות תעשה תוך כמה ימים כאשר הרכב בדיוק במצב כפי שהיה בבדיקה (לא עבר שום תאונה ונסע ק"מ בודדים) או תבוטל והמבטל יצטרך לשאת בקנס מסויים.

אם לא עשיתה עם המוכר זכרון דברים הוא לא מחוייב לך ואולי הוא באמת מחפש מוכר שיציעה יותר ממך על הרכב.

• תוכן חדש...