Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פנסי ערפל פיג'ו 306

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

קודם כל אני רוצה לומר שזה אחלה פורום באמת על רמה יש פה מלא מידע חיוני ומעניין וחשוב!

ולעינייננו..

ברשותי רכב מסוג פיג'ו 306 שנת 95'

הוא נראה ככה פחות או יותר :311_90_x.jpg

עכשיו אצלי האורות ערפל הנמוכים לא נמצאים יש פשוט 2 חורים במקומם..הכנה כיביכול של הבודי הנוכחי ..

השאלה שלי היא האם באמת יש הכנה כי הזמנתי 2 פסי לדים חזקים שמתיימרים להיות פנסי ערפל...

האם מישהו מכיר את החיבורים בהכנה מסוג זה ?

הלדים שרכשתי - http://www.dealextreme.com/p/super-white-6-led-decorative-led-strips-for-vehicles-2-pack-5150

שמתי לב גם שבתוך האוטו יש כפתור של פנסי ערפל..בלחיצה עליו הוא נדלק אבל שום פנס חיצוני לא נדלק..כנראה שמדובר באותה הכנה ? האם הלדים יתאימו (12v)???

יש לי רקע באלקטרוניקה אז תרגישו חופשי לרשום כל מה שיעזור..

תודה על כל תגובה!

פורסם

הכפתור שבתוך האוטו מדליק את פנסי הערפל מאחורה, אם הם לא נדלקים זה לא תקין, בדוק שהנורות לא שרופות. יתכן שיש לך פנס ערפל אחורי רק בצד אחד ולא בשני הצדדים.

פורסם

תודה על תגובתך אני יבדוק את העניין..אבל עדיין לא קיבלתי תשובה בנוגע לאותה "הכנה" לפנסי ערפל קדמיים בגוף המכונית מקדימה..

האם מישהו מכיר את ההכנה הזו ?

פורסם

מצטער על הדרבל פוסט ..

עברו כבר כמעט 24 שעות ולא קיבלתי תגובה.

עדכון לגבי השאלה : מאחורה אין פנס ערפל ... רק ריבוע שאפשר כיביכול לשבור ולהתקין אחד כזה (הכנה)..

שוב האם מישהו מכיר את ההכנה הקדמית לרכב הזה ? האם אוכל לחבר 2 פסי לדים במיקום של פנסי הערפל ולהפעיל את זה !?!

תודה!

מצורפות 2 תמונות :

1.תמונה של הרכב מאחורה (רואים שיש רק הכנה לפנס ערפל)

m1dtmkyuvzjo.jpg

2.הרכב מקדימה..ההכנות המדוברות של פנסי הערפל..

4kzz2t1egyim.jpg

פורסם

פנסי ערפל אחוריים מובנים בתוך הפנס הרגיל, בשטח האדום. המכסה הזה בטמבון לא קשור לפנסי ערפל.

פורסם

תודה על תגובתך , באמת הכפתור שציינתי מפעיל אורות נוספים בתוך האורות האחוריים..

עכשיו אמורים להגיע לי שני פסי לדים ואני רוצה לשים אותם איפה שיש חורים מקדימה (הכנה לפנסי ערפל) , ויש בתוך הרכב מעין כפתור דמה כלומר כפתור ריק שלא עושה כלום , פתחתי את הפנאל וראיתי הכפתור מחובר לחוט ..

השאלה שלי איך אני ידע לאן החוט הזה מחובר ?

והם אני אוכל לשלוט על החיבור הזה באמצעות כפתור אחר שאני ישים שמה..והאם אוכל לחבר את הלדים שעובדים על 12V ללוח הפיוזים הנמצא ליד המנוע ? איך אני ידע אם הכפתור שולט על העסק שמה ולא על הפיוזים מתחת להגה ?!

תודה על כל תגובה!

פורסם

יש חוטים איפה שהחורים של הפנסי ערפל?

אם כן, תנסה לחבר להם איזה מנורה רגילה ולהדליק עם הכפתור שהזכרת.

אם לא אתה צריך להוציא חוטים שאת זה אני כבר ישאיר למישהו שיותר מבין בזה שיענה לך.

בהצלחה ובסוף תעלה תמונה איך יצא !

פורסם

בעניין הכפתור, תבדוק אם יש חוטי חשמל מאחורי החורים ששם אמורים להיות פנסי הערפל.

אם כן תיקח מד מתח ותבדוק אם הכפתור ש"לא עושה כלום" משפיע על המתח של החוטים האלו.

אם כן כנראה שיש "הכנה" לפנסי ערפל ויצא לך טוב.

עקרונית הגופי תאורה שהזמנת יתאימו מבחינת מתח למערכת. מבחינת תפקוד אני לא יודע.

אם אין לך שם חוטים אתה יכול להריץ חוטים מהכפתור המדובר עד לאזור פנסי הערפל וללקוות לטוב. או ללכת לחנות לאביזרי רכב ולשלם על התקנה.

בהצלחה.

ברק

קונים, שוברים, מתקנים, לומדים?? מוכרים, קונים.

הדרך היחידה לא לטעות, היא לא לנסות.

• תוכן חדש...