Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזגן ברכב רנו 19

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ברשותי רנו 19 שנת 1994

לפני כמה חודשים בזמן הנסיעה המזגן לא הסכים להיכבות. בבדיקה של הבנתי שהמזגן נכבה כשמסובבים את החוגה שלו אך המאוורר נשאר דולק בעוצמה מלאה כל הזמן.

כדי לפתור את הבעיה חתכתי את הכבל החשמלי שהולך למאוורר (אחרי הפיוזים) וחיברתי אותו למתג.

בצורה הזאת יכולתי להדליק ולכבות את המאוורר אך לא לשלוט על העוצמה שלו.

לאחר זמן מה שבק המאוורר חיים, אך המזגן ממשיך לעבוד.

זאת אומרת כאשר אני מדליק את המזגן בקרור אני מרגיש שהמדחס מתחיל לעבוד, אך המאוורר שדוחף אוויר מהמזגן לתוך תא הנוסעים מסרב לעבוד.

ניסיתי להגיע אל המאוורר הנל, כמעט הורדתי את כל הדאשבורד אך ללא הצלחה.

מישהו ניתקל בבעיה דומה? האם לדעתכם המאוורר נישרף? יש משהו אחר שאני יכול לבדוק לפני שאני פונה למוסך?

תודה,

יוני.

פורסם

ככל הנראה התקלה בכרטיס שמפעיל את המאוורר (נקרא גם נגד מהירויות} .בד"כ צריך להחליף אותו ואת הקונקטור שלו שנחרך.את הכרטיס מפרקים מכיוון הקיר אש בתא המנוע ולא מכיוון הדשבורד.נסה למצוא מפירוק בגלל שהעלות לא נמוכה.

פורסם

היי,

מה אני אמור לראות כאשר אני פותח את "לוח האש" הזה?

לא אמור להגיע מתח למאוורר בהנחה שנגד המהירות הזה שרוף?

המאוורר של המזגן גם נמצא מאחורי קיר האש הזה?

פורסם

המאוורר נמצא בתא המנוע ליד הוישר השמאלי של הנהג.לפרק את הפחית של קיר האש זה כמה ברגים אבל קשה לי להדריך אותך במדויק כי עברו כמה שנים מאז שעשיתי את זה.

• תוכן חדש...