Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[המלצה לחופשה] - לפני גיוס!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שזה פורום רכב ובלה בלה בלה, אבל זה אוף-טופיק, אז בבקשה לא לנעול ! :D

בכל אופן, אנחנו מתארגנים איזה שישה חבר'ה לנסוע לחו"ל אחרי סיום הלימודים לפני הגיוס. התאריך המדובר הוא תחילת חודש יולי.

הדרישות שלנו מהחופשה:

בית מלון עם בריכה, ושלא יהיה שומם.

חוף ים.

בארים.

דיסקוטקים.

בחורות. :D (ולא כמו שאתם חושבים ! סוטים !)

אה, כן, ושכל זה יצא זול.

נכון לרגע זה מצאנו חופשה ל5 ימים (4 לילות) לעיר בודרום שבתורכיה. קראתי קצת ביקורות על המקום, ולמרות שזו עיר קטנה משווים אותה לאיביזה מבחינת מסיבות. אני לא יודע עד כמה מה שאני קראתי היה אובייקטיבי, לכן אני פונה אליכם.

האם מישהו ביקר בבודרום וממליץ עליה כעל סוג החופשה שאנחנו מחפשים?

האם יש הצעות אחרות מחינת מקום טוב לסוג חופשה כזה ? (עד 300$ לכרטיס)

תודה מראש !

לאון

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

גם אני מתכנן כבר די הרבה זמן לטוס עם עוד 3 חברים לחו"ל ...

בהתחלה חשבנו ליוון (לאי כוס או קוס , איך שלא קוראים לזה) ,

בכל מקרה השנה בייון יש אולימפידה שנופלת על החופש הגדול , ולכן זה לא הולך להיות זול

אז וויתרנו , ואז חשבנו על קפריסין , שהיא די קרובה אלינו גיאוגרפית ולכן הטיסה תהיה

יותר זולה , וכן לא חסר להם ים , בחורות , מסיבות וכו' ...

אז כנראה שלשם נטוס אם הכל יסתדר ... אבל כל העניין הזה לא יהיה זול , זה יצא משהו

בסביבות ה 3000 - 4000 שקל ... כולל הכל .

בנוגע לתורכיה אני הייתי מוותר , הייתי לא מזמן בתורכיה ובחורות (שנראות טוב לפחות) אין !

אומנם לא הייתי ב בורדרום אבל הייתי באלניה , איסטנבול , בלק מנווגאט ועוד כמה ערים שיש

בדרך וזה נחמד לטיול עם המשפחה אבל לא עם חברים , אין מה להשוות לאיביזה .

אני ממליץ לך על קפריסין , אם זה מסתדר עם הכסף .

Mitsubishi Colt 2003

תמונות : http://www.pbase.com/dannir/

פורסם

לפי דעתי אתם לא צריכים לשלול מהר כל כך את קוס, המקום הזה שורץ כוסיות ברמות גבוהות, ומסיבות בלי סוף.. מקום בסט!!

בכל אופן אם לא מתאים לכם יש את איי נאפה, מקום מדהים שוב מלא אירופאיות חמות, ומסיבות טובות..

אנחנו ממש אבל ממש נהנו בקוס, מסיבות סוף הדרך מלון בן זו!#ה עם בריכה והכל, ובנות כוסיות שבחיים שלך לא תפגוש... זה ההמלצה שלי..

• תוכן חדש...