Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברכבי (פאסאט 2007) מותקנת מערכת של חברת CASKA המותאמת לרכבי פולקסוואגן דגם המערכת הוא CA3621EU, בזמן האחרון שאני נכנס לרכב מכניס מפתח לסוויץ ומניע לפעמים המערכת נדלקת עם הרכב ולפעמים לא, בפעמים שהמערכת לא נדלקת אני צריך להוציא מפתח מהסוויץ לנעול את הרכב ולפתוח כמה פעמים עד שהיא נדלקת שאני מכניס מפתח לסוייץ.

יש לי את המערכת כבר למעלה משנה, לא היו לי איתה בעיות בעבר והאחריות שלה כבר נגמרה, המתח שהמערכת דורשת הוא 15A, ממחשבה שהמצבר שלי כבר עשה את שלו (ולאחר בדיקה שאימתה את דבריי) החלטתי להחליף למצבר חדש ממחשבה שאולי הוא לא מצליח לשמור על זרם מאוזן ברכב.

התקנתי מצבר חדש של שנפ 72A ועדיין הבעיה ממשיכה כמו מקודם, הייתי רוצה לדעת מכם אולי יש איזשהו רעיון לפתירת התקלה, חשוב לציין שכבר ביצעתי ריסט למערכת וזה משהו שלא עזר.

תמונה של המערכת

CD3621_VW.jpg

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

כיצד ביצעת RESET למערכת ? קוד טכנאי ?

לדעתי, אם כבר, מקור הבעיה שלך היא בכבל מתח הסוויצ' או אפילו ה + הקבוע שמגיע למערכת. בדקת אותם ?

...CASKA for life

פורסם

ניתקתי את המינוס של המצבר למשך 5 דק' והחזרתי, ככה הסבירו לי שמאפסים את המערכת הזו.

קוד טכנאי אני לא יודע איך משתמשים, יש לי את החוברת של המערכת אבל לא מצאתי שם כלום על קוד טכנאי.

לגבי הכבל מתח סוויץ וה+ הקבוע, לא בדקתי אותם איך אני יכול לבדוק אותם והאם כדאי לפנות לחשמלאי רכב במקום למישהו שמתמחה במערכות? כי בדקתי בחנות מסוימת ואמרו שבשביל לבדוק צריך לשלוח את המערכת למעבדה

פורסם

למישהו עולה רעיון מה זה יכול להיות?

שכחתי לציין שמה+ ו- שמחוברים למערכת מחובר גם ממיר מתח שהתקנתי לאחרונה, הממיר הוא ממיר מזרם 12V ל220V ובהספק של 200W, אני דואג שהממיר יהיה כבוי בכל פעם שאני יוצא מהרכב, כך שנראה לי לא הגיוני שהממיר צורך מתח בזמן שהוא כבוי ברמה שהוא מפריע לפעילות סדירה של המערכת עצמה.

פורסם

אין במערכת הזאת מתח סוויץ וגם קוד טכנאי לא יעזור מי שייעץ לך כניראה לא מבין. ברכב הזה יש תקשורת CAN. ואליה מחובר גם הרדיו. חבל שאנשים מייעצים דברים לאחרים ברמה שיכולה להסב נזק לרכב. הבעיה נעוצה במכשיר שלך. גש לרדיו מילאנו שלדעתי הם היבואנים של המכשיר הזה.

פורסם

בדיחה.

בתור בעלים (לא ממש גאה) של מערכת CASKA זמנית ברכב מסוג פולקסווגן טיגואן. אני יכול להעיד בוודאות שלמרות שהמערכת מחוברת ב CAN יש אפשרות לבדוק את חיבורי ה + למרות שסביר לוודאי שהם לא מקור הבעיה. לאור הנתונים החדשים, בהחלט הייתי בודק את סוגיית ממיר המתח.

כמו כן, ניתן למצוא הסברים ברשת כיצד להיכנס לתפריטי טכנאים ובעזרתם ניתן אפילו לעדכן את התצוגה במכשיר לגרסה האחרונה של CASKA (הבדל משמעותי אבל דורש צריבת ROM דרך ה DISK ON KEY ויש פרוצדורה מסובכת), לאפס הגדרות מכשיר, לפרוץ את ה GPS לתוכנות ??? וכיוב'

אגב, רוב הסיכויים שמערכת ה CASKA שלך הותקנה ברדיו מילאנו אבל הם לא היבואנים. היבואן והמשווק הבלעדי של המותג היא חברת יוזב יבוא ושיווק:

www.uzeb.co.il

...CASKA for life

פורסם

באמת בדיחה שאתה שולח מישהו לבדוק מתח סוויץ בצמת הרדיו ברכב שלא קיים מתח סוויץ בצמת רדיו. מהשאלות של הבחור ניתן להבין שהוא לא מומחה בתחום ואתה שולח אותו לבדוק משהו שאין לו וגם לך מושג. במקום להפנות אותו למי שאמור לטפל בזה. זה שאפשר לחבר למערכת הזאת מתח סוויץ זה נכון אבל זה לא החיבור שיש לו ברכב. גם לפי התאור של סגירת הרכב ופתיחתו וגם מהיכרות עם הרכב.

המלצתי בעינה גש לרדיו מילאנו יכול להיות שהבעיה ידועה להם והיא פשוטה לפתרון.

פורסם

דיברתי עם רדיו מילאנו, הם לא הייבואנים והרכב גם לא עבר את ההתקנה אצלם, הפנו אותי ליבואן בראשון לציון (אדי מערכות) הם טוענים שאני חייב להגיע, בדיקה עולה 180 ואחכ רק יוכלו להגיד מה הבעיה.

אאני אנסה לפרט מעט יותר, המערכת מגיעה עם חיבור CAN שמותאם לרכב, מהחיבור CAN של המערכת יוצאים בין היתר + - למערכת, מתוך הכבלי מתח האלה שהולכים למערכת הריצו כבל לממיר מתח (מהכבל שהולך ישר למערכת לא לפני חיבור הCAN).

השאלה אם יכול להיות שפה בעצם מצויה הבעיה?

פורסם

אתה מתכוון שלקונקטור הרדיו חובר ממיר מתח. לחיבורי ה-CAN אני מניח שלא חובר כלום. האם התקלה הופיעה לאחר או בסמוך להתקנת הממיר? תנסה לנתק את הממיר מתח. בכל מקרה זה ניראה כמו תקלת תקשורת.

בכל מקרה עלות הבדיקה שביקשו ממך היא סבירה. אם אין לך ניסיון עדיף שתשלם את מחיר הבדיקה מאשר תגרום נזק.

פורסם

הבעיה הופיעה בעבר לעיתים נדירות (3-4 פעמים בתקופה של חצי שנה), היום זה כבר בלתי נסבל, לא ניתן להכנס לרכב בלי שהמערכת תעשה בעיות.

ננסה לנתק את ממיר המתח מ+ וה- של המערכת ונעביר אותו למקור מתח אחר ברכב בכדי לראות אם התוצאות השתנו.

• תוכן חדש...