Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי מאזדה 6 2300 2006 שחורה 5 דלתות יד 2 חדשה ונדירה 57000 ק"מ סה"כ אבל אני רוצה להחליף.

היית בדילמה לגבי מאזדה 6 פרימיום 2500 הצורה החדשה אבל בשלי חסר לי כח ונראה לי שזה יהיה זהה גם בצורה החדשה.

כרגע ממש בבדיקה ראשונית מרצדס C 2500 צילנדר 2007 7 הילוכים 204 כ"ס

או לקסוס 250 אבל היא יקרה קצת מעל התקציב אבל אולי אני יתאמץ.

אשמח לקבל מכם עוד כיוונים מעניינים כאשר הדגש הוא כח סטטוס הנאה מנהיגה ואמינות.

נ.ב.

מה אתם אומרים על B4 3.0R שנתון 2008 ידנית?

תודה לעונים.

פורסם

האם כבר מצאת B4 3.0 spec b? הן מאוד נדירות אבל מדהימה.

היא בפער משמעותי ספורטיבית מכל הרשימה שנתת ומתנהגת מצויין.

איכות החומרים סבירה אבל נופלת מהלקסוס והמרצדס, גם בסעיף הרושם הרוב המוחלט יחשוב לעצמו "סתם עוד B4 צורה ישנה" אבל מידי פעם אתה תקבל ברמזור\פקק הינהון של "יפה יפה לך" ממישהו שמכיר את הרכב.

מבחינת איבזור הרכב מאובזר בצורה סבירה פלוס, החל מג'אנט 18, דרך ריפודי עור, סאן רוף, חיישני חנייה וגשם, קסנון ועוד.

מבחינת כח הרכב חזק אבל לא בצורה מדהימה, לטעמי חסר מומנט לכל אורך הסל"ד והמנוע יחסית אנמי בטורים נמוכים לעומת מה שמצפים ממנו.

מה שכן חלש הוא ממש לא והיא תיהיה חזקה משמעותית מהמאזדה 6 וגם מהמרצדס.

פורסם

אם תרצה חדשה תוכל לשקול את האוקטביה 1.8TSI למשל. איכותית בסה"כ, מרווחת, תא מטען ענק ועם המנוע הזה מאוד מהירה (ואפילו חסכונית בנהיגה רגועה. משמעותית יותר חסכונית מהמרצדס או מהסובארו)

פורסם

האוקטביה היא הרבה דברים.

ספורטיבית היא ממש לא, וגם לא רכב מנהלים.

ה B4 spec b 3.0 ספורטיבית ועם התנהגות כביש מצוינת, אם אתה מחפש משהו שיתנהג יפה בפניות. לסתם לחיצות מהרמזור, זה לא זה.

אם אתה מחפש תא נוסעים סופר מפנק, הלקסוס 250 עושה את זה בגדול.

אם אתה רוצה את שניהם ומוכן "להתפשר" על מנוע קצת קטן יותר, אלפא 159 מנוע 2.2, מומלץ ידנית.

התנהגות- יש.

כוח- יש. לא סופר היסטרי, אבל יש. (רוצה המון כוח? תסחט טיפה לגרסת ה 3.2, שתיתן לך 260 כ"ס ו 4X4)

תא נוסעים- מדהים.

הנאה- מספיק בשביל לחלק לשכנים.

עקב ירידת ערך ענקית בשנים הראשונות באלפא, תוכל לקנות שנת 2008 במצב מעולה בתקציב שלך.

פורסם

מוסטנג 2007-8 (אוקיי זה לא ממש מנהלים אבל מוסטנג :lol:)?

וולו S-60 T-5?

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

האוקטביה אכן לא ספורטיבית ברמות המקובלות. יותר נכון תספק כוח בריא בלחיצה ובעקיפות, זה בדר"כ מה שרבים מהאנשים מתכוונים, אם לא כך הדבר - מושך בחזרה את ההמלצה.

פורסם

תודה על התגובות קודם כל.

היום ראיתי אוודי A4 טורבו רמת גימור S LINE 200 כ"ס שחורה נראת דיי מרשים אבל תמיד חששתי מגרמניות בפרט מאוודי עם הגיר הרציף שיש להם אם מישהוא יכול לשפוך קצת אור על הרכב הנ"ל אשמח והוא על רכב אחר שהוא חושב שיכול להתאים.

תודה מראש למגיבים

וברכת חג שמח.

פורסם

חפש מונדאו הדגם המוגדש 240 כ"ס או אופל אינסגניה גם מוגדשת 220 כ"ס ,כנס לסוכנויות אולי יש איזה מבצע מימון כדאי.

פורסם

אלו רכבים שרק לאחרונה התחילו להמכר (שנת 2010 אולי) ושעולים כ-190K ככה שאני לא רואה איך תוך שנה או במסגרת מבצע כזה או אחר יורידו כ-50K מהמחיר

פורסם
האוקטביה היא הרבה דברים.

ספורטיבית היא ממש לא, וגם לא רכב מנהלים.

תלוי באיזו גירסה.

גירסאת הVRS מציעה 200 כ"ס, מושבי עור, חישוקי 18'' ועוד תוספות רבות.

פלטפורמת שיפורים מצויינת ואבזור בלי סוף.

היא מתמודדת מול הGTI בכבוד גם במסלול למרות שהיא גמלונית ממנה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תסכים איתי שהאופציות האחרות (B4 b spec, אלפא 159) עדיין עונות הרבה יותר טוב על עניין ה "ספורטיבית" ועניין ה "רכב מנהלים"

האוקטביה אחלה רכב, פשוט במקרה הזה לא ממש מתאימה.

ואישית, אני מוצא שהיא לא ממש נוחה.

פורסם

אז זהו, שאני לא ממש מסכים איתך.

האלפא 159 בגירסה הבסיסית אולי מפנקת יותר אבל היא ממש לא ספורטיבית יותר.

לגבי הB4, היא אכן ספורטיבית יותר אך גם יקרה הרבה יותר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הייתי באותו מצב כמו שלך,עם לא מפריע לך דיזל הרכב שבחתימה שלי די תפוס למידות שלך.

אני יודע שיש כרגע אחת למכירה..

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם
אז זהו, שאני לא ממש מסכים איתך.

האלפא 159 בגירסה הבסיסית אולי מפנקת יותר אבל היא ממש לא ספורטיבית יותר.

2.2 high לא ספוריבית יותר מאוקטביה? (זו רמת גימור אחת מעל הבסיסית ביותר, והפרש המחירים ביניהן אפסי)

נסעת אי פעם על אחת שאתה מסוגל להגיד דבר כזה?

בשביל למנוע בלבולים, אני לא מדבר על מראה (חישוקים גדולים, אבזור וכו'), אני מדבר על התנהגות כביש נטו.

• תוכן חדש...