Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן, האוטו המכוסה רנו!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מודה לך - עשית לי את היום!

כמה נחמד לראות אסקורט יפה ושמורה כזאת!

תודה רבה לך!

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

פורסם

הייתה דווקא אחת כזאת לפני כשנה בבת ים, עמדה זמן-מה, אפילו חשבתי בכיוונה, אחרי זה נעלמה, אבל לדעתי רק התחילה לנסוע מחדש! גם זה קורה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אתה מדבר על שחורה עם כסאות אדומים? אם כן, הכרתי את הבחור, לדעתי הוא נסע לחו"ל עכשיו, ולכן מכר אותה... באמת יפיפיה.

פורסם

אני עוד רואה אותה מדי שבוע.

היא חונה בסוף רחוב הנשיא הראשון ברחובות.

עמית

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
אסקורט GT יחידה בארץ, משופצת ומאובזרת, נקנתה על ידי מישהו ברחובות, אני רואה אותה מידי פעם כשאני בא לבקר את אמא שלי שם...

עד כמה שידע לי דגם GT זהו דגם עם מנוע 1300 של KENT רגיל, קצת משופר עם 2 קרבורטורים ובלמי דיסק מקדימה. האם מדובר בזה? כי קיבלתי רושם שיש שם איזה RS2000 או MEXICO...

וחוץ מזה היא עומדת או נוסעת, לא הבנתי?

תודה!

פורסם

אני לא עד כדי כך מבין בפורדים.

אבל האסקורט השחורה היפהפיה הזו נוסעת.

עמית

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.3 1995

פורסם

שלום רב .

בדרך לביקור חג משפחתי , נסעתי בערב סוכות דרך שכונת התיקווה בת"א .

ברח' יחיעם עומדות לא פחות מ 8 מרצדסים משנות השישים וראשית השבעים .

אחת מהן - נדמה לי 220 מאמצע שנות השישים , משופצת ויפה. השאר ממתינות לידו הגואלת של הבעלים .

המכוניות עומדות בחניה מרוכזת ליד אחד הבתים , חלקן מכוסות ובטוחני כי ניתן יהיה לאתר בקלות את הבעלים .

בהצלחה .

יניב.ש .

פורסם

אם זהו אכן אסקורט שאני מכיר, נראה לי שהוא באמת 1300GT, עם יציאות פליטה נפרדות מהמנוע וקרבורטור כפול... אבל אני לא בטוח ב-100%. אבל, לדעתי לאוטו הזה 1300 משופר מספיק בהחלט- גם עם 1100 שלי אי-אפשר היה לעצור אותו! הוא לא היה ספורטיבי, אבל ממש לא היה משנה לו, כמה מעמיסים אותו- הוא סחב, וסחב, וסחב........ :cry::cry::cry::cry::cry:

פורסם

כל המתענינים ברכב מועדון החמש, במרחק שעתיים טיסה מישראל (ביוון) יש כמות אדירה של מכוניות בנות 30 שנה ויותר. מכוניות מענינות ביותר כמו סיטרואן מהארי (דה שבו ג'יפ) ואפילו מיני מוק (ג'יפ מיני מינור).

פורסם
אם זהו אכן אסקורט שאני מכיר, נראה לי שהוא באמת 1300GT, עם יציאות פליטה נפרדות מהמנוע וקרבורטור כפול... אבל אני לא בטוח ב-100%. אבל, לדעתי לאוטו הזה 1300 משופר מספיק בהחלט- גם עם 1100 שלי אי-אפשר היה לעצור אותו! הוא לא היה ספורטיבי, אבל ממש לא היה משנה לו, כמה מעמיסים אותו- הוא סחב, וסחב, וסחב........ :cry::cry::cry::cry::cry:

לא התכוונתי חס וחלילה להקטין בטיבו של 1300GT! אין כמו מנועים של KENT ואף אחד לא ישכנע אותי שיש מנוע יותר אמין וחביב. איזה צליל - אגדה... :lol:

פורסם

פורשה 914 אדומה, נראית לפני תחילת שיפוץ.

במכון ישראל לטסטים בקרית מלאכי.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.3 1995

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בכפר סבא בשכונת עליה ישנו בית שבחניה חונה פורד גלאקסי (אם איני טועה) במצב די רקוב.

כמוכן יש שם אופל קדט 3 דלתות.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...