Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

גיליתי היום שמקום העבודה שלי מחזיר 400 ש"ח לנטו כל חודש אם אני רוכש טלפון סלולרי [לא משנה מאיזו חברה סלולרית ולא תלוי מכשיר].

אז התחלתי לבדוק ומכל המכשירים הכי קורצים לי ה Samsung GALAXY S II [הידוע בכינויו SGS2] או אייפון 5 [כן כן אני יודע שיוצא בעוד חודש אבל אני תמיד מכין שעורי בית לפני שאני קונה משהו וזה יכול לקחת קצת זמן].

אז ההתלבטות במי לקחת מחולקת לפי יתרונות וחסרונות שלי:

אייפון:

=====

יתרונות-

* בגלל שמערכת ההפעלה מלוטשת ומהודקת לשימוש עם החומרה הספציפית יש מצב שהוא ירגיש הרבה יותר חזק ממה שהמפרט מציע .

* המכשיר מעוצב יפה ומרגיש איכותי ביד.

*יש ה מ ו ן אפליקציות בהרבה יותר מכל שאר המכשירים.

* לכולם יש .

חסרונות-

* לא ידוע בצורה סופית מה יהיה ההספק הטכני שלו.

* גרסת 5 תצא רק בעוד חודש ומי יודע מתי זה יגיע לחברות הסלולר פה.

* כדי להשתמש בהמון אפשרויות שנעולות חייבים לפרוץ אותו [זאת לא שאלה ,אני בטוח אפרוץ אותו כי אני בחור טכני].

* לכולם יש.

SGS2:

=====

יתרונות-

* מערכת הפעלה פתוחה לשינויים ועידכונים.

* חומרה חזקה מאוד עם מעבד של 1.2GHZ DUAL CORE ו זכרון של 1GB .

* קיים כבר חודש בשוק העולמי.

* מסך סופר אמולד.

מעבר לכך אני שוקל לרכוש את המכשירים באופן אישי מחנות [כנראה בארץ אם אני אמצא אחת שמוכרת כאן ] ואבקש זיכוי מחברות הסלולר [יצא חוק חדש שמחייב אותם להחזיר גם על מכשירים שלא נרכשו בארץ ].

עכשיו אשמח לתגובות והמלצות על חנויות \ מסלולרים ברשתות הסלולריות.

תודה.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

SGS2:

=====

יתרונות-

* מערכת הפעלה פתוחה לשינויים ועידכונים.

* חומרה חזקה מאוד עם מעבד של 1.2GHZ DUAL CORE ו זכרון של 1GB .

* קיים כבר חודש בשוק העולמי.

* מסך סופר אמולד.

רק תיקון טעות קטנה הSGS2 הושק רשמית בUK (השקה ראשונה) לפני 4 ימים.(1 במאי)

פורסם

לדעתי ה SGS2 הרבה יותר עדיף עקב מערכת ההפעלה הפתוחה שלו. איני יודע מה תהיה חומרת האייפון 5 (ומבחינתי היא יכולה להיות יותר טובה מהSGS2) אך מערכת הפעלה שלא אוכל לשנות בה דברים מבחינתי כמשתמש לא נוחה- אפילו אם הטלפון מתהדר בתכונות כגון הכנת קפה והבנת נשים :twisted:.

לגבי העיצוב-כל אחד לפי ראות עיניו.

פורסם

דרך אגב סיימתי לבצע בדיקות מול חברות הסלולר על חבילות + IPHONE 4 משום שאין להם עדיין [מן הסתם] את הדגמים שרציתי ,

אז רק לשם ההשוואה:

חברת סלולר חברת סלולר חברת סלולר חברת סלולר

pelephon orange cellcom cellcom

iphone4 iphone4 iphone4 iphone4

air 1100 500 500 1100

sms 1100 500 500 1100

DATA 2GB 15GB unlimit unlimit

PRICE 259 327 253 253

3500 שח 3500 שח 3500 שח 3500 שח זיכוי רכישת מכשיר באופן אישי

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אגב ראיתי שאפשרי לרכוש את ה SGS2 כבר באיביי לא במחיר מטורף מדי לארץ [סביבות ה 800$]

http://cgi.ebay.com/New-Samsung-Galaxy-S-II-S2-i9100-mobile-phone-/290560706079?pt=UK_Mobile_Phones&hash=item43a6c4861f#ht_2048wt_1139

הבעיה היחידה שאוראנג' מבקשים אישור משרד התקשורת ,

והדגם חדש מדי להופיע במסמכי משרד התקשורת,

יש למישהו רעיון ?

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...