Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ן, ומה אתה וחבריך הנכבד והיקר בגירה מאושרים כלכך שהצלחתם להעביר את נקודתכם?

אין בעיה בכל זאת ועוד, הבעיה היחידה היא שתגובותיכם אינן לגיטימיות כיוון שמבוססת על חוויות קודמות שלכם עם מוסך זה

בפעם הראשונה שכתבת עובדות לא נכונות, תיקנת את עצמך.

בפעם השנייה, אתה כבר יוצא שקרן שיטתי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

השבוע חידשתי את פוליסת הביטוח וניצלתי את ההזדמנות כדי לעשות סדר בניירת של האוטו ובמקרה מצאתי את הקבלה של הטיפול הראשון שבצעתי (גם במוסך של הילוך שישי) מלפני שנה. גם אצלי חייבו 9 ש"ח חומרי עזר ו-10 ש"ח נוזל שמשות (בוצעה רק החלפת שמן מנוע + פילטר + פקק ריקון שמן + דיסקית לפקק, על הכל הם חייבו).

אין מה לעשות, ברגע שאתה נכנס למוסך מורשה אתה יודע שתצא עם חיוב מנופח (אצלי הרכב חדש ולכן אני מרגיש מחויבות לטפל במורשה).

מצחיק שעל ההחלפת שמן הזו יצאתי עם נזק של 500 ש"ח (ועוד אחרי הנחה של כ-5%) ולפני שנתיים עשיתי טיפול דיי גדול (לגטס שקדמה ל-I10 הנוכחית) במוסך של חבר שאני הבאתי את כל החלקים (מקוריים) ויצאתי בנזק של 650 ש"ח (החלפתי שמן מנוע + פילטר שמן מנוע + נוזל קירור + שמן ברקס + מצתים + פילטר אוויר).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אביתר, כל תיאוריות הקונספירציה שלך רק גורמות לך להיראות מגוחך יותר. לרדת מהעץ שטיפסת עליו זה אולי לא הדבר הנעים ביותר שאתה יכול לעשות, אבל זה ללא ספק הדבר שיאיר אותך באור החיובי ביותר.

אני חושב שבסה"כ קיים בין כל המגיבים קונצנזוס לפיו החיוב על התוסף הוא בעייתי. אם הייתי שופט והסוגיה היתה מובאת בפני, בהנחה שהלקוחה דוברת אמת והתוסף באמת ניתן מבלי שהדבר סוכם, הרי שלאור ההאשמות החמורות שמופיעות בשרשור הזה, אשר לכאורה גובלות בלשון הרע נגד המוסך, כנראה שהייתי שולח את הצדדים להגיע להסכם פשרה בינהם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
בפעם הראשונה שכתבת עובדות לא נכונות, תיקנת את עצמך.

בפעם השנייה, אתה כבר יוצא שקרן שיטתי.

שקרן שיטתי? האם קבעתי עובדות בשטח? סברתי סברה, לא יותר מזה.

אין לי מושג האם החברים היקרים אכן מטפלים במכוניותיהם במוסך זה או שמא אינם מכירים אותו אפילו, כך זה היה נדמה לי בעקבות הוויכוח העיקש שניהלו בנושא.

איני לוקח בחזרה בשום אופן את דבריי, אתה והחבר בגירה מצטיירים בעייני כמזלזלים מדופלמים אשר בטוחים שהצדק העולמי מצוי בפיהם, אך זאת כבר גלישה לפסים אישיים.

בקשר לסיפור המוסך, הוא נהג ברמאות לעניות דעתי, העובדה שזה הרע במיעוטו ביחס למוסכים אחרים אינה מנחמת.

אני מסכים עם כך שפותחת הדיון נהגה בקטנוניות שיכולה להיות מקוממת.

איני טענתי לרגע שהיא צודקת בכל האשמותיה, ברוב הודעתיי טענתי נגדכם ונגד ההתנצחויות הבלתי מובנות שלכם כלפי דעות שונות ואחרות.

כיוון שאתה אלעד רואה בזה קרב, אז אני מודה, ניצחת, הכנעת אותי, אני שקרן, מניפולטר ובעיקר לא כמוך ולא מחזיק בלובי כאן בפורום, לכן אשמח אם לכותרת הדיון יצטרף המידע על ההפסד שהנחלת לי.

פורסם

לפותחת הדיון הזה יכול להיות שאולי המליצו לך על התוספים מכיוון שהרכב שלך ניגש לטסט?ואולי לא הבנת כל כך

את הנושא ועל זה כל הבלבול שלך?

פורסם

עכשו כשמחפשים "שיטת מצליח" בגוגל, תנחשו מה היא התוצאה הרביעית (!). ניחשתם נכון, הדיון הזה.

למרות שאין לי נסיון איתם, על המוסך הזה שמעתי הרבה ביקורות חיוביות ואני מתרשם שמדובר במוסך הגון.

הכפשה פומבית כזאת ופגיעה בשמו של המוסך (תוצאה רביעית בגוגל!) זה מאוד לא לעניין.

V5

פורסם
שקרן שיטתי? האם קבעתי עובדות בשטח? סברתי סברה, לא יותר מזה.

הנה מה שכתבת:

הבעיה היחידה היא שתגובותיכם אינן לגיטימיות כיוון שמבוססת על חוויות קודמות שלכם עם מוסך זה

זו לא סברה, זו קביעת עובדה שנועדה להציג את עמדת הצד השני כלא לגיטימית ולא ישרה, עובדה נטולת בסיס בכלל. לטעון שזו סברה זה שקר שלישי.

אני שקרן, מניפולטר .

נכון (כפי הסברתי למעלה).

ולא "הלובי" שלי קובע זאת, העובדות קובעות זאת.

הבעיה שלי עם החברים שלי, זה שהם נפשות סבלניות יותר, ולכן מנסים להסביר לך את "הטעויות" שלך, כל פעם ופעם מחדש, אבל מי שמשקר כל פעם כדי לטעון טיעון, הוא לא תמים. זה לא שאתה לא נותן לעובדות לבלבל אותך, אתה מתעלם מהם ומשקר במזיד.

פורסם
הנה מה שכתבת:

זו לא סברה, זו קביעת עובדה שנועדה להציג את עמדת הצד השני כלא לגיטימית ולא ישרה, עובדה נטולת בסיס בכלל. לטעון שזו סברה זה שקר שלישי.

נכון (כפי הסברתי למעלה).

ולא "הלובי" שלי קובע זאת, העובדות קובעות זאת.

הבעיה שלי עם החברים שלי, זה שהם נפשות סבלניות יותר, ולכן מנסים להסביר לך את "הטעויות" שלך, כל פעם ופעם מחדש, אבל מי שמשקר כל פעם כדי לטעון טיעון, הוא לא תמים. זה לא שאתה לא נותן לעובדות לבלבל אותך, אתה מתעלם מהם ומשקר במזיד.

במזיד? אתה טוען שאני עושה זאת בזדון? איזו כוונה יכולה להסתתר מאחורי התנהגות זו? "טעויות", למה יש צורך בגרשיים? אתה מבייש עצמך, אינך מבין את פירוש המילים שאתה משתמש בהן, עשה לעצמך טובה ואמץ את המשפט "סייג לחכמה שתיקה", אתה וחבריך הנכבדים היקרים החביבים והצודקים לוקים באותה תסמונת של בטחון עצמי מופרז ללא ביסוס. אין אני מתכוון להגיב יותר בדיון זה כיוון שהוא נגרר לפסים אישים שאין לי רצון בהם.

פורסם
לפני כחודש הכנסתי את הרכב (יונדאי בראשון) לטיפול 105,000 + הכנה לטסט

עוד לפני שה"יועץ" בדק את הרכב כבר הכניס לחשבון מים למגבים ושמן שבמקרה מילאתי כמה ימים קודם, הוא טען ששמן מחליפים בכל מקרה (?) ועל המים-מה הוא אומר לי? זה רק 10 ש"ח, אבל טוב, בסדר.

אחרי שהרכב נבדק וכמובן מצא עוד כמה דברים אני רואה בחשבון שהוא לא הוריד את המים למגבים (למרות ששמעתי אותו בפרוש אומר את זה לפקידה), רק אחרי 2 הערות (אחרי הצעת המחיר ולפני שהסכמתי לשלם) סוף סוף ירדה השורה (כזיכוי של 9.90 - נו מי יריב על 10 אגורות?)

חוץ מזה בנוסף על תוספים (דלק ושמן מנוע - צריך?) יש עוד שורה לחיוב בשם "חומרי עזר", עוד 9 ש"ח שאין לי מושג על מה (אך לצערי לא שמתי לב ושילמתי)

היום עשיתי טסט לאוטו והוא נכשל, אמנם בקטנה (התיקונים עלו 20 ש"ח) אבל עצם העובדה שבמוסך עשו בדיקה לטסט ולא שמו לב מעצבנת (+בזבוז זמן)

כל הקטעים הללו נותנים לי תחושה של מוסך שעובד בשיטת מצליח + הידיעה שבשביל זה לא ילכו לריב איתם בשביל סכומים כאלה קטנים (והם צודקים)

ו אם מחשבים שכמעט כל לקוח "תורם" להם ככה, זה כבר כמעט "פלילי", לא חשבתי שרשת כזו גדולה יכולה לרדת לרמה הזו.

טוב מישהו צריך לממן להם את הפרסומות היקרות בטלויזיה.

בגירה ואלעד.

אני מסכים איתכם שההתבטאות שלה הייתה חריפה יתר על המידה.

מצד שני גם אני הייתי יוצא בהרגשה שניסו לדפוק אותי, אחרי שגם נוזל שלא רציתי וגם תוסף שלא רציתי השתרברבו לחשבון.

אחרי שהייתי רואה את זה, כל דבר היה חשוד.

לגבי הנוזל, אני באמת לא מבין למה נראה לכם בסדר, שעוד לפני שהוא ראה את האוטו הוא החליט על חיוב של 10 שקל, איך הוא ניחש שחסר?

נוזל שמשות מחליפים כל טיפול?

בקיצור זה שהיא לא מבינה בתחום לא נותן לאף אחד זכות לחייב אותה מראש על דברים שהוא רגיל שחסרים.

למען הסר ספק אני מבהיר שוב, שלדעתי המילה פלילי בהחלט לא הייתה צריכה להיות שם.

השבוע חידשתי את פוליסת הביטוח וניצלתי את ההזדמנות כדי לעשות סדר בניירת של האוטו ובמקרה מצאתי את הקבלה של הטיפול הראשון שבצעתי (גם במוסך של הילוך שישי) מלפני שנה. גם אצלי חייבו 9 ש"ח חומרי עזר ו-10 ש"ח נוזל שמשות (בוצעה רק החלפת שמן מנוע + פילטר + פקק ריקון שמן + דיסקית לפקק, על הכל הם חייבו).

אין מה לעשות, ברגע שאתה נכנס למוסך מורשה אתה יודע שתצא עם חיוב מנופח (אצלי הרכב חדש ולכן אני מרגיש מחויבות לטפל במורשה).

מצחיק שעל ההחלפת שמן הזו יצאתי עם נזק של 500 ש"ח (ועוד אחרי הנחה של כ-5%) ולפני שנתיים עשיתי טיפול דיי גדול (לגטס שקדמה ל-I10 הנוכחית) במוסך של חבר שאני הבאתי את כל החלקים (מקוריים) ויצאתי בנזק של 650 ש"ח (החלפתי שמן מנוע + פילטר שמן מנוע + נוזל קירור + שמן ברקס + מצתים + פילטר אוויר).

שיטתי מעצבן ולא ראוי . אפילו עילה לתביעה ייצוגית.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

סבא בסבבה, אני מסכים שזה מעצבן אבל ככה זה מוסכים מורשים. 500 ש"ח על החלפת שמן זה שוד לאור היום (אבל המחיר דומה כמעט בכל המוסכים המורשים).

לפני כמה חודשים עשיתי טיפול שנתי זהה לקורולה 93 של סבא וסבתא שלי במוסך של חבר ויצאתי עם נזק של 280 ש"ח כאשר את החלקים (שמן ופילטר שמן) קניתי דרך המוסך ולא לבד כמו בטיפול הקודם (מכיוון שהרכב נוסע מעט מאוד (פחות מ-70K ק"מ ב-20 שנה) אז לא צריך כל טיפול להחליף מצתים, פילטר אוויר וכו'), כלומר יכלתי לחסוך עוד כמה שקלים אבל התעצלתי. כמעט 50% הפרש בין מוסך מורשה למוסך כללי, ולא מדובר על פה על הבדלים באיכות ובשירות, כולה החלפת שמן שלוקחת בהגזמה שעת עבודה.

פורסם
במזיד? אתה טוען שאני עושה זאת בזדון? איזו כוונה יכולה להסתתר מאחורי התנהגות זו?

תראה, כמישהו כותב עובדות שאין עליהן סימוכין הוא אחד משני דברים, או הוזה או משקר. לטעון שלאלו שטענו שהתנהלות המוסך לא הצדיקה את טון הביקורת יש קשר עם המוסך, זה להטיל בהם ובכנות דעתם דופי, כדי לקעקע את לגיטימיות הדעה שלהם (כפי שכתבת).

כשאתה ממציא עובדות על מנת להשמיץ אחר, אני חושב שהכוונה ברורה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם יש להם נוהל כזה לחייב תמיד על נוזל שמשות גם כשאין בו צורך, זה סוג של גנבה.

אבל בטח עורכי הדין שלהם יסבירו את זה כ"בדיקת נוזל שמשות, וזה כתוב בקצרה"....

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אצלי המיכל של הנוזל שמשות היה 90% מלא, הם פתחו את הבקבוק, מילו 10% ושמו לי את שאר הבקבוק בתא המטען.

למרות שהיה לי בבית מיכל נוסף (פתוח) של נוזל שמשות זה לא הפריע לי שיהיה עוד אחד מכיוון שהמחיר שהם גבו על המיכל הוא הגון וזה חוסך לי פעם הבאה לסוע לקנות.

יום שני אני שוב במוסך לטיפול השנתי. לא יהיה אכפת לי לקנות שוב את המיכל מכיוון שבדיוק נגמר לי (שוב חוסך לי לקפוץ לחנות ולקנות) אבל אני כן אבקש בירור לגבי עלות החומרי עזר ואחזור לעדכן.

פורסם
אצלי המיכל של הנוזל שמשות היה 90% מלא, הם פתחו את הבקבוק, מילו 10% ושמו לי את שאר הבקבוק בתא המטען.

למרות שהיה לי בבית מיכל נוסף (פתוח) של נוזל שמשות זה לא הפריע לי שיהיה עוד אחד מכיוון שהמחיר שהם גבו על המיכל הוא הגון וזה חוסך לי פעם הבאה לסוע לקנות.

אם כך, הם בסה"כ מכרו לך מוצר שממילא תצטרך אותו בשלב זה או אחר, ואפילו במחיר סביר לגמרי.

אפשר להתווכח האם שיטת המכירה הלכאורה אגרסיבית היא הולמת, אבל קשה מאוד לומר שנעשה כאן עוול כלשהו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
תראה, כמישהו כותב עובדות שאין עליהן סימוכין הוא אחד משני דברים, או הוזה או משקר. לטעון שלאלו שטענו שהתנהלות המוסך לא הצדיקה את טון הביקורת יש קשר עם המוסך, זה להטיל בהם ובכנות דעתם דופי, כדי לקעקע את לגיטימיות הדעה שלהם (כפי שכתבת).

כשאתה ממציא עובדות על מנת להשמיץ אחר, אני חושב שהכוונה ברורה.

ידידי, אתה משתמש במילים שרק על פני השטח נראה כי אומרת משהו חמור, אבל אינן כאלה.

כמובן שאטיל דופי בדעתם של אלה המוכנים להלחם את מלחמתו של עסק פרטי בעיקשות כזאת, כשאין להם כל קשר אליו.

אתה מטיח בי האשמות על כך שאני קובע עובדות שאין עליהן סימוכין, לקבוע שאני על-פי דבריך "או הוזה או משקר" זאת לא קביעה ללא סימוכין?

אתה לוביסט ונלחם מלחמה לא שלך, חבריך חטאו באותו חטא וזה בדיוק מה שאתה עושה עכשיו, לכן בעייתי מצדך לכנותי משמיץ.

מה היא מטרתך? אתה ואני יודעים שאין אני מחזיק במטרה, הרי אנו בפורום אינטרנטי, אילו אינטרסים סמויים יכולים להיות לי?

על מה התעקשותך לתפוס אותי במערומי?

אם לא תהיה לך תשובה, אספר לך אותה בהודעתי הבאה.

• תוכן חדש...