Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם ככל שכ"ס גדול יותר כך צריכת הדלק עולה? או שאין קשר בין הדברים?

לדוגמא פונטו ספייס נפח 1300 עם כוח סוס 60 לעומת 80...

ומה ההבדל בצריכת הדלק בין גיר אוטומטי לבין גיר רגיל בפונטו ספייס שנת 2002 לדוגמא?

והאם ניתן לומר משהו כללי על כלל הרכבים בנוגע להבדלי צריכת הדלק בגיר ידני ואוטומט?

פורסם

נפח המנוע אומר על צריכת הדלק יותר מאשר כ"ס.

בעניין גיר אוטומאטי מול ידני זה תלוי בגיר.

גיר רובוטי צורך בדיוק כמו גיר ידני

בגיר רציף צריכת הדלק בד"כ טובה יותר מאשר בידני

ובגיר פלנטרי (אוטומאטי רגיל) צריכת הדלק פחות טובה מאשר בידני

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אני מתלבט בין כמה דגמים של הפונטו ספייס, השאלה היא אם לדוגמא הידני צורך דלק 1/15 אז כמה בערך צורך אותו רכב מאותו דגם ושנתון עם גיר אוטומט?

אגב, אני רואה הרבה דגמי פונטו שבעברם היו בהשכרה, עד כמה זה נורא אם בכלל לקנות רכב מהשכרה? מה ההשלכות של זה?

דבר נוסף, אני הולך להשקיע בסביבות ה 15000 ש"ח על הרכב, האם בגלל שזה רכב ישן יחסית (שנת 2002 בערך) אני אוציא עוד בערך 10,000 ש"ח בשנה על אחזקה כך שאולי שווה לי להוסיף עוד איזה 10000 ש"ח עכשיו ולקנות רכב שעולה 25000 ש"ח וכך עלות האחזקה תהיה נמוכה יותר, מה דעתכם?

פורסם

אני לא מאמין שתוציא 10,000 ש"ח על תיקונים בשנה. אם הרכב מטופל כמו שצריך אתה תוציא הרבה פחות.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...