Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני וחבר (או שניים) מתכננים לטוס לארה"ב למשך 3 שבועות בסוף חודש אוקטובר (מיד אחרי יום כיפור ועד ה29 לאוקטובר בערך. זה התאריך היחידי שאפשרי). התכנון הוא לשהות שבועיים באיזור ניו יורק, ועוד שבוע בלאס וגאס.

מחיר הטיסות המשוער (טיסות לארה"ב וחזרה, וטיסות מניו יורק ללאס וגאס) הוא באיזור ה1200-1300 דולר לבן אדם, ונותרת השאלה כמה כסף נצטרך לכל שאר הדברים (מלון, אוכל, נסיעות, בילויים וכדומה)?

אנחנו לא מתכוונים לישון במלונות 5 כוכבים ולאכול במסעדות יוקרה, אבל מצד שני נרצה תנאים סבירים (כלומר לא לישון באכסניה של 10 אנשים בחדר או לאכול כל יום שימורים לארוחת צהריים), כאשר בוגאס מן הסתם נבזבז מעט יותר על מסיבות ובילויים (אם כי לא נבלה את כל היום בקזינו).

האם מישהו יכול לתת הערכה כלשהי לגבי סכום הכסף הדרוש עבור הטיול לבן אדם (לא כולל טיסות)? האם זה אפשרי להסתדר עם 1500 דולר לשבוע בממוצע?

תודה.

פורסם

מה עם מלונות?

רק מלון בניו יורק יעלה לך מעל חצי מהסכום השבועי הזה (כלומר לשניכם תחשב לפחות 250 דולר למלון בינוני בתוך ניו יורק , וגאס לדעתי יקרה יותר , במיוחד אם אתה בונה על הסטריפ).

התקציב לדעתי קצת גבולי , אבל אפשרי.

אם זה כל התקציב - הייתי מקצר את הטיול לטובת תקציב בילויים גבוהה יותר.

אם התקציב הזה לא כולל מלונות - אז יספיק לגמרי... כולל מזכרות לדודה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני לא יודע כמה כסף תצטרך, אני יכול להגיד לך שאני עשיתי באוקטובר שעבר טיול שכלל לוס אנג'לס, וגאס,מיאמי,אורלנדו, וניו יורק, לחודש ימים, והלכו לי בערך 35 אלף שקל.

אבל אני הלכתי תמיד על המלונות הטובים ביותר, לא חסכתי בכלום,הלכתי למשחק nba במיאמי, ולwwe, ועשיתי קניות בטירוף בבלאק פראיידי.

המלונות בוגאס זולים, סביבות 80-70 דולר ללילה ואתה יכול ללון במלונות כמו ה mgm או ה plant hollywood שהם מדהימים, וגם ממוקמים בסטריפ.(ממליץ במיוחד על הפלנט הוליווד).

בניו יורק אכן המחירים יקרים יותר, אני לנתי במלון ממש בטיים סקוואר סביבות 150 דולר לילה.

גם מאוד תלוי באיזה ימים בשבוע אתה תהיה, המחירים בסופי השבוע קופצים.

פורסם

אפשר להנות טוב מאוד גם בפחות מ1500 דולר בשבוע לראש.

אני אישית לא הייתי מתאכן במנהטן אלא בקווינס או ברוקלין, יש רשתות של מוטלים מצויינים, MOTEL 6 הוא לא רע בכלל ויעלה באיזור ה100 דולר ללילה לחדר (מיטה זוגית), יש עוד אחד שממוקם 2 דקות הליכה מהרכבת ולא תהיה בעיה למצוא אחד שממוקם טוב.

בלאס ווגאס אתם יכולים למצוא דילים טובים מאוד, לי יצא 210 לסוויטה בלוקוסור כולל מיסים ל3 לילות ל4 אנשים. 52 דולר לראש!

אתם לא הולכים לאכול שימורים, אני מאמין שבמהלך היום אתם תאכלו בעיקר ג'אנק פוד וזה די זול (6-8 דולר לארוחה).

ככה ישאר לכם גם כסף לשכור רכב ליומיים שלושה (אני ממליץ אם אתם כבר בניו יורק) ולהרביץ נסיעה לפילדלפיה, הדרך מגניבה מאוד (NJ turnpike) ויש מה לראות, אני אישית ממש התלהבתי לטפס את המדרגות מהסרט רוקי ולצעוק "אדריאן" מלמעלה.

לילה באיזה מוטל ובבוקר אתם יכולים לנסוע לSIX FLAGS (תקחו פחית קולה לקופה ותקבלו כרטיס שני ב50% הנחה).

ניו יורק יפה, יש מועדונים טובים ואווירה סבבה.

קניות תעשו ממש מעבר להדסון, יש קניון עודפים ענק (JERSEY GARDEN), תקנו מתנות לחברות בארץ בחנות של NINE WEST (קניתי מגף ב14 דולר שעולה בארץ איזה 800 ש"ח).

ברמת העקרון כשגרתי בניו יורק עברו אצלנו הרבה חברים מהארץ, עם 100 דולר ביום אפשר להנות, לאכול טוב וגם לקנות שטויות.

אני אשמח לתת לכם כיוונים לתעסוקה בשעות היום, יש מוזיאונים מגניבים מאוד שגם מי שלא חובב מוזירנוים נהנה (מוזיאון הסקס, מוזיאון ריפלי תאמינו או לא, MOMA ועוד המון), יש המון ברים טובים, יש המון פיק אפ ברים טובים. ויש המון המון אנרגיה.

אני לא חושב שתהיה לכם בעיה, ווגאס זה כבר סיפור אחר אבל גם יש טריקים.

haters will hate

פורסם

את המלונות תנסו להזמין באמצעות http://www.priceline.com/

אמנם קצת מפחיד הרעיון של להזמין מלון בלי לדעת איזה - אבל הם בד"כ מציעים מלונות מצויינים במחירים נמוכים ממה שתוכל להשיג סתם ככה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

בפרייסליין אי אפשר לבטל או לשנות שום דבר אחרי שמשלמים, וזה לא מתאים לכל אחד.

אוקטובר זה שיא העונה בניו-יורק, בשנה שעברה היה קשה עד בלתי אפשרי למצוא חדר סביר במנהטן בפחות מ250 דולר ללילה ואני מדבר על מלונות 2 כוכבים.

פורסם

בגלל זה אני ממליץ לשהות בקווינס או ברוקלין ולא במנהטן, גם ככה מתניידים בסאב-ווי אז פשוט ממשיכים עוד כמה תחנות למלון לא ביג דיל.

haters will hate

פורסם

אני לא מסכים לגמרי עם בנצי

כל הפלוס בלשהות בתוך ניו יורק הוא הללכת ברגל ממקום למקום , במיוחד בערב כשיוצאים.

הסאבווי גם נגמר בשעות מסוימות והוא לא כ"כ קצר לקווינס (מניסיון).

תשמע - אם זה טיול חוויה - לדעתי שווה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מסכים עם ליביו.

הייתי בניו יורק שבועיים וחצי בספטמבר-אוקטובר שעבר. למזלי, דודה שלי גרה במנהטן ככה שלא הוצאתי

כספים בכלל על לינה. הדירה שלה ממוקמת בקצה הצפוני של מנהטן, מרחק נסיעה של כ-15 דקות מהטיימס

סקוור ואם היה ניתן, הייתי מעדיף להיות קרוב עוד יותר, ככה שלינה בקווינס או בברוקלין לדעתי היא יותר מטרד

מאשר כל דבר אחר. כאשר ביקרנו חברים בברוקלין (בצד הקרוב יותר למנהטן) תוספת הזמן לנסיעה בהחלט

הייתה מורגשת. עם זאת, יצאנו מהדירה בין שמונה לתשע בבוקר, וחזרנו אליה בתשע או עשר בלילה (במקרה

הטוב) ולפעמים באמצע היום כדי להחליף בגדים ולהתרענן, ככה שזה לא סוף העולם.

לגבי התקציב - בוגאס לא הייתי, אבל אם נתעלם מעלויות הלינה, 1500 דולר לשבוע בניו-יורק זה מעל ומעבר.

אני תכננתי על 100$ ליום, ובסוף גם את זה לא הוצאתי (ועשינו כמעט הכל - כל אתרי התיירות, המון קניות

ב-Woodbury Commons, הופעה בברודווי ועוד). כפי שבנצי ציין, האוכל לא יקר במיוחד. ההרגשה שלי הייתה

שהמחיר לא רחוק מזה שמשלמים בארץ אך הכמות גדולה הרבה יותר (בייגל עמוס בכל טוב לארוחת בוקר עולה 2-3$).

מסעדות, לעומת זאת, הן לרוב בערך אותו המחיר כמו בארץ כאשר מדברים על מסעדה ממוצעת (20-25$ בערך)

אבל מסעדות בעלות שם עוקפות את המסעדות בארץ בעשרות ומאות אחוזים (100-400$ לאדם למשל, במסעדת Per-Se).

המלצות נוספות - Peter Luger בברוקלין (או ב-Long Island, אבל סביר להניח שלא תגיעו לשם). אמנם הוצאנו בערך

1000 ש"ח על 3 אנשים, אבל נתח הבשר שנוחת על הצלחת בהחלט היה שווה את זה. כמו כן, הדבר שהכי עזר לי בטיול

שם - חיבור לאינטרנט.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

דרך מצויינת לחסוך את הוצאות המלון בניו יורק היא סאבלט. מדובר על לשכור דירה של מישהו שיצא לחופשה או נסיעה, המחירים נמוכים משמעותית ממלון ובדרך כלל אפשר לשכן יותר אנשים.

http://Www.sublet.co.il לדירות שמפורסמות ע״י ישראלים

Newyork.craigslist.org לוח יד2 הניו יורקי

אתה מוזמן לשלוח לי ה״פ אם תתלבט בין דירות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תודה על ההמלצות. לפי מה שנאמר פה נראה לי ש1500-1600 דולר לשבוע יספיקו בממוצע לכל הדברים כולל לינה (בהנחה שבוגאס קצת יותר יקר, אז זה יתקזז עם השבועיים בניו יורק).

כל מי שהציע מידע ועזרה, צפו פגיעה לקראת חודש ספטמבר :wink:.

ועוד שאלה בנושא - על מנת להוציא ויזה האם זה המקום שממנו צריך להתחיל:

http://israel.usembassy.gov/consular/niv/apply2.html

תודה.

• תוכן חדש...