Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לפני כמה חודשים אחד מחברי הפורום העלה כאן שאלה (אם אני לא טועה זו הייתה שאלה). וחבר פורום אחר ענה וצרף קישור לאתר שמוכר מגברים קטנים (קטנים מאוד פיזית).

רוב המגברים בקישור היו מגברים עם כניסה אחת (AUX) ויציאה לזוג רמקולים.

לא הצלחתי למצוא את השרשור המדובר ועכשיו אני במצב שכנראה אחד מהמגברים הללו יוכל לשמש אותי.

אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא.

במידה ואכן אמצא את הקישור, האם לדעתכם מגבר כזה יוכל להגביר סט כזה?

תודה רבה !

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

לא. זה היה יותר קטן, בלי שלט. ממש פשוט. מגבר (לא רסיבר).

המחיר גם היה ממש זול (יחסית).

אבל תודה בכל מקרה! :wink:

עודד.

פורסם

Snorki, זה נראה יקר יחסית.

יש לך קישור?

Niro Levi, תבורך!

בדיוק על זה דיברתי! (אומנם זה לא אותו אתר, אבל זה בדיוק הסגנון).

אתה יודע אם המגבר שנתת בקישור עובד על רשת מתח ישראלית? לא הצלחתי למצוא את הנתון הזה.

אך במגבר אחר ראיתי שהוא עובד על110.

אם יש עוד הצעות למגברים דומים, או אם מישהו יצליח למצוא את השרשור המדובר, אני אשמח מאוד!

תודה.

עודד 

פורסם

זה הייתי אני. אתה יכול לעשות חיפוש בגוגל על T-Amp. על הבסיס שלו פותחו כל מיני מגברים, שנבדלים באיכות ההרכבה, המחברים (ועוד).

הנה אחד לקנייה בישראל: http://il.ioffer.com/i/Mini-Class-T-Amp-TA2024-Tripath-Hi-Fi-Stereo-Amplifier-131756825

המגבר מצויין (בוודאי למחירו המגוחך), אבל חובה לבחור רמקולים נצילים (סביבות ה-90db), ורצוי עם עכבה גבוהה (אם לא יירד מתחת ל-6 אום, יופי, אבל בטוח שלא יירדו מתחת ל-4). אחרת, יש סיכוי סביר שהמגבר "לא יסחוב בעלייה". כמובן שאם טווחי ההאזנה שלך הם קצרים מאוד (רמקולים למחשב), אז עניין הנצילות פחות בעייתי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תודה רבה! :mm_yeah::-)

בדיוק את זה חיפשתי!

אתה זוכר במקרה את האתר המדוייק שנתת בקישור?

האם לדעתך המגבר הנ"ל יצליח לספק את הסחורה לרמקול שנתתי בקישור? (נראה לי שכן לפני הנתונים שהצגת)

המטרה שלי היא לשדרג מעט את הסאונד מהמחשב ע"י חיבור המגבר הנ"ל לרמקולים שבקישור.

שוב תודה!

עודד.

פורסם

אני חושב שזה הקישור המקורי: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=790133

כמו שאמרתי, יש לא מעט גירסאות על בסיס הצ'יפ של Tripath (עוד מילת חיפוש יעילה).

הרמקולים שקישרת סובלים מנצילות לא משהו (סולם הנצילות איננו לינארי, כאשר כל 3db מכפילים/מחלקים את העוצמה שתקבל לאותה מידת הגברה). אם טווח ההאזנה שלך קרוב, זה אולי לא יהיה משמעותי.

בקיצור, צריך לנסות ולשמוע...

בחדרים שונים, מיקומים שונים ומרחקי האזנה שונים, רמקולים נשמעים אחרת לגמרי.

אפשרות אחרת היא כמובן לקנות איזה מגבר/רסיבר זול (אבל טוב) ולחבר אותו. מדובר בקופסא גדולה יותר ומסורבלת, אבל אם יש לך היכן למקם בהחבא, זה יכול להיות פתרון מצויין, ועדיין עדיף על קופסאות הפלסטיק שמוכרים בתור רמקולים למחשב...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תודה!

נכון לעכשיו התכנון הוא להגביר את הרמקולים בעזרתו האדיבה של זה :twisted: ששוכב אצלי בבית ללא שימוש.

אך הוא גדול ותופס הרבה יותר מידי מקום בסביבת המחשב. לכן חשבתי על מגבר כמה שיותר קטן וזול. (גם אם זה יגיע על חשבון האיכות. למרות שלא נראה לי שזה ירד מאיכות הרמקולים הנוכחיים שבהם אני משתמש למחשב {שאת האמת מאוד מפתיעים})

שוב תודה רבה!

עודד.

פורסם
אני חושב שזה הקישור המקורי: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=790133

.

דרך אגב, הקישור היה לאיזה אתר מחו"ל שבו היו די הרבה מגברי "מיני".

אם תזכר, אשמח לקבל, למרות שאני כבר עכשיו די מבולבל מכל האפשרויות.

האם אתה יכול להמליץ לי על אחד שיש לך נסיון איתו?

קראתי ביקורות טובות על המגבר בקישור שנתת, אך הוא הרבה מעבר לתקציב שאני רוצה להשקיע בזה.

תודה!

עודד

• תוכן חדש...