Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמה גלונים של חוסר מודעות עצמית צריך כדי לעשות את הסרטונים שבתחילת השרשור.. הכי קרע אותי זה "גדלתי כבר בר-מצווה", חפשו את הפארודיה של לוקאץ' על הקליפ הזה, קורע לא פחות :lol:

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

פשוט WOW אחד גדול!

אני אשכרה יושב כאן 5 דקות מול המחשב ולא מפסיק לצחוק, ואז נרגע, צופה שוב ב"הופה בר מצווה" וצוחק שוב.

הראשון- פשוט בדיחה. אחר כך קראתי על ה-KKK ושוב היה בא לי לבכות.

הופה בר מצווה- מישהו שם לב שבשום שלב שהילד שר מול המקרופון הוא לא מחייך אפילו לרגע? הוא נראה כאילו הוא עושה טובה שהוא עומד שם, פשוט קורע.

והצדפה- פשוט קורע- 2 דקות שלמות רק רואים את הרקדן הלא קשור הזה, ואז היא יוצאת מתוך צדפה- ה' ישמור.

בקשר לכל ההזיות שראינו למעלה- אני באמת לא מבין כמה דברים:

1. הורים רוצים לעשות משהו מושקע ויפה לבר מצווה? למה לא להשקיע בזיקוקי דינור במקום בשטויות האלה שעוד שנה-שנתיים הילד יתבייש להסתכל על זה בעצמו?

2. אני עוסק בתחום חיי הלילה, וכל פעם שאני רואה דבר כזה, אני מרחם על הילד שפשוט מכריחים אותו לרקוד ריקוד טיפשי, לרוב הוא רוקד בלי שום קשר לקצב, ופשוט נראה פתטי ועושה את זה בכוח

3. (וזה הכי חשוב) החלטתם להשקיע כסף בבר מצווה? זה מצוין! אבל למה תמיד, אבל תמיד, ישקיעו כל כך הרבה כסף בצדפות, פנינות, קליפים, אבל אף פעם באירועים האלה לא תראו DJ ברמה גבוהה. מספיק בשביל להקשיב לצורת ההנחייה בשביל להבין.

צריך לעשות מנהג כזה לפרסם פעם בשבוע סרטון בר מצווה כזה, בשביל שכולנו נתחיל את השבוע עם חיוך.

פורסם
אני תוהה אם הייתי יכול לבקש מעמד של פליט בארץ זרה רק על סמך הסרט הזה.

אני רואה את הסרטונים הללו ומרגיש כמו פליט בארץ זרה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מכת נרקיסיזם עוברת על המדינה הזאת, הרבה בגלל המדיות החברתיות שמתדלקות "מירוץ חימוש" של מי ישקיע יותר באירועים שלו. מביך להסתכל על דברים כאלה.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

איך שאני חושב על זה, הכסף שהוצא על הדבר המכוער הזה, יכול בכיף לממן לילד לימודים לתואר ראשון.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עוד מישהו שם לב שבסרטון של יובל - הופה בר מצווה, כשהוא שר "כולם עפים" אמא שלו נמצאת על 150 בטויוטה?

לא היה כבר סרטון על מטומטמים כאלה?

Confidence In Motion

פורסם

תרבות השופוני ממריאה לשיאים חדשים. גועל נפש.

נ.ב.: שמתם לב למוטיב החוזר בכל האירועים הללו, שבמקום לומר "בר/בת המצווה", הם אומרים "הבר/הבת מצווה"?

ואח"כ לא מבינים איך הנוער של היום יוצא כל כך עילג :roll:

אלוהים, איזו רדידות לשונית ותרבותית. אליעזר בן-יהודה היה עושה פליק-פלאק בקברו אם היה יודע כיצד חירבנו את השפה שהוא החייה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אנ ירוצה לדעת, למה אני צריך להיכנס לפורום בשעת בוקר ולראות את הזוועות האלה?

מה חשבתם לעצמכם שהעלתם את זה לפורום? אולי תהיו מוכנים גם לממן לי טיפול פסיכולוגי לאחר הצפיה?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
במקום לומר "בר/בת המצווה", הם אומרים "הבר/הבת מצווה"?

בר המצווה - הילד הטמבל

בר מצווה - יכול להתייחס לשם האירוע, כך שהבר מצווה כוונתו האירוע.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

נ.ב.: שמתם לב למוטיב החוזר בכל האירועים הללו, שבמקום לומר "בר/בת המצווה", הם אומרים "הבר/הבת מצווה"?

ואח"כ לא מבינים איך הנוער של היום יוצא כל כך עילג :roll:

אלוהים, איזו רדידות לשונית ותרבותית. אליעזר בן-יהודה היה עושה פליק-פלאק בקברו אם היה יודע כיצד חירבנו את השפה שהוא החייה.

שלא לדבר על כוכב השיר "גדלתי כבר בר-מצווה", שכנראה הבריז מהשיעורים על אותיות א' ו-ע', כי בכל מילה שיש בה את האותיות האלה הוא מבטא אותה כ-ה'.

אם זה לא היה עצוב (מאוד), זה היה מצחיק :|

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
מכת נרקיסיזם עוברת על המדינה הזאת, הרבה בגלל המדיות החברתיות שמתדלקות "מירוץ חימוש" של מי ישקיע יותר באירועים שלו. מביך להסתכל על דברים כאלה.

זה התחיל הרבה לפני. שופוני היה גם 20 שנה לפני פייסבוק, למרות שכרגע זה בשיא. מפגן כזה של חוסר טעם, טמטום ובהמיות לא ראיתי הרבה זמן. אני האחרון שיגיד לאנשים איך להוציא כסף (במסגרת זה אני גם לא נגד נפנוף בכסף שלך, תעשה מה שאתה רוצה), אבל קשה לי לדמיין מצב שבו הילד המדובר יוצא אזרח מועיל.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אם פולי הי"ד היה חי, הגשש בוודאי היו יוצאים במופע "בר מצוות הדמים"

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...