Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח לכולם.

היום נסעתי עם המאזדה בחום המטורף הזה ושמתי לב שהמזגן לא מקרר שהוא נמצא על מצב מאורר 2 (מתוך 4) דווקא במצב הזה נורית המזגן נכבית וכאשר אני עובר למצב אחר היא נדלקת . שמתי לב גם שלפעמים היא חוזרת ונדלקת במצב 2 ולפעמים לא.

הבנתי שזו בעיה ידוע בלאנטיס.

בלי קשר היה לרכב די קשה לקרר היום כאשר הרכב עמד כמה שעות בשמש ונכנסתי אליו לנסיעה בשעה 3 בצהריים.

יש איזה שהם המלצות להכנה של המזגן לקיץ? איך אני יודע שהוא עובד כמו שצריך? שלא חסר גז או משהו כזה?

פורסם

בעיה מוכרת בלנטיס

יש לי חבר עם לנטיס 2003 שזה קרה גם לו הוא פשוט פירק את הבקר וניקה אותו זה עניין של מגעים

בהצלחה וחג שמח

פורסם

הניתוק הזה נובע כתוצאה מנתיך שרוף/שבור חלקית בדרך כלל יש שניים כאלה.

אחד אחראי על שלבים 1 ו4 והשני על שלבים 2 ו3

בדוק מה מצב פילטר המזגן ובאם יש צורך החלף אותו בחדש. תחליפי עושה עבודה לא פחות טובה ממקורי.

ביום חם חשוב לכוון את הבורר לסרקולציה פנימית ע"מ שלא ייכנס אוויר חם מבחוץ.

אם אתה מרגיש שהמזגן לא מקרר מספיק, גש למוסך שיבדקו אם חסר לך גז.

נ.ב לגיטימי שייקח עד 10 דקות להביא את הרכב לטמפרטורה נעימה במיוחד אם הוא בצבע כהה.

השתמש בהצללות בתוך הרכב/כיסוי הרכב שאתה חונה בשמש זה עוזר פלאים!

פורסם
בעיה מוכרת בלנטיס

יש לי חבר עם לנטיס 2003 שזה קרה גם לו הוא פשוט פירק את הבקר וניקה אותו זה עניין של מגעים

בהצלחה וחג שמח

היי יש לך אולי מדריך איך לפרק ולנקות?

פורסם

ישנם אילו טיפים להכנת המזגן לקיץ המטורף הזה שלנו?

אני גם באותה סירה, המזגן אומנם שנמצא על הרמה הכי חזקה מקרר סביר, אבל עדיין זה לא זה.

• תוכן חדש...