Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

האם אתם ממליצים על מיצובישי לנסר המשפחתית? האם שונה מדגם של שנה קודמת? איך בהשוואה לטויוטה למשל?

תודה מראש,

לובה

פורסם
שלום לכולם,

האם אתם ממליצים על מיצובישי לנסר המשפחתית? האם שונה מדגם של שנה קודמת? איך בהשוואה לטויוטה למשל?

תודה מראש,

לובה

אני יכול להמליץ על הרכב שיש לי, לנסר 1500 משנת 2009 (הדגם הנוכחי)

לאחר 40000 ק"מ ונסיעות קצרות וארוכות יש לי רק דברים טובים לומר על הרכב הזה.

שום תקלות, ניתן להגיע לנסיעה בינעירונית חסכונית של 15 ק"מ לליטר ויותר, הרכב מאד נוח, לוח שעונים פשוט ובלי קשקושים.

באגף הבטיחות יש לו 7 כריות אויר וכל התוספות האחרות (ומדובר בדגם שמיועד לליסינג).

באגף הילדים (אצלי הנכדים...) יש לציין תא מטען מרווח, עיגוני איזופיקס ונטרול קל של כרית האויר הקדמית ימנית.

בהאצות ביניים הרכב קצת מאבד אויר אבל הקיקדאון מפצה.

מומלץ!

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

דווקא ההתרשמות שלי מהדגם עם מנוע ה-1.5 שונה מהתרשמותו של בני. מדובר ברכב יחסית חלש, בעל אבזור רחוק מלהרשים ותחושה כללית של דגם שעבר זמנו. לכך תורמת גם תיבת ההילוכים הפשוטה, שמונה רק ארבעה יחסי העברה ללא אפשרות לתפעול ידני. לעומת זאת, יצא לי לנהוג גם בלאנסר בעלת המנוע הגדול יותר (1.8? איפה כספר כשצריך אותו?), זה שמשודך לתיבה רציפה. הדגם הזה גם מאובזר יותר, גם נעים יותר לנהיגה וגם מצויד ביחידת הנעה ראויה יותר.

אם כבר לאנסר, מבחינתי ההמלצה היא לדגם בעל המנוע הגדול יותר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

שלום בני,

תודה על התגובה-זה הדגם שנקרא Invite? אגב, מיצובישי זה יפני או קוריאני (סליחה על הבורות..)

אני יכול להמליץ על הרכב שיש לי, לנסר 1500 משנת 2009 (הדגם הנוכחי)

לאחר 40000 ק"מ ונסיעות קצרות וארוכות יש לי רק דברים טובים לומר על הרכב הזה.

שום תקלות, ניתן להגיע לנסיעה בינעירונית חסכונית של 15 ק"מ לליטר ויותר, הרכב מאד נוח, לוח שעונים פשוט ובלי קשקושים.

באגף הבטיחות יש לו 7 כריות אויר וכל התוספות האחרות (ומדובר בדגם שמיועד לליסינג).

באגף הילדים (אצלי הנכדים...) יש לציין תא מטען מרווח, עיגוני איזופיקס ונטרול קל של כרית האויר הקדמית ימנית.

בהאצות ביניים הרכב קצת מאבד אויר אבל הקיקדאון מפצה.

מומלץ!

פורסם

הדגם נקרא INVITE וההתרשמות שלי, אלעד נובעת משימוש יומיומי די אינטנסיבי. הרכב פשוט עושה את העבודה!

אחת הסיבות שקניתי אותו היתה התרשמות לא נעימה מהגיר בדגם 1.8. לא מצאתי גם לנכון להוציא אלפי שקלים על רכב זהה עם תוספות שבקושי משתמשים בהן.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...