Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע חדש או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טיפול מנוע עליון ותחתון זה אומר שהמנוע חדש? כי באופנוע שאני עומד לקנות (aprilia rx) נאמר לי שעשו לו מנוע עליון ותחתון לאחר שהאופנוע שפך מנוע כלומר עכשיו אחרי הטיפול יש לו מנוע חדש?

פורסם

אבל מאוד התלהבתי מהאפריליה ומהביצועים שלה-פשוט מושלם,יש אופנוע אחר שאתה ממליץ בכומים שבין 5 אלף ל7 אלף?

אני התאהבתי באפריליה לא יודע למה. :shock:

פורסם
אבל מאוד התלהבתי מהאפריליה ומהביצועים שלה-פשוט מושלם,יש אופנוע אחר שאתה ממליץ בכומים שבין 5 אלף ל7 אלף?

אני התאהבתי באפריליה לא יודע למה. :shock:

אני מציע ללכת על קאג'יבה סופרסיטי 50 CC, תוכל לקנות ב- 400-500 ש"ח .

גם יפה, גם אמין וגם מהנה.

בשאר הכסף שישאר לך, קנה עוד 8 כאלו לחלקים, שלח אותו לעיצוב וצביעה מחדש, וביתרת הכסף - קנה לך וספה כדי שתוכל להנות מהרכיבה.

"ברחל ביתך, זה נכון שיש לך רק בנים?"

פורסם

למה לא לגעת באפריליה?

לידיעתכם באפריליה RX,RS, וקלאסיק, יש מנוע שנקרא AM 3456, זה סדרה של מנועים עם הספק הכי גבוה מכל מנועי ה50 סמ'ק, מיוצר ע''י חברת מוטומינרלי האיטלקית, שהיום כ70 אחוז ממנועי האופנועים 50 סמ''ק מגיעים עם המנועים האילו, אפריליה, בולטקו, פיג'ו,ימהה, דרבי, ג'ילרה, וכו וכו.............

לא לזלזל, זה מנוע גם עם הכי הרבה אפשרות לשיפורים והספק מדהים. :mad:

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם
טיפול מנוע עליון ותחתון זה אומר שהמנוע חדש? כי באופנוע שאני עומד לקנות (aprilia rx) נאמר לי שעשו לו מנוע עליון ותחתון לאחר שהאופנוע שפך מנוע כלומר עכשיו אחרי הטיפול יש לו מנוע חדש?

לא,זה לא מנוע חדש.זה מנוע ששופץ.

מנסיוני הדל מנוע ששופץ יכול לעבוד מצויין ולתת עוד אלפי ק"מ רבים אבל אוברול הוא לא דבר שמצליח ב100%.

קורה לפעמים שאוברול לא מצליח ואז יש צורך בעוד שיפוץ ולפעמים גם לא ממש יוצאים מזה.

אם אתה מחליט ללכת על האופנוע הזה,בדוק שהאוברול נעשה במקום מסודר,בדוק שיש קבלות על השיפוץ ושאתה יודע בדיוק מה הוחלף ומה תוקן ואפילו באיזה חלפים השתמשו.

ומאד חשוב,אחריות.

נהוג לתת אחרי אוברול כשלושה חודשי אחריות(כמו על כל עבודת מוסך אחרת).

מקום מסודר בדרך כלל יעמוד מאחורי אותה אחריות ככה שאם השיפוץ לא צלח יהיה לך לאן לחזור.

אין כמו לגרף עלים!

• תוכן חדש...