Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

איזה חיבור יש לכונן קשיח של מחשב נייד?

איזה כאבל עלי לרכוש על מנת לחבר כונן קשיח של מחשב נייד (2.5 אם אני לא טועה) אל מחשב נייח?

פורסם

יש כמה אפשרויות:

1. מארז עם יציאת USB (יש גם ל2.5")

2. מתאם

זה SATA או PATA?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם אתה רוצה לחבר חד פעמי אז מתאם יעשה את העבודה בשבילך.

אם אתה רוצה חיבור קבוע או משהו יותר אלגנטי אז אפשר לקנות מארז כזה ואז לחבר עם USB. המארז כולל את המתאם.

Kawasaki Versys !!!

פורסם

אם זה SATA אז לא צריך לא מתאם ולא כלום, רק לחבר כמו דיסק קשיח רגיל.

אם זה PATA אז צריך מתאם PATA TO ATA או משהו בסגנון.

אודי A4

דימה.

פורסם

PATA זה ה-IDE הישן, כבל שטוח 40/80 גידים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

PATA זה פשוט Parallel ATA, לפי המהירות יש שינוי בכמות החוטים, המהירות 33/66/100/133 וכמות החוטים זה 40/80.

בלאפטופ יש 44 חוטים, 40 PATA ו4 נוספים במקום המולקס, בחיבור עצמו זה מתאם מPATA 44 חוטים לATA 40 חוטים + 4 מולקס.

ATA זה שם הקונקטור, IDE זה קיצור של האינטרפייס Integrated Drive Electronics.

בחיפוש אפשר להשתמש בכול הטרמינלוגיה גם ככה 80% מהחנויות כותבים את זה לא נכון.

אודי A4

דימה.

פורסם

אוקיי, אז לי יש את הכאבל הזה :

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320555093157&ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123#ht_2594wt_1135

וספק כוח צריך להגיע בימים הקרובים.

זה בעצם נותן לי לחבר כונן קשיח שהוא ide, וכונן קשיח שהוא sata , נכון?

איך מתחבר כל העיניין של כוננים קשיחים של ניידים לסיפור הזה? איזה כאבלים אני צריך כדי לסגור את כל האופציות?

פורסם

מה זאת אומרת איך זה מתחבר ?

הכונן הקשיח מתחבר מצד אחד למתאם (לחיבור המתאים לגודל "2.5, שהוא הגודל של קשיחים לניידים), מהצד השני מתחבר כבל ה USB למחשב, וזהו.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

כמו שרשמו פה, אם הכונן הוא בעל חיבור PATA (פינים) אז המתאם הזה מספיק.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
ממתי צריך מקור מתח ל2.5?

אני חיברתי 2.5 מלפטופ עם המתאם הכי פושט מאיביי ועבד יופי.

אין קשר בין גודל הכונן, יש לבדוק צריכה.

צריכה מקסימלית לפורט יו אס בי 0.5 אמפר, מעל לנתון הזה מומלץ לחבר בצורה אקטיבית אם חשמל נפרד.

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...