Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכובדי הפורום אני מעונין להחליף את הריפודים של הכיסאות בקופה שלי, [וידוי אישי אני פדנט לא קטן, שוויצרי אם זה עוזר:lol:] וראיתי כל מיני עבודות של רפדים שעשו תפירה מיוחדת בהתאמה אישית לפי המידות של הכיסא והכל אבל עדין זה לא זה! שמתי לב שהריפודים החדשים מתקמטים ונהיה מין כיס אוויר כזה בעיקר בחלק התחתון. היום פירקתי את המושב לגורמים והוצאתי רק את הבד של הריפוד, עכשיו אני רוצה לתפור ריפוד חדש מעל הריפוד הקיים ואז לחבר את זה חזרה על המושב. הבעיות שלי הם כאלה

1 אני צריך בד היכן אני יכול ללכת לראות מבחר גדול [עדיף] של בדי ריפוד?

2 איזה סוג של בד ריפוד מומלץ? חשבתי לעשות עם סקאי אבל הבנתי שזה לא מומלץ דעות בעד ונגד?!

3 אני צריך בעל מקצוע!!!! שיעשה לי את התפירות. או שיש אפשרויות אחרות כגון הדבקה?!

4 אני רוצה לעשות ריקמה של סמל מסוים על הריפוד מכירים מישהוא שמתעסק עם הדברים האלה?

5 עצות רעיונות המלצות טיפים וביקורת בונה יתקבלו בברכה.

נ.ב. אם אפשר המלצות באזור ירושלים למרות שלא יהיה אכפת לי לנסוע גם למרכז בישביל זה.

• תוכן חדש...