Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום. לפני שאני אתחיל אציג את עצמי.

קוראים לי יורי ואני חדש פה. אני חייב לציין שזה אחלה פורום ונעזרת הרבה בהמלצות מכאן.

אז ככה... בימים הקרובים צריכה להגיע אליי האיביזה החדשה שלי. חשבתי על איזושהי מערכת ולפני שאני רוכש אותה רציתי לדעת מה דעתכם עליה.

Pioneer avh3200bt + avic f220 :HU

זוג קומפוננט: morel dotech ovation mk2

סאבוופר: kicker cvr12 תיבה אטומה 50 ל׳

מגבר: Mac audio zx4500

מונובלוק: Mac audio zx1000

אני רוצה שהתוצאה תיהיה שהצליל נקי מדויק וחזק. אני שומעה כמעט את כל הסיגנונים של מוזיקה.

איפה הייתם ממליצים להתקין ולכוון אותה באיזור הצפון? אם יש צורך אני מוכן גם לנסוע למרכז אבל רק אם זה שווה את זה.

תודה מראש על עזרתכם.  

פורסם

אני רק אדייק ואומר שאני יודע שלפי כללי הפורום אסור לפרסם אנשי מקצוע אז התכוונתי שאפשר לקבל אותם במייל. עוד דבר הוא שהמתקין לא ישחוט במחיר. [email protected]

פורסם

בקשר לפיוניר - תדבר עם חבר פורום בשם עופר נדמה לי שהיוזר הוא עופר 1973 לגבי היחידת ראש הזו כי הבנתי שיש תלונות לגבי החוזק של הסיגנל שנכנס אליה מהIPOD או משהו כזה ובסופו של דבר הוציאו מערכת אחת מעליה עם עדכון - או אולי זו האחת הזו.

לכן אני מציע לך להתייעץ איתו.

מעבר לכך מערכת ראויה סה"כ - תדאג שההתקנה תהיה ראויה לא פחות - נסיון לחסוך כאן כסף יכול להתבטא בזה שכל המערכת הזו לא תהיה שווה את הכסף ששילמת עליה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה לכל המגיבים.

מישהו אמליץ לי שלא ללכת על המגברים הנ״ל של מק אודיו. יש לכם אולי המלצות למגברים אחרים? אני עדיין נוטה לכיוון המגברים האלו, אבל אולי יש אופציה טובה יותר שתעמוד בתקציב.

תודה מראש.

פורסם

מה התקציב שלך לכל המערכת?

מה הדרישות שלך ממערכת? איכות? עוצמה? גם וגם?

האם שמעת משהו שמצא חן באוזנייך?

יש לי התנסות עם הדגם שמעל ה-3250 עם ה-4200 והוא היה לא רע.

פורסם

התקציב שלי הוא עד 9000k פלוס מינוס (כמובן שעדיף פחות). הדרישה שלי מהמערכת היא שתיהיה נעימה לאוזן שלי, לא צורמת ולא רעשנית. זאת אומרת שתיהיה חזקה אך עם זאת מדוייקת. לא שמעתי מערכות מגבילות לזאת. לגביי ה4200 היא לא באה בחשבון כי אין בה בלוטוס (וזה משהו שאני לא מוכן להתפשר עליו) אחרת הייתי הולך עליה.

פורסם

הנתונים התעניין של המגברים שהציעה גיל הם פחותים על הנייר מהמגברים של Mac audio. יכול להיות שבפועל אני ישמע צליל איכותי יותר?

פורסם

אופס... סליחה, שכחתי לציין שכן יש לי דרישה gps. למרות שציינתי שאני רוצה לקנות גם מקלט gps של pioneer avic f220.

פורסם

נניח שנלך על ההצעה שלך לרדיודיסק 2 דין 3300\3250\3200 של פיוניר ניכנסים בטווח המחיר הזה.

עם BT ועם יחידת ה-GPS.

לא הייתי הולך על מגברי המאק אודיו הנ"ל.

וגם לא על מונובלוק.

הייתי הולך על מגבר ארבעה ערוצים בלבד JBL1004

עם סאב של פוקאל SB30A1

מורל הייבירד אוביישן

אם אתה רוצה גם סט אחורי לך על מורל טמפו ותחבר אותו להגברה של הרדיודיסק.

פורסם

תודה על ההצעה, אבל עדיין לא הבנתי איך הjbl טוב יותר מה Mac audio הרי על הנייר המפרט התכני של מק טוב יותר.

• תוכן חדש...