Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי שאלה,

האם עשו כבר במגזינים מהארץ סקירת וידאו לפונטו אבארט? לצערי לא יצא לי ליראות עדיין ביקורת.

אני רואה שמראים רק את ה500 אבארט.

ומה בנוגע לקיט אסאסא ? האם אושר ?

וכמה רגבים כבר נימכרו כאלה? לא הספקתי ליראות עדיין בכבישים.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
שלום לכולם

יש לי שאלה,

האם עשו כבר במגזינים מהארץ סקירת וידאו לפונטו אבארט? לצערי לא יצא לי ליראות עדיין ביקורת.

אני רואה שמראים רק את ה500 אבארט.

ומה בנוגע לקיט אסאסא ? האם אושר ?

וכמה רגבים כבר נימכרו כאלה? לא הספקתי ליראות עדיין בכבישים.

חבל שלא ניתן לערוך-

בנוסף עכשיו נכספתי לפרסומת הבאה:

http://www.d-say.com/projects/fiat/fuel/?ref=YNET&BID=8475

דלק בשווי 10,000 שקל מתנה(1300 ליטר) עד סוף השנה בקניית בראבו!! כלומר 99,990 שקל לבראבו ידנית! סוף סוף מקבלים בסמל"ת שכל ישר ובאים לקראת הלקוחות

מה דעתכם לתקציב כזה? רכב סקסי עם גיר ידני - מה לדעתכם החלופה המתחרה לרכב?

אם לא הייתי עכשיו סטודנט....(למרות האהבה הרבה שיש לי כלפי הגרנדה שלי :-) )

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

נמסרו כבר ארבעה רכבים.

לפחות זה היה נכון ליום שישי האחרון, עת נפגשנו והשקנו אחת כזאת.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
חבל שלא ניתן לערוך-

בנוסף עכשיו נכספתי לפרסומת הבאה:

http://www.d-say.com/projects/fiat/fuel/?ref=YNET&BID=8475

דלק בשווי 10,000 שקל מתנה(1300 ליטר) עד סוף השנה בקניית בראבו!! כלומר 99,990 שקל לבראבו ידנית! סוף סוף מקבלים בסמל"ת שכל ישר ובאים לקראת הלקוחות

מה דעתכם לתקציב כזה? רכב סקסי עם גיר ידני - מה לדעתכם החלופה המתחרה לרכב?

אם לא הייתי עכשיו סטודנט....(למרות האהבה הרבה שיש לי כלפי הגרנדה שלי :-) )

1. לפונטו אבארת' כמו גם לאסאסא יש מבחן מאוד מחמיא בהילוך חמישי. חיפוש בגוגל או ביוטיוב יביא אותך לשם.

2. המחיר לבראבו שבפירסום "דלק חינם", מתייחס לדגם הידני נטול הטורבו, שהוא חדש כאן. הדגמים הותיקים יותר עם הטורבו נשארים באותו מחיר להבנתי, אלא שאפקטיבית מחיריהם כמובן מוזלים באותו סכום בשל מתנת הדלק.

פורסם

הם הביאו את הבראבו עם ה1.4 ליטר מולטי אייר? מה החיסכון שהביאו כבר בין הטורבו למולטי בגירסה הידנית?

והאם הם לא שידרגו עדיין את גירסת הטורבו לגירסת 135 כ"ס עם המולטי?

ובנוגע לסקירה בהילוך חמישי בחול אני מכיר ממזמן,

פשוט היה לי מוזר שרכב כזה אחרי תקופה ארוכה יחסית שנימצא כבר כאן לא קיבל סקירת וידאו בארץ - מוזר.(ו500 אבארט קיבל ישר)

פורסם

הפונטו החלה להימכר לפני מספר חודשים בודדים.

ה500 כאן כבר כמעט שנה.

אגב, הסקירה בהילוך חמישי היא לגרנדה אבארת, לא לאיבו אבארת.

!AWDSOME

פורסם

2. המחיר לבראבו שבפירסום "דלק חינם", מתייחס לדגם הידני נטול הטורבו, שהוא חדש כאן. הדגמים הותיקים יותר עם הטורבו נשארים באותו מחיר להבנתי, אלא שאפקטיבית מחיריהם כמובן מוזלים באותו סכום בשל מתנת הדלק.

בדיוק קיבלנו בראבו ידנית חדשה כרכב לזמן הקרוב (אם כי הרכב שנת 2010 ולא 2011 ברמה העקרונית), ואני יכול לדווח שהטורבו וכל 120 הסוסים בנמצא.

רכב מדהים מבחינת העיצוב, איכות ההרכבה טובה, וזה עוד לפני שמתניעים 8)

• תוכן חדש...