Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגי GT radial, FALKEN וכו'..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן להחליף זוג צמיגים והתקציב דל.

מצאתי זוג ב-310 ש"ח של GT RADIAL... בדקתי אודות החברה, כי אני לא ממש מכיר ומסתבר שהם מיוצרים באינדונזיה.. השאלה אם כדאי לקחת?

אני מחפש 165/70/13 ל-205 שלי, 1.4, מה שאומר שלא בוער לי צמיג מיוחד אלא משהו פשוט.. חשוב נוחות ושקט וגם אחיזה, כי לפעמים אני אוהב להינות.. אגב, אני יורד לשבילי עפר לפעמים. אני מניח שכל המידע הזה מיותר...

הציעו לי גם FALKEN ב-320 ש"ח, ועל פאלקן הדעות ששמעתי חלוקות בין מנשקי העמודים והלקוחות המרוצים...

אולי משהו אחר? יש לי ניסיון עם DUNLOP, קצר מאוד, (SP10), יש לי KLEBER שאותם אני מחליף (מעולים), ו-STUNNER שהם אההה... בסדר. אני רוצה להעביר את ה-STUNNER-ים אחורה (הם בני שנה) ולשים קידמיים חדשים.

מה לשים שיהיה סביר-טוב ובמחיר טוב?

בכיף הייתי רץ לקנות את הפאלקנים אבל הם ביפו, האחוריים שלי קרועים ומרעישים ואני נמצא בנצרת עילית (לעוד שבוע וחצי בערך), ועד יפו אני יכול לא להגיע... מישהו מכיר פה בצפון מקום טוב להשיג בו צמיגים? מה תמליצו?

תודה ענקית!!!

Live fast, die young - leave a better looking corpse

• תוכן חדש...