Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בטויוטה אוונסיס 2008 בצבע שמפניה.

הפלסטיקים העגולים האלה שנקראים טאסות גורמים לי כבר לבחילה,ובכלל מכערים את הרכב,שיש לו דווקא צורה מיוחדת ויפה,כך שחישוק מתאים יכול להוסיף לו המון.

התקציב הוא 2500 ש״ח,ואני מחפש משהו שלא יהיה צעקני מידי,וסך הכל ישתלב יפה עם צורת הרכב.

אשמח לכיוון כלשהו,כגון יצרנים איכותיים,דגמים שיכולים להתאים לרכב,מחירים ומקום בירושלים והסביבה שאפשר לרכוש ממנו ולהרכיב בראש שקט.

תודה מראש,

אביאל

פורסם

כל החנויות שמוכרות ג'אנטים איכותיים נמצאות באיזור המרכז והסביבה.

לדעתי שווה לתת גיחה למרכז.

מה שכן הייתי עושה,מחפש ג'אנטים מקוריים יד שניה,הכי סולידי ויפה לרכב הזה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני יודע שב2500ש"ח אתה קונה ג'אנטים שמוכרים באוטו דיפו(ג'אנטים סינים בלי שם ידוע ) בשביל חברת ג'אנטים רציניים כמו OZ BBS וכו' וכו' נראה לי שצריך להוסיף איזה 2000 לתקציב שלך . שווה בדיקה , אבל שוב אם אתה לא נהג מירוצים כל בוקר בדרך לעבודה אני לא רואה סיבה למה לא לקנות את הג'אנטים הסינים הפשוטים

נ.ב

אני לא יודע אם באמת הם סינים אני פשוט מתכוון שהאיכות שלהם והBRAND לא ממש ידועים

פורסם

אריק,איפה אפשר למצוא ג׳אנטים משומשים כאלה,בפירוקיות?אני לא חושב שיהיה קל למצוא כי הרכב לא נפוץ כל כך על הכביש כמו שאר מכוניות המנהלים היפניות,אבל שווה לנסות.חיפוש בלוח של יד2 לא העלה תוצאות בכלל.

בקניה של משומשים-איך בודקים שהג׳אנט לא עקום או פגום בצורה כלשהיא?אני לא מאמין שבדיקה בעין מספיקה.

Smallars,אתה בטוח ש-2500 ש״ח לא יתנו תמורה טובה יותר מאשר זבל סיני?

בכל מקרה,אני לא מעוניין לקנות מוצרים לא איכותיים מהסיבה הפשוטה שזול בסופו של דבר עולה ביוקר.

אומנם אני לא נהג מירוצים,וטויוטה אוונסיס לא בדיוק רכב ספורטיבי אבל אני אוהב נהיגה ובסופי שבוע יוצא שאני מטייל המון בהרי יהודה(גר באזור).עוד סיבה טובה לא לקנות זבל,לא? 

פורסם

טוב נכנסתי ליד 2 וכמו שחשבתי , כל הג'אנטים שם ה"סינים" הם עולים 2500 שקל . אז אם אתה תרצה ג'אנטים של חברה ידועה זה יעלה לך הרבה יותר לפי דעתי . הכי חכם תתקשר לPIT STOP וE&A ותשאל אותם כמה יעלו לך ג'אנטים של BBS או OZ

http://www.yad2.co.il/Cars/Accessory.php?AreaID=&CarAccessoryCatID=1&CarAccessorySubCatID=2&CASubSubID=&Title=o.z&fromPrice=&untilPrice=

פורסם

אני באמת אתקשר לפיטסטופ ונראה מה המחירים שם.

לגבי חישוקים מקוריים-איפה אפשר למצוא כאלה משומשים?בדקתי ביד2 ולא מצאתי כלום.

פירוקיות?מוסכים של טויוטה?

תודה.

פורסם

מעכשיו תהיה מוכן - PITSTOP הם לא המחיר הכי אטרקטיבי שאתה יכול למצוא , בגלל שאין הרבה סדנאות שיפורים בארץ , אז אין כל כך תחרות ונוצר מצב של מונופול ולכן שים לב טוב טוב מה המחיר שמציעים לך , טיפ - יש ליד סוכנות סובארו בפיתוח (הרצליה) חנות ג'אנטים ענקית ! יש אולי איזה 1000 ג'אנטים שם תלויים זה פשוט סטודיו ענק שכחתי את השם , תבדוק את המחירים שלו למרות שלפי המכוניות שחונות לו בחנייה הוא גם לא נראה לי מוכר לפשוטי העם (יושבת לו שם R8 , פורשה טורבו 911 וכו' )

פורסם

העסק בהרצליה נקרא פורטל ויש לו סניפים נוספים גם בחיפה וגם בתל אביב. ובהחלט ניתן למצוא חישוקים סבירים, אפילו טובים, במחיר שהקציב לעצמו השואל. פיטסטופ הוא בהחלט מקום ממומלץ להתחלת החיפוש.

• תוכן חדש...