Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , דבר ראשון אחלה פורום , עזר לי מאוד לפני שקניתי אתמול מגאן 2 דיזל .

לאחר הקנייה ובעקבות הבדיקה החלטתי שעליי "ליישר קו" ולבצע טיפול (לא יודע אם זה גדול או קטן) של החלפת פילטרים, שמנים, צלחות, נוזל קירור .

העניין הוא שאני לא רוצה לשלם סכומים גבוהים מדי ומצד שני אני מפחד שטיפול במוסך לא מורשה יעשה בעתיד יותר נזק מאשר תועלת.

אשמח לקבל המלצות למוסכים שמתמחים בדגם זה , מכאלו שטיפלו שם והיו מרוצים.

תודה והמשך שבוע טוב :-)

• ספונסר פורום
פורסם

יש מוסך מצויין בחולון ששייך לאחד מחברי הפורום בשם אורן. למוסך קוראים אורן שירותי רכב והוא מומלץ מאוד בפורום, אפילו שהוא קצת רחוק לך לדעתי שווה לך לעשות את הנסיעה הזאת אחת לשנה.

אופציה נוספת, אם אתה בכל זאת מעוניין להישאר באזור פ"ת, זה מוסך מנור שהוא מוסך מורשה של רנו. יכול להיות שהצעת המחיר שתקבל שם תיהיה קצת יותר יקרה, אבל זה ממש לא בגלל שהם גורמים לנזקים, נהפוך הוא.

פורסם

אני לא מתקרב למוסך מנור. נתקלתי שם בחוסר ידע מקצועי, חוסר שקיפות ושרות רע במיוחד. והלקוח גם משלם על כל אלו.

בפתח תקווה יש לך בבר כוכבא את המוסך הירוק של אמיר: לא מורשה רנו, אבל מקצועי מאוד, הגון ובעל תודעת שרות.

בתל אביב הייתי לאחרונה - ואני ממליץ בחמימות רבה - על מוסך שאפט, דרך בגין ליד בית מעריב. ניצן ודודי הבעלים יעבדו על הרכב שלך והכל בשקיפות ובגישה ישירה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...