Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מומחים לפוטושופ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 167
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אנשים אתם עושים פשוט עבודה נהדרת, רציתי לבקש שתשתגעו עם הפורד קורטינה הזאת, בסגנון מהיר ועצבני, אבל עדיין תתחשבו שזאת מכונית אספנות.

COR2000E.jpg

מנוע גדול... סוסים דוהרים... שואג כמו אריה... ומהיר כמו ברדלס...

פורסם
אממ אולי יש לך תמונה באור יום ויותר גדולה...?

אם כן אני אשמח מאוד

עד שהוא יעלה תמונה יש לי משהו בשבילך.

תרגיש חפשי להתפרע :lol:

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/album_page.php?pic_id=765

תודה רבה!

התפרעתי..

norm_CFB13ED84F9A4CDE8E49335E567E2E0F.JPG[/img]

בונא בלי להעליב [אני לא אומר שאני יכול לעשות את זה יותר טוב] אבל העבודות שלך ממש מכוערות ומאוד לא מקצועיות...

הצבע נראה מחורבן וזה כאילו זרקו את החלקים על האוטו והם נדבקו עליו לא נראה טבעי בכלל... אני מציע שתוותר או שפשוט תשתפר כי זה פשוט מכוער...

למשל הצבע של ה206 נראה כאילו לקחת טוש וצבעת את האוטו אין את הקווים של האוטו או השתקפות של השמש/צל..

סתכל על העבודות של בראבה שגם יש אנשים יותר טובים ממנו הוא לא אלוהים כמו שעושים ממנו פה אבל קשה מאוד יהיה לי להבדיל בין המכוניות שלו לבין מכוניות אמיתיות :roll:

קח לדוגמא את הגולף בעמוד 7.... שלך נראית זוועה :? בעוד של בראבה נראית כאילו זה האוטו המקורי! :shock:

פורסם

אם כן אני אשמח מאוד

תודה רבה!

התפרעתי..

בונא בלי להעליב [אני לא אומר שאני יכול לעשות את זה יותר טוב] אבל העבודות שלך ממש מכוערות ומאוד לא מקצועיות...

הצבע נראה מחורבן וזה כאילו זרקו את החלקים על האוטו והם נדבקו עליו לא נראה טבעי בכלל... אני מציע שתוותר או שפשוט תשתפר כי זה פשוט מכוער...

למשל הצבע של ה206 נראה כאילו לקחת טוש וצבעת את האוטו אין את הקווים של האוטו או השתקפות של השמש/צל..

סתכל על העבודות של בראבה שגם יש אנשים יותר טובים ממנו הוא לא אלוהים כמו שעושים ממנו פה אבל קשה מאוד יהיה לי להבדיל בין המכוניות שלו לבין מכוניות אמיתיות :roll:

קח לדוגמא את הגולף בעמוד 7.... שלך נראית זוועה :? בעוד של בראבה נראית כאילו זה האוטו המקורי! :shock:

יכולת להגיד לו את זה בצורה יותר יפה ולא בצורה כזאת,פעם הבאה כך את זה לתשומת לבך כי זה כבר ממש מעצבן שאנשים יורדים פה על עבודות של אנשים אחרים,נו אז מה שהוא לא יודע לעשות זאת יפה יותר מבראבה אז צריך לדבר ככה.

יום טוב לך בוב הבנאי

i don't afraid to die ,i afraid to loss my freedom -Sokrates

פורסם

אם כן אני אשמח מאוד

תודה רבה!

התפרעתי..

יכולת להגיד לו את זה בצורה יותר יפה ולא בצורה כזאת,פעם הבאה כך את זה לתשומת לבך כי זה כבר ממש מעצבן שאנשים יורדים פה על עבודות של אנשים אחרים,נו אז מה שהוא לא יודע לעשות זאת יפה יותר מבראבה אז צריך לדבר ככה.

יום טוב לך בוב הבנאי

אתה צודק במאה אחוז! אבל זה כבר מספר פעמים שהוא מפרסם "עבודות" שלו וכולם פה יפי נפש לא אומרים לו את האמת אלא מחרטטים לו איזה תשובה...

אני מצטער על הצורה שזה נאמר אבל אני חושב שזה היה חייב להאמר וזה לא רק אני חושב ככה.. תחשוב על זה כביקורת בונה :twisted:

המטרה של כל הפוטושופ הזה [או לפחות מה שהוא מנסה לעשות] זה לקחת מכונית ולהפוך אותה למכונית אחרת [ואני מאמין שהכי קרובה למציאות] מה שהוא עושה זה ממש לא זה ובגלל שאף אחד לא אומר לו אחרת לא נראה לי שהוא הבין העבודות שלו לא מי יודע מה...

פורסם

אחים שלי! זאת עבודה ראשונה שלי, אז בבקשה אם יש לכם הערות בונות לגבי הביצוע.

ואם מישהו רוצה שאני אשפר לו גם את המכונית אני יסכים.

ferrari2.jpg

פורסם

הרגת אותי :lol:

ROOONEEYY

פורסם

הציצים לא שווים בגודלם :wink:

פורסם

מנקודת המבט של האירודיציה הבנאלית לא כל אינדיבידול יכול לשאת טנדציאי בלה בלה בלה...

חחחח יצא יפה אבל אני חושב שהחזה(הקטן) מיותר שם.

בוב הבנאי:

כולה הערתי לך על צורת ההתבטאות שלך לעבודות של מישהו,אתה צודק שפוטושופ זה לקחת מכונית ולהפוך אותה למכונית אחרת,אבל עם אני רוצה להתאמן או שאני סתם רוצה לצחוק ולשנות מכונית מצחיקה,לא חשבת על זה.

יום טוב

הנה עבודה שלי שעשיתי בתוכנה המובילה"צייר" עכשיו יש לי כמה שאלות,הסובארו טורבו די אל של חבר שלי(בצד שמאל בתמונה) . הוא מתלבט האם להשאיר את הקונס אוויר או להוריד אותו,כי לא מזמן הוא שם פחמן דו ניטרוסי ומתחילים לפול לו ברגים מהאוטו מתחילים להשתחרר(סובארו לא מצרפת) .

ועוד שאלה האם כדי לו לשים טסות או להשאיר את המגנזיום הנדיר הזה ,הוא הזמין אותו מגרמניה ביבוא אישי.

תודה לעונים.

ומי אמר שאין מכוניות משופרות בארץ הרי לכם דוגמא:(המכונית של חברי בצד שמאל,זה עם הכונס אויר והמגנזיום הנדיר)

http://www.pic.co.il/UserAlbum.asp?uid=5ABE7316D6F64346A81DFD30C6D64A59&alid=76229

i don't afraid to die ,i afraid to loss my freedom -Sokrates

פורסם

מכיוון שאני עדיין מתחיל אז אני נתקע לפעמים והעבודות שלי לא יוצאות הכי יפות.

אם תוכלו בבקשה לעצב בשבילי את הגטס (רק לא יותר מדי בומבסטי).

בתודה מראש DBD

אין לי כרגע תמונה משלי אז אני מצרף אחת שמצאתי

getz_05.jpg

פורסם

אם כן אני אשמח מאוד

תודה רבה!

התפרעתי... :lol::lol::lol:

חחחחחחחחחחח הרגת אותי :D

יצא דווקא יפה לפי דעתי

נדב

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

פורסם
אנשים אתם עושים פשוט עבודה נהדרת, רציתי לבקש שתשתגעו עם הפורד קורטינה הזאת, בסגנון מהיר ועצבני, אבל עדיין תתחשבו שזאת מכונית אספנות.

עשיתי משהו קטן...

norm_B0F6D1F5DAF5470D8137528C6CD4FAAF.JPG

ROVER=~~

פורסם
מכיוון שאני עדיין מתחיל אז אני נתקע לפעמים והעבודות שלי לא יוצאות הכי יפות.

אם תוכלו בבקשה לעצב בשבילי את הגטס (רק לא יותר מדי בומבסטי).

בתודה מראש DBD

אין לי כרגע תמונה משלי אז אני מצרף אחת שמצאתי

אמממ מה שיצא... מצטער על הקיט העקום..

norm_8A9A319559164891847F6EB5B797C51C.JPG

בע אני לא אהבתי

"The new Concept M5 is powered by a 5.0 liter V10-engine, capable of about 500 bhp and it is coupled with an SMG gearbox."

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...