Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שבכותרת,יש לי מנוו רוקפורד R500.

יש לי CVR שעובד בהתנגדות סופית 4,עכשיו אני רוצה לחבר אותו ככה שיקבל את ה350RMS שלו מהמגבר,איך לחבר אותו שמה כי החיבור מסובך כזה כחו תמונה,אני חיברתי את הפלוס והמינוס השתיים באמצע הצמודים כמו שתיראות לסאב למטה,והאם צריך לחבר את זה בצורה אחרת לסאב? אם כן אשמח שמישהו יערוך לי תמונה תמחיש לי איך.

בנוסף,איך אני מבצע חיבור של סאב בעל התנגדות סופית של 2אום,לוקח תפלוס הכי שמאלי והמינוס הכי ימני? או שזה לא משנה לאיזה פלוס מינוס אני מחבר?

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

כל זה ולא הבנת מה אני שואל?

שאלתי על החיבור למגבר עצמו איזה פלוס מינוס לקחת ממנו אני יודע לחבר סאב להתנגדות הרצויה אני שואל איך לבצע נכון את החיבור במגבר. לפי התמונה הזאת לאיזה פלוס מינוס לחבר? חיברתי אותו לשני האמצעים.

pictures_new.php?from_sonic&id=17368&picture_id=365774

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

אוקיי תודה הבנתי,זה לא משנה לאיזה פלוס ומינוס אחבר,המגבר יראה את ההיתנגדות ויעבוד לפי מה שהוא אמור אוקיי תודה אז זה אומר שמה שחיברתי עכשיו טוב.

פורסם

היי ג'וניור מה נישמע ,תגיד מה אתה היית מעדיף להגביר על ההגברה שלי מונו R500של רוקפורד,זוג CVR או P3 אחד?

מה לדעת יתן תוצאה יותר טובה ? וכן,אני מעוניין להיתייחס גם לנתון הXMAX

• תוכן חדש...