Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני מבקשת המלצות על רכב משומש קטן (לא משפחתי), עד תקציב של 60K. האם ניתן למצוא מזדה 2 או טויוטה יאריס במחיר הזה? מה דעתכם על רכישה מחברות ליסינג פרטי?

תודה רבה

פורסם

מאזדה 2 יהיה לך קשה למצוא, בעיקר כי מדובר ברכב מבוקש.

בנוסף חשוב לדעת שהרכב יקר יחסית לגודלו. ממליץ שתחפשי דייהטסו סיריון מודל 2008. ליסינג פרטי - זו אופציה, במידה וקוסם לך רכב חדש מהניילונים. אך קחי בחשבון שהריבית שתשלמי על עסקת ליסינג פרטי שכזו היא לא נמוכה, ובפועל תשלמי מחיר כמעט מלא על הרכב, במידה ותחליטי בסוף תקופת הליסינג להשאירו אצלך. רכישת רכב משומש מקזזת לך, למעשה, את ירידת הערך הגדולה שיש לרכב חדש עם עלייתו לכביש, ובנוסף קיימים כל היתרונות שברכישה מחברת ליסינג - אחריות, פריסת תשלומים, התחייבות לטרייד אין בעתיד וכו'.

 

גיל מאוויס

×
×
  • תוכן חדש...