Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מתקרב עם השיפוץ לקראת מצב נסיעה ולהביא את האופנוע לעמדה מס' 1.

היום מצאתי שברישיון היבוא ישנה רק מידת צמיגים אחת (100/90-21).

מיותר לציין שאין כזאת מידת צמיג על האופנוע.

לפי הספר של היינס המידות הינן:

קידמי 3.50 H 19

אחורי 4.50 H 17

מעבר לכך, הצמיגים שיש על האופנוע לא תואמים לאף מידה.

מה עושים?

נ.ב.

לא מצאתי שניתן להשיג את המידה של הקידמי בארץ.

פורסם

תודה לכל המגיבים,

אבל כנראה שלא הייתי ברור מספיק.

להשיג צמיגים זאת הבעיה האחרונה שלי כרגע.

אני צריך לעבור עמדה מספר אחד, אך ברישיון היבוא מופיעה מיד צמיגים שלא קשורה לאופנוע.

שאלתי היא מה עושים?

יש למישהו אוטודאטא לאופנועים שמחזיק מידע לשנת 77?

אולי משם תבוא הישועה.

מחר אני אנסה להשיג מישהו בהונדה כדי לברר אם הם יהיו מוכנים להנפיק לי מסמך עם מידות צמיגים נכונות לאופנוע.

פורסם
תודה לכל המגיבים,

אבל כנראה שלא הייתי ברור מספיק.

להשיג צמיגים זאת הבעיה האחרונה שלי כרגע.

אני צריך לעבור עמדה מספר אחד, אך ברישיון היבוא מופיעה מיד צמיגים שלא קשורה לאופנוע.

שאלתי היא מה עושים?

יש למישהו אוטודאטא לאופנועים שמחזיק מידע לשנת 77?

אולי משם תבוא הישועה.

מחר אני אנסה להשיג מישהו בהונדה כדי לברר אם הם יהיו מוכנים להנפיק לי מסמך עם מידות צמיגים נכונות לאופנוע.

קצת משונה מה שאתה כותב...

ברשיון הייבוא אין שום תזכורת למידת הצמיגים.

בכל מקרה, כאשר אתה עושה תקינה לאופנוע (עוד לפני עמדה מס' 1), הבוחן רושם את מידות הצמיג המורכב על האופנוע באיזה טופס, ואלו יהיו המידות אשר יירשמו לך ברשיון הרכב.

בהצלחה!

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם
קצת משונה מה שאתה כותב...

ברשיון הייבוא אין שום תזכורת למידת הצמיגים.

בכל מקרה, כאשר אתה עושה תקינה לאופנוע (עוד לפני עמדה מס' 1), הבוחן רושם את מידות הצמיג המורכב על האופנוע באיזה טופס, ואלו יהיו המידות אשר יירשמו לך ברשיון הרכב.

בהצלחה!

אני אגיע הביתה מאוחר יותא ואבדוק אם זה רישיון היבוא או מסמך אחר, אך בוודאות באחד ממסמכי המדינה מופיעה מידת צמיגים.

בכל מקרה,

האם אתה בטוח שהמידה שמופיעה על האופנוע זאת המידה שתירשם ברישיון ע"י הבוחן בעמדה מס' אחד?

פורסם
אצלי לא היה שום אזכור לגבי מידות הצמיגים, הבוחן רשם במסמכים את מידות הצמיגים שהיו על האופנוע.

בועז.

בדקתי את שם המסמך שבו מופיעה מידת הצמיגים והשם הוא "נספח טכני לבקשה לרישיון יבוא".

אתם אומרים שאין שום חשיבות למסמך הזה וכל מידה שאני אגיע איתה על האופנוע תירשם ברישיון?

אם זה בוודאות המצב אני אמצע מידה שקצת יותר נוח להשיג בה צמיגים והיא קרובה מאוד למקור

(למשל 100/90-19 במקום 90/90-19).

פורסם
בדקתי את שם המסמך שבו מופיעה מידת הצמיגים והשם הוא "נספח טכני לבקשה לרישיון יבוא".

אתם אומרים שאין שום חשיבות למסמך הזה וכל מידה שאני אגיע איתה על האופנוע תירשם ברישיון?

אם זה בוודאות המצב אני אמצע מידה שקצת יותר נוח להשיג בה צמיגים והיא קרובה מאוד למקור

(למשל 100/90-19 במקום 90/90-19).

אתה לא מגיע עם המסמך הזה לתקינה, ולכן אין לו, או למה שכתוב בו כל משמעות.

מידות הצמיגים הנמצאים על האופנוע, אלו הם שיירשמו לך ברשיון.

כמובן עדיף לשים מידות צמיגים קרובות ככל שניתן למקור, ולא לשים צמיגי מכונית על הג'אנטים...

הרבה הרבה בהצלחה.

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם
אתה לא מגיע עם המסמך הזה לתקינה, ולכן אין לו, או למה שכתוב בו כל משמעות.

מידות הצמיגים הנמצאים על האופנוע, אלו הם שיירשמו לך ברשיון.

כמובן עדיף לשים מידות צמיגים קרובות ככל שניתן למקור, ולא לשים צמיגי מכונית על הג'אנטים...

הרבה הרבה בהצלחה.

הממממ, מצויין.

מעניין מה הבוחנים ירשמו ברישיון כשהמידות של הצמיגים שלי הן אלפאנומריות (MM90, MT90).

פורסם

הבוחן ירשום את המידה האלפאנומרית.

בבוא העת להחליף את הצמיגים, ולא יהיו בנמצא מידות "אלפא", תצטרך לכתת רגליך שוב לעמדה 1 בכדי לאשר מידה "רגילה".

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
הבוחן ירשום את המידה האלפאנומרית.

בבוא העת להחליף את הצמיגים, ולא יהיו בנמצא מידות "אלפא", תצטרך לכתת רגליך שוב לעמדה 1 בכדי לאשר מידה "רגילה".

אז מה אתה מציע?

להביא עכשיו צמיגים חדשים במידות הגיוניות ואיתן לעבור טסט?

האם במכוני טסטים יכולים לשנות ברישיון בין מידת צמיגים אלפאנומרית ל"רגילה" בבוא הטסט?

• תוכן חדש...