Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לקיחת במפרים מהצד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיר שלי (אשדוד) לשימחתי הרבה במפר הוא חייה די נדירה.

הגעתי למצב שניתקתי קשר עם חברים מגן יבנה ושאר הישובים בגלל הבאמפרים.

(סתם בצחוק, אני מזמין אותם אלי :lol:)

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם
אני עושה את זה במיוחד ברחובות שאני גר שיש כמעט כל כמה מטרים, ואי אפשר לנסוע טיפה מהר אז פשוט לא עולים חצי אוטו אלא ממש עם המדרכה פנויה נכנס אליה ועובר בלי להאט בכלל. לפעמים הבאמפרים כל כך קשים שהם בכלל עשויים מבטון, ולא מאספלט ושאתה עולה עליהם אתה מרגיש את הקושי שלהם וזה מה שהורס את המתלים של הרכב אם כבר מדברים על בלאי.

לפי מה שהבנתי ממך, אתה נוסע על המדרכה באזור מגוריך כדי להתחמק מפסי האטה בכדי לסוע מהר? בחור אתה צריך לגשת למשרד הרישוי והלחזיר את הרשיון שלך...

כמו גם אתה טוען שאתה יכול להבחין בין קשיות של אספלט ובטון תוך כדי נהיגה ועליה על פס ההאטה, יפה לך. במיוחד לנוכח זה שיש לך רכב חשמלי כלשהו, כי לפי החתימה שלך אתה לא מתדלק.

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם
לפי מה שהבנתי ממך, אתה נוסע על המדרכה באזור מגוריך כדי להתחמק מפסי האטה בכדי לסוע מהר? בחור אתה צריך לגשת למשרד הרישוי והלחזיר את הרשיון שלך...

כמו גם אתה טוען שאתה יכול להבחין בין קשיות של אספלט ובטון תוך כדי נהיגה ועליה על פס ההאטה, יפה לך. במיוחד לנוכח זה שיש לך רכב חשמלי כלשהו, כי לפי החתימה שלך אתה לא מתדלק.

אז לא הסברתי את עצמי נכון במקביל למדרכה יש חניה כביכול, אבל כאשר היא ריקה ממכוניות אז לכל האורך הוא פנוי וכאשר אתה מגיע לבמפר אתה פשוט סוטה טיפה ימינה ונוסע בלי להאט לזו הייתה כוונתי.

לגבי נושא התדלוק אל תדאג אני יודע להסתדר עם זה, פשוט מוציאים חשבוניות מס על החברה שלי

הכל מוכר במע"מ :lol:.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

זה תלוי איפה אני ואיזה רחוב זה, יש פה בכמה מקומות במפרים מאוד דקים והם עושים זעזוע רציני גם במהירות של פחות מ15קמ"ש וגם אם צד אחד בחוץ.

אלו בכי מעצבנים, אין ברירה אלא להאט למהירות זחילה אחרת זעזוע מח על פעם.

3007916.jpg

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה הסוג הכי גרוע, כמו לעלות על פסי רכבת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני לא מבין. אז הנהג של הרכב לא בסדר? או האופנוען שנסע במקביל אליו:?:

לנהג הרכב אסור לסטות בפיתאומיות , אבל האופנוען אידיוט אם ירכב שם .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
אני גם איתך - להאט!

אלא שהבאמפרים לא אחידים בבנייתם, אין תקן, ובמקרים מסויימים הגובה שלהם פשוט מוגזם וללא כל פרופורציות, והיו על כך לא מעט שרשורים.

צודק! ובנוסף, כנהוג במקומותינו, בהרבה מקומות לא נוהגים לתחזק את הבמפרים ולסמן אותם בצבע זוהר.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
צודק! ובנוסף, כנהוג במקומותינו, בהרבה מקומות לא נוהגים לתחזק את הבמפרים ולסמן אותם בצבע זוהר.

בדיוק רציתי לציין שפעם אחת באמפר הפתיע אותי ולצערי זה היה באמפר שסללו אותו בשביל להרוס רכבי ספורט מונמכים ,למזלי המאזדה שלי לא מונמכת (ובטח שהיא לא ספורט :))

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

קצת יהדות:

הרשל'ה האוסטרופולי ששבת אחת ביקש מהגבאי - בדחילו ורחימו - להעלותו לברכת הגומל. אחרי שבירך בקול רועד שואל אותו הרב: "ספר לנו הרשל'ה, מאיזו צרה ומצוקה נחלץ יהודי השבוע?!" והרשל'ה עונה: "ביום שישי פסעתי לי ליד הנהר, היכן שהשיקס'ז כובסות בגדיהן, ושם היתה גויה עבת בשר, אבן כבדה בידה, חובטת במלוא עוזה בכותונת הרטובה המונחת על הסלע... אתם יודעים איזה נזק היה נגרם לי אילו הייתי לבוש באותה כותונת?! בוודאי לא הייתי יוצא בחיים!".

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...