Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז איפה כן קונים מחשב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא חסר פה המלצות על כמה להתרחק מהרשתות הגדולות כמו KSP אייבורי וכאלה.

השאלה היא איפה כן אפשר לקנות בראש שקט?

אני מניח שמחנויות קטנות, השאלה היא האם יש למישהו המלצה על מקום מסויים.

הרצון הוא למחשב נייח כמה שיותר פשוט, שישמש בעיקר לאינטרנט ולסרטים.

עדיף באזור רעננה כפר סבא הרצליה.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דבר עם ארז וולף, אחד ממומחי המחשבים המכובדים בפורום זה שבבעלותו עסק למכירה ושרות למחשבים.

ארז הוא אדם מאוד מקצועי והגון. מובטח לך שרות מעולה, מחיר מצוין ומוצר שלא תתאכזב ממנו.

פורסם

חייב להמליץ בחום על הרשת החדשה - אלקטרה מחשבים. כרגע רק שתי חנויות (האחת בהיכל נוקיה והשנייה בראשל"צ). חפרתי לא מעט ובאמת שאצלם מצאתי את המחירים האטרקטיביים ביותר. יש להם גם מגוון רחב מאוד של מחשבים שניתן לנסות ולבחון מקרוב בחנויות. רכשתי מהם ממש לפני שבוע X201i ואין מבסוט ממני.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

שלום לך

אתה יכול לבדוק גם אצלינו .

www.rsm.co.il

יש חנויות בתל אביב , כפר סבא ועפולה .

אשמח לעזור ולהמליץ לך באופן אישי .

יום נפלא

מיכאל

חתימתי עברה על כללי הפורום ולכן נערכה.

פורסם
לא חסר פה המלצות על כמה להתרחק מהרשתות הגדולות כמו KSP אייבורי וכאלה.

השאלה היא איפה כן אפשר לקנות בראש שקט?

אני מניח שמחנויות קטנות, השאלה היא האם יש למישהו המלצה על מקום מסויים.

הרצון הוא למחשב נייח כמה שיותר פשוט, שישמש בעיקר לאינטרנט ולסרטים.

עדיף באזור רעננה כפר סבא הרצליה.

גם אני אשמח לקבל המלצות, הנושא אקטואלי פה (אם אמצא זמן לבנות מיפרט למחשב שמכוון לשרת גיימרים צעירים).

גם אני לא מכיר חנות באזור השרון שלנו שאכנס אליה לקניה כזו, אם כי אין שום בעיה עם קניה ברשת.

שמעתי המלצות של שיריון מחשבים, חפש ברשת.

היתה פעם בהרצליה חנות למיר של הרצל, שנתן שרות ויעוץ מצויינים, רק שהיא נסגרה בגלל קשיים, וחבל הוא לא הצליח להחזיק עסק כזה על בסיס מקצועיות והגינות ללא דופי ובמחירים הוגנים מאוד.

פריטים מזדמנים אפשר לקנות באייבורי, רק אם אתה ידע בדיוק מה אתה רוצה ומאיזו תוצרת.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
דבר עם ארז וולף, אחד ממומחי המחשבים המכובדים בפורום זה שבבעלותו עסק למכירה ושרות למחשבים.

ארז הוא אדם מאוד מקצועי והגון. מובטח לך שרות מעולה, מחיר מצוין ומוצר שלא תתאכזב ממנו.

כל מלה בסלע, נשאר לי רק להצטרף להמלצה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
חייב להמליץ בחום על הרשת החדשה - אלקטרה מחשבים. כרגע רק שתי חנויות (האחת בהיכל נוקיה והשנייה בראשל"צ). חפרתי לא מעט ובאמת שאצלם מצאתי את המחירים האטרקטיביים ביותר. יש להם גם מגוון רחב מאוד של מחשבים שניתן לנסות ולבחון מקרוב בחנויות. רכשתי מהם ממש לפני שבוע X201i ואין מבסוט ממני.

אני לא מכיר את הרשת ויכול להיות שהיא מצוינת.

אך החנות נבדקת במוצרים ובשירות (ולאו דווקא אם המוצר זול בשקל מכל מקום אחר)

מה שלKSP ואייבורי אין וזה מכשיל אותן (כי המחירים אצלם באמת הכי זולים).

משכנתא זה קל

פורסם

אני לקוח של KSP כבר כמה שנים.

כל פעם שהייתה בעיה נתקלתי בשירות מעולה (סניף ראשל"צ)

פעם אחת קניתי מסך שפשוט לא הייתי מרוצה והם זיכו אותי באופן מלא (אחרי שכבר פתחתי וחיברתי לחשמל)

היה לי גם כונן קשיח של Seagate מהסדרה עם התקלות (התקלקל לגמרי אחרי שנה) ודרשתי להחליף לWD חדש וקיבלתי.

פורסם

מתוך ההמלצות כאן - תקפיד לקנות מחנות שנוח לך להגיע אליה. תקלות קורות במחשבים חדשים בסבירות לא מבוטלת (גם אם אתה משלם על בדיקה מקיפה) ובכל מקרה שכזה אתה תצטרך להטריח את עצמך פיזית לחנות.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

אני כבר שנים קונה את המחשבים שלי והציודים למחשבים באייבורי.

המחירים טובים לי, ובפעמים הנדירות שאשכרה הייתי צריך שירות השירות היה טוב מאוד.

V5

פורסם

אני בעד לתמוך בחברי הפורום.

כבר כמה פעמים רכשתי מחשבים וציוד היקפי ב- RSM (ת"א, שם אני גר), ואני מרוצה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...