Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הערב שמתי לב שבפנסים האחורים של הרכב יש הצטברות של מים, אין לי מושג איך הם נכנסו לשם. איך אני מרוקן את המים? הם יכולים לגרום לנזק כשהם שם?

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

יש בעיה עם האטימות של הפנסים, או שהם תחליפיים, ולא חסר מקרים שזה קורה בפנסים מקוריים של רכב מהחברה, תפרק את הפנס תרוקן את המים מהפתח של בית הנורה תייבש עם פן או עם לחץ אוויר אפשר לנסות למרוח קצת סיליקון מסביב לחיבור של העדשה לפסלטיק שמחזיק את כל הפנס

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
יש בעיה עם האטימות של הפנסים, או שהם תחליפיים, ולא חסר מקרים שזה קורה בפנסים מקוריים של רכב מהחברה, תפרק את הפנס תרוקן את המים מהפתח של בית הנורה תייבש עם פן או עם לחץ אוויר אפשר לנסות למרוח קצת סיליקון מסביב לחיבור של העדשה לפסלטיק שמחזיק את כל הפנס

איך אני מפרק את הפנס?

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

מדובר בתופעה מוכרת.

אם לא נגרם ללוח המודפס נזק, עליך לפרק את הפנס (בחלק האחורי שלו יש אום גדול מפלסטיק שאתה משחר והפנס בחוץ) ולייבש אותו.

לאחר מכן עליך להתסכל על החלק עליון של הפנס (כאילו הוא מורכב על האוטו). בחלק השחור של הפנס תמצא שיש סדק, עליך לסתום אותו בנדיבות עם סיליקון (RTV יעשה את העבודה, אין צורך להסחף עם משהו חזק יותר).

בצע את האיטום לשני הפנסים גם אם רק אחד מלא מים.

מצ"ב תמונה להמחשה על האיזור שעליך להתסכל ולאטום.

איציק

Xsara-rear.jpg

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ניסיתי לפרק הצלחתי לשחרר את הפנס אבל אני לא מצליח לנתק את החוטים בשביל לנתק לגמרי את הפנס. ראיתי את המרווח שכנראה משם נכנס המים.

איך אני מנתק את החוטים?

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

יש מחבר עם אבטחה (מעין טבעת מתכת שאתה צריך ללחוץ עליה ואז לשלוף את המחבר), לא משהו מסובך במיוחד.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הצלחתי לפרק, יש בשתי הצדדים תופסנים המפרידים את הנורות מהפנס. לגבי הסדק, היום באור יום לא ראיתי סדק מסוים מה שכן יש זה מרווח קטן במקום שסימנת אבל זה שלם לא סדוק. יכול להיות שזה נכנס ממקום אחר?

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

• תוכן חדש...