Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני כבר לא יודע מה לעשות יש לי רובר 216 עכשיו שלוחצים גז בסביבות 4 וחצי 5 יוצא או עשן לבן או אדים בכמות לא סבירה בכלל

עכשיו מה שאני לא מבין זה

שלא חסר מים או שמן ואני לא מבין מה קורה. התופעה קוראת לעיתים קרובות לא קבוע

פורסם

זה ככה שאני לוחץ על יוצא הרבה שאני עוזב זה הרבה פחות

זה לא קורה תמיד

לפעמים בכלל אפילו טיפה לא יוצא גם שולחצים גם שלא לוחצים

ונניח רבע שעה מכשמניעים

פורסם

בימים אלה כשהרכב קר אז יוצאים אדים מהאגזוז בגלל הלחות, לפעמים זה עלול להראות מבהיל קצת אבל זה נורמלי לחלוטין. לדעתי אם הרכב לא מעשן כשהוא חם וכשקר העשן הוא בעצם אדים (אם אתה רוצה לבדוק שים תיד שנייה על האגזוז ותריח אם יש איזשהו ריח מיוחד לגז...) אז אין מה לדאוג.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כדי לבדוק אתה יכול לשים חתיכת נייר מול האגזוז וללחוץ גז. אם יש לחות על הנייר זה אדי מים שמצטברים מהקור באגזוז שהרכב כבוי, זו לא תקלה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

טוב אז ככה... עם נגיד אני שם תיד על האגזוז אז יאענו היד שלי נהיית רטובה מלאה אדים כאלה

ובקשר לריח לא הבנתי איזה ריח אני אמור לריח עם משהו לא תקין ועם תקין איזה ריח?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם ככה אתה לא צריך לדאוג.

זה אדים שנוצרים באגזוז כי הוא קר לפני שהנעת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...