Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברצוני להתייעץ לגבי שברולט אופטרה דגם ls 2005. יד שניה שהיה בבעלות פרטית והשכרה, 140,000 km.

מחיר המחירון שלו הוא 40,000, מציעים לי אותו ב34,000.

אמינות, צריכת דלק, נוחות,אחזקה הבנתי שזה בעצם רכב דייהו ולא שברולט.

כמה שיותר מידע שתוכלו לתת לי זה מצויין. מה אתם חושבים והאם כדאי לרכוש.

תודה רבה לכולם

פורסם

האופטרה היא מכונית די בסיסית. היא לא בטיחותית במיוחד, חסכונית במיוחד או נוחה במיוחד, זאת מכונית למי שמחפש תחבורה בסיסית וזולה. מבחינת אמינות היא די בסדר, אבל שים לב שלאופטרה היו כמה קריאות שירות ובעיות חוזרת שהיו אמורות להיפתר ע"י היבואן (משהו שקשור לאגזוז ולשסתומים במנוע, תסלח לי אם אני לא מומחית גדולה למכונאות :-) ). תבדוק אם הרכב אותו אתה רוכש אכן עבר את קריאות השירות האלו.

בסך הכל היתרון הגדול של הרכב הזה הוא המחיר. באמת מדובר ברכב זול יחסית לשנתון ואין ספק שזה יתרון גדול למי שרוצה לנסוע ברכב חדש.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

מה שסמדר אמרה נכון בעיקרון.

אבל קח בחשבון שרכב זול ולא בכדי - הוא נחות בכל פרמטר לעומת המתחרים שלו.

אני ממליץ לך לעשות חיפוש קצר בפורום ותמצא את הדיעות הרבות של באי הפורום לגבי הרכב הזה - רובן המוחלט שליליות.

זכור: זול זה יקר.

פורסם

כל הרכבים אצלי בעסק כבר שש שנים הם אופטרות (לא היתה החלטה שלי, כמובן:oops: ).

צברו נסועה מצטברת (כולם יחד) של יותר מחצי מליון ק"מ.

בסה"כ כולם מרוצים. חוץ מטיפולים שגרתיים ונזילת מתלה אחורי באחת הישנות יותר (2006) לא היו כניסות לא מתוכננות למוסך. אבל זה די מתבקש מרכב של שנה-שנתיים על הכביש שמטופל רק במוסך מורשה יבואן.

לחובותו אני יכול לנקוב:

רכב מאד בסיסי, עם הגה מאד כבד ולא מתקשר ותאוצה של טנק מיושן.

נוחות נהיגה בינונית מאד, לפחות לג'לוב כמוני (2X2 אורך/רוחב...). הכיסא קצר ולא נותן תמיכה מספיקה לגב התחתון.

לקחתי אחת לסופ"ש במקום ההונדה והצטערתי. חזרתי ישר לכירופרקט...

לנוסעים ומטען לעומת זאת,היא מאד מרווחת (כסא תינוק+בוסטר+הדיקטטורית+עבדך הנאמן+מזוודות לצימר+ציוד של פיקניק משפחות בסופ"ש+עודפי ציוד של החבר'ה בעלי האירופאיות המלוקקות שלא נכנס אצלם נבלעו בתא המטען בלי בעיה).

הטיפולים השוטפים לא מאד יקרים (בהשוואה להונדה,זה מה אני מכיר...).

צריכת דלק ממוצעת ל-"אלפששמאותאוטומט" עם גיר, שאיך נגיד, לא מעלית הטכנולוגיה.

מה שכן-תלחץ עוד הרבה במחיר. יש מקום. לכוון המתחת ל30. בעיקר עם העבר ה"בעיתי" (השכרה).

תראה את זה:

http://www.tbdm.co.il/UMI_OptraMore2008Two/Default.aspx?LinkID=1018

רק להשוואה. יוצאת ליסינג ולא השכרה, עם חצי מהקילומטראז' וחדשה בשלוש שנים.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

ממליץ לבדוק לגבי בעיות חשמל, אחי קנה אופטרה שנת 2006 LS דל' 5 הוא נכנס הרבה למוסך בגלל בעיות חשמל.

לרוב הבעיה היתה בפנסיים הקדמיים.

כמו שנאמר קודם לכן רכב מאוד בסיסי.

גודשת מאיטליה...:twisted:

פורסם

היה ברשות אשתיי רכב כזה מהשכרה למשך שבועיים כרכב חלופי - לא היה מסוגל לסחוב את העליות של הכרמל בצורה סבירה. יתכן שמדובר ברכב שעבר התעללות (הרבה שנים בהשכרה) אבל ריחמתי על אשתי שהיתה צריכה לנהוג בו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ממליץ לרדת בשנתון ולרכוש רכב נורמלי.

כל רכב בערך עדיף על האופטרה.

להורים של חבר יש רכב כזה (שהם קנו חדש מהסוכנות) ויש לו לא מעט בעיות מרגיזות - בעיקר חשמליות (והרכב לא נוח במיוחד ודי רועש), אז רכב השכרה לשעבר + 6 שנים על הכביש? לא, פשוט לא.

הייתי מתרחק כמו מאש. גם מאוד קשה למכור אותם.

אני הייתי ממליץ לחפש מכוניות אחרות. בפירוש. יונדאי אקסנט, יונדאי אלנטרה, סקודה אוקטביה, טויוטה קורולה (למרות שאני לא מחבב את הרכב במיוחד ולא חושב שהוא מצדיק את המחיר שלו במיוחד).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אם המחיר מחירון 40,000 אז נשמע סביר כי ימכרו אותו ב 25-26

לפי מה שכתבת הרכב גמור (גם השכרה וגם ק''מ מטורף לרכב כזה שהוא לא אמין ולא טוב)

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...