Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

כמה מאמץ אתם משקיעים בכיוון המראות, המושבים ושאר האביזרים ברכב מזדמן?  

135 הצבעות

1. 1. כמה מאמץ אתם משקיעים בכיוון המראות, המושבים ושאר האביזרים ברכב מזדמן?

• לא נוגע בכלום, אפילו לא מזיז את המושב.
      3
    • במקסימום מזיז קצת המושב אחורה ומכוון מחדש את המזגן.
      24
    • מכוון את המושב, מגוון את ההגה לגובה, מכוון מראות ויוצא לדרך.
      83
    • מכוון את כל מה שאפשר, כולל הדיבורית והמשענת של הגב.
      20
    • עושה טסט חפיף לרכב, בודק לחץ אוויר בגלגלים, בודק שהרישיונות והביטוח בתוקף, מכוון ה-כ-ל ויוצא לדרך.
      5

פוסטים מומלצים

פורסם

הבן השני שלי שנוהג מזה כחצי שנה סופר את הפעולות בכניסה לרכב: רשיונות, שלט "נהג חדש", מושב, מראות, חגירת חגורת בטיחות, הרכבת משקפיים. אם הספירה עד 6 לא תקינה הוא בודק את עצמו שוב.

אתה יותר גרוע מחיים הכט:-P

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה יותר גרוע מחיים הכט:-P

תשמע - יש לו 50% יקיים (הצד שלי). את ה-50% המרוקאיים הוא משאיר בצד המוזיקה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הבן השני שלי שנוהג מזה כחצי שנה סופר את הפעולות בכניסה לרכב: רשיונות, שלט "נהג חדש", מושב, מראות, חגירת חגורת בטיחות, הרכבת משקפיים. אם הספירה עד 6 לא תקינה הוא בודק את עצמו שוב.

טכניקה מצויינת - אני משתמש בה בכל מעבר בשדה תעופה או מסוף גבול. כל הכבוד.

פורסם

אצלי כשמזיזים משהו, אני משתגע. גם אם אני מגיע למצב שהכל כמו שהיה קודם, מגרד לי שזה לא בדיוק כמו שהיה.

לכן אצל אחרים, אני רק מזיז את המושב כדי להתאים את ה189 ס"מ שלי לרכב וזהו, כדי שאף אחד לא יתהפך בעצמו.

ברדיו אני מגיע לגלגל"צ ידנית וכמובן לא שומר את זה בזכרונות, כך שניתן לבטל את הכיוון וגם הזכרונות נשארים בעינם.

משכנתא זה קל

פורסם

לא זז עד שכיסא-מראות-הגה-חגורה מכוונים בדיוק.

מעיף מבט על הצמיגים, אם יש חשד נכנס למלא וכבר בודק את כולם.

בודק שיש רשיון וביטוח.

תחנות ברדיו? שומע מה שבא לי.

מה זה הקשקוש הזה על להתחשב בבעל הרכב? כמה עבודה זה כבר לכוון מחדש? אם כבר, זה רק יתרון - בחינה מחודשת של הרגלים ישנים.

מעבר לכך, זה שאני כנהג אשב כמו שצריך ואראה כמו שצריך - זו ההתחשבות האמיתית בבעל הרכב, ההקטנה למינימום של הסיכוי לתאונה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
מה אתם הייתם עושים :wink:

מה קורה,חיים? :roll:

:lol:

וברצינות,גם לי יוצא בעבודה לנהוג על לא מעט רכבים,בד"כ אני מוצא שכיוון המראות\המושב\ההגה נוח לטעמי ולא דורש שינוי - אז לא נוגע :)

רשיונות וביטוח זה בגדר חובה! (אפילו שיש לנו קצין רכב למלם-משהו..:oops:)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

כמעט ולא יוצא לי לנהוג ברכבם של אחרים, אבל מהפעמים המעטות שיוצא לי, אני כמובן מכוון את המושב, המראה המרכזית ומראות הצד.

אם המזגן "נושף" לעין, כמובן שגם אותו מכוון הצידה או שמכבה.

הצרפתיה שלי,

פיג'ו 307 1.6 ליטר 2008.

פורסם
אבל הפתח של המזגן מכוון לכם ישר לתוך העין, ברדיו יש רק תחנות עם דיבורים על פוליטיקה והדיבורית בלוטות' הקבועה מקושרת עם המכשיר שלו

אימ'לה איזה קור! זה הדבר הראשון שאני אשים לב אליו כשאני אתחיל בנסיעה ברור שאני אכוון

פורסם
משום מה כל הידידות שלי מסתדרות עם התנוחת ישיבה שלי

אתה לא אומר לנו כלום שתמונת הפרופיל שלך לא מספרת :wink:

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

תמיד מכוון את המראות, כיסא, משענת ראש, חגורה והגה, בודק צמיגים ורשיונות. במידה ויש אני מעיף צלונים / וילונות מהשמשה האחורית. לעיתים ברור לי שזה ירגיז את הנהג הקבוע אבל אין פשרות על הנושאים האלה.

אני מדלג על הכיוונים הללו רק במידה ואני עוזר למישהו (מישהי) להחנות רכב במקומו/במקומה.

לא ברור לי מה הבעיה לכוון ידנית ברדיו תחנה אחרת, זה לא צריך להפריע לנהג הקבוע.

כמעט תמיד כשאני נוהג ברכב של מישהו אחר או של העבודה אני מוצא את עצמי מבקר במשאבת אויר של תחנת דלק ומגלה איזה שיפור עצום יש בהגה של הרכב לאחר הוספת הלחץ החסר.

הדבר היחיד שאני מתלבט לגביו הוא פירוק המראה הפנורמית - מעצבן אותי נורא, אבל אם מדובר בנסיעות של עד שעתיים אני מבליג.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...