Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא הניח שמי שקונה ברשתות הללו שהן סוג של בית חרושת יודע שהוא אולי חוסך כמה שקלים אבל ביום הדין אם יש תקלה - אלוהים ישמור.

עוד לא אמרת לנו איך יכול להיות ש KSP שעל הנייר אמור למכור מחשבים עם אחריות מקורית של DELL שולח אותך לקבל שירות במוסך מדרכה .

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הוא הניח שמי שקונה ברשתות הללו שהן סוג של בית חרושת יודע שהוא אולי חוסך כמה שקלים אבל ביום הדין אם יש תקלה - אלוהים ישמור.

עוד לא אמרת לנו איך יכול להיות ש KSP שעל הנייר אמור למכור מחשבים עם אחריות מקורית של DELL שולח אותך לקבל שירות במוסך מדרכה .

האמת שלא ניסתי לחסוך, המחיר היה שווה לרוב החנויות.

אני לא יכול לומר לך איך זה יכול להיות כי אני בעצמי לא מבין את זה.

נכון לעכשיו העברתי את המחשב ל"יעל" פתרונות.

קו---------------------------------------

פורסם

אני מכיר הרבה סיפורי זוועה על KSP, אבל מהניסיון האישי שלי, מחשב של ידידה שנשרף לוח האם כחצי שנה לאחר השימוש, החברה מקיאספי שדרגו לה את הלוח בדגם חדש יותר מכיוון שהדגם שהיה לה כבר לא היה במלאי, וכל זה ללא שום עלות נלוית.

לקנות משם ציוד, אני לא בטוח שאני יקנה, אני אישית מעדיף לשלם אי אלו שקלים יותר עבור שירות.

אבי.

פורסם
האמת שלא ניסתי לחסוך, המחיר היה שווה לרוב החנויות.

אני לא יכול לומר לך איך זה יכול להיות כי אני בעצמי לא מבין את זה.

נכון לעכשיו העברתי את המחשב ל"יעל" פתרונות.

אוקיי, זה כבר נשמע יותר טוב - יעל הוא מעבדת השירות הרשמית של DELL .

למרות שהיום לרוב הדגמים יש שירות בבית הלקוח אז זה קצת מפתיע.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לגבי החוק אומר שמותר לפתוח אריזה אבל אסור לחבר את המוצר לחשמל. כלומר עשיתה אקטיבציה אז אי אפשר להחזיר .

אני לא יודע איך דיסק השחזור עובד אבל ממה שהבנתי כן ניתן ע"י פירמוט ושימוש בדיסק השיחזור להביא את המחשב למצב ההתחלתי של לפני האקטיבציה. ובכך בעצם לגרום למחשב להראות כאילו לא נגעו בו ואז החנות חייבת לקבל אותו חזרה . שוב פעם לא יודע בוודאות איך עושים אך ניתן לעשות זאת . אני יודע שזה קצת ערמומי אבל החוק מטומטם במקרה הזה , הרי גם לגבי טלויזיה ושאר המוצרים אסור לחברם לחשמל אבל לחנות אין שום הוכחה אם באמת חוברו או לא ולכן מחוייבות לקבל את המוצר חזרה.

פורסם

לא צריך דיסק בדרך כלל, למחשב שנרכשת עם מע' הפעלה אמור להיות פרטישן לRECOVERY וע"י לחיצה על אחת ה Fים בעלייה או פעולה אחרת , המחשב יחזור למצב "ניילונים".

עשיתי זאת 4 פעמים על אותו מחשב (לא בשביל להחזיר אותו, רק כי עשיתי עליו נסיונות ורציתי בכל פעם לחזור למצב 0)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...