Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש אודיו מרכז, יום שבת ה 5.2.11 החל מהשעה 12:30 מאחורי אצטדיון ר"ג

איתמר
שימו לב! השרשור הזה בן 4964 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם!

מפגש אודיו מרכז הקרוב יתקיים ביום שבת, ה 5.2.11 החל מהשעה 12:30 במיקום הקבוע מאחורי אצטדיון ר"ג (בחנייה שמול הבאולינג).

כהרגלנו בקודש, המפגש פתוח לכולם וכולם מוזמנים. שתייה וכיבוד קל יתקבלו בברכה.

במקרה של גשם או חסימת האצטדיון לרגל משחק כדורגל ינדוד המפגש אל תחת גשר מבצע קדש שבעברו המזרחי של הקניון, מול המקדונלד'ס.

בבקשה לרשום מי מתכנן להגיע או לא, אין טעם לתגובות "מצטער, לא אוכל להגיע הפעם", זה רק מכביד על השרשור.

שיהיה מפגש מהנה ומוצלח!

מפגשרג.jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

1.ג'וניור-מביא שתייה וחטיפים כלשהם

2.גיל-מביא חומוס וCarPC:twisted: אולי בן דוד שלי יצטרף בהמשך עם מערכת חדשה.

נא לשמור על שרשור מסודר.

בשיפוצים...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1.ג'וניור- ישראל (כן, ככה קוראים לך

:-P ) - מביא שתייה וחטיפים כלשהם

2.גיל-מביא חומוס וCarPC:twisted: אולי בן דוד שלי יצטרף בהמשך עם מערכת חדשה.

3. טורבינה - לא יודע מה השם הפרטי - מגיע עם סט... לא ברור מה מביא :-D

4. לאנוספורס - אדי - מגיע אבל לא יכול להתחייב - אני גם בקטע של שתיה וחטיפים - לא מאמין ולא מעוניין בעל האש בפברואר ועוד מתחת לכיפת השמיים (או גשר).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS2 + Audsion BitOne + Voce5.1K FullDA + MASSIVEBX4 +HatL1 + Morel CDM880 + Morel Hybrid602 + Micca COVO-S + Audison TH10 + Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום חברים,

אני גם מתכנן להגיע עם המערכת החדשה שלי שהתקנתי באיביזה שלי

אם יהיה לכם קצת סבלנות לעזור לי לכון אותה אודה לכם

אני אביא ארגז קולות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם יהיה לך סבלנות לחכות שהארגז קולות יגמר אנחנו נכוון לך את המערכת

:-P:-P:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS2 + Audsion BitOne + Voce5.1K FullDA + MASSIVEBX4 +HatL1 + Morel CDM880 + Morel Hybrid602 + Micca COVO-S + Audison TH10 + Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חברה מה המטרה של המפגש?

כולם באים רק עם מערכות או אפשר לבוא לראות ולהסתכל, לשמוע כמובן?!

אף פעם לא הייתי אז אני שואל (שלא תבינו לא נכון).

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה חייב להביא לנו בתולה צעירה בכדי שנוכל להעלותה על המזבח כהקרבה לאלוהי האודיו לרכב

:-P:-P:-P

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עם או בלי ארגז קולות אני מגיע עם הטרנטה החדשה (באמת קניתי טרנטה)

ישראל תכין את עצמך נפשית

ואדי תחמם לי את הכיסה הגיע הזמן לשמוע את המערכת הכי מענינת בפורום

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המערכת הכי מעניינת בפורום מבחינת פוטנציאל לדעתי כרגע בבניה - המערכת של סרול

לא יודע עד כמה המערכת שלי מעניינת אם לאמר את האמת - היא נקייה שזה מדהים, נשמעת טוב - ללא צרימות מיותרות, אנושית וחמה, יש בה את מה שאני מחפש מבחינת גובה, פוקוס, עומק, רוחב, פירוט אבל זה קולע לטעם שלי וכאן זה נגמר - זהו :?

אפשר לאמר שמבחינתי מיציתי והגעתי לשלב שאני מתכוון להנות ממנה עד שימאס לי - אח"כ? אלוהים גדול

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני כנראה יבוא רוב הסיכויים, זה כבר פעם שניה, אני יביא חבר או 2 להתלהב טיפה מהמערכת של אדי , (אדי במקום בתולה אפשרי איזה ילד פולני שנמצא בדרך?)

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4964 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...