Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יובל אורות אחוריים אתה יכול להחליף את כולם ללד,אתה תצתרך לפרק דיפון בבגאג'.

מקדימה אתה יכול להחליף את אורות החניה ואיתותים ללד(חניה לא יצריך אותך בפירוק מיוחד, לגבי איתות אולי תצתרך לגשת מבית הגלגל או לפרק את הפנס,איתותים שבקנפיים יושבים עם קליפסות אז להיזהר לא לשבור אותן)

נורת חניה :1157A

נורת איתות קידמיים:1157A

נורת איתות אחוריות: 7440/7440A/992

נורת אחוריות(אלו שדולקים בעת הדלקת אור ראשי) :7443

נורת ברקס ראשית: 7443

נורת ברקס עליון: 921

נורת איתות צדדית(אלו שעל הכנפיים הקידמיות): 1157A

נורת בגאג': DE3175

נורת תא כפפות 2825/DE3022

חפש את כל המקטים בצירוף עם מילת מפתח LED, בדרך כלל נורות שעולות כצמד סביבות ה20 שקל לא יעשו בעיות וישרדו טוב יחסית, הנורות שימותו הכי מהר יהיו נורות חניה, אותם הייתי ממליץ להקשיע בזוג איכותי של 50-70 שקל.

אין לך צורך בקנבאס(CANBUS)

וואו תודה רבה על הפירוט המושקע, עזרת לי מאוד!

מה שכן, אני די לא מבין בדברים האלה אז אני מעדיף לקנות הכל מהאיביי / מאלי ופשוט לתת למישהו שיתקין לי הכל.

הבעיה שהמקט"ים נהדרים, אבל אני צריך בפועל קישורים לכל נורה שאדע מה להזמין כי אני מפחד להזמין הכל לבד ולטעות בנורה או לרכוש משהו שהוא לא איכותי מספיק.. אשמח לעזרה בנושא ;)

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש קופון לאתר

powerbulbs ?אני רוצה כבר להזמין וזה יוצא 170 שקל .

ואם יש גם נורות לד טובות וחזקות שישתלבו ביחד אני אשמח ?

פורסם
הכל באיביי זה ניסוי הטעיה:wink:

מהמוכר הזה הזמנתי, הגיע דיי מהר וכבר עובד כמה חודשים טובים

1157

7440

7443

921(T10) לפס ברקס עליון- אמור להתאים

את מה שחסר סורי תצתרך להזמין בעצמך

תודה ענקית.. אבל שאלה, מה ההבדל לדוגמא לאור לד לרוורס לאור רוורס הרגיל שיש לי?

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם

איך הנורות לד של opt7? האם הן מצדיקות את המחיר היקר?

אשמח לקבל המלצה לנורות לד h4(לא סתם לחפש h4 turbo led) או משהו בסגנון, אלא חברה מסוימת/אתר מסוים.

תודה רבה.

פורסם
תודה ענקית.. אבל שאלה, מה ההבדל לדוגמא לאור לד לרוורס לאור רוורס הרגיל שיש לי?

אור לבן...חיסכון בחשמל ובלאי פנימי מועט יותר בעקבות פליטת חום קטנה יותר

איך הנורות לד של opt7? האם הן מצדיקות את המחיר היקר?

אשמח לקבל המלצה לנורות לד h4(לא סתם לחפש h4 turbo led) או משהו בסגנון, אלא חברה מסוימת/אתר מסוים.

תודה רבה.

לדעתי לא מצדיק את המחיר, גם OPT7 היא לא חברה הכי להיא, יש עליהן הרבה תלונות על איכות לא טובה, ושלקוחות קיבלו הרבה פעמים זוג נורות וכל אחת בגוון אחר

פורסם

אור לבן...חיסכון בחשמל ובלאי פנימי מועט יותר בעקבות פליטת חום קטנה יותר

גם האור רוורס הרגיל הוא לבן..

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם (נערך)

אצלם לך את האור רוורס שלי (מותקן לד 6000K) אתה מרגיש שיש לך תאורה כמו של מסעית(אם יש לך מצלמת רוורס זה גם עוזר לה קצת וגם אסטטית יפה יותר)

אריק, נכון שלOPT7 יש מחירים לא רעים כלל עבור קסנונים, אך אחרי מספר ביקורות ותלונות שקראתי, התגבשה לי תמונה לא הכי טובה לגביהם, מצאתי המון תלונות של נורות בגוונים שונים,בגוונים שלא הזמינו ונורות שנשרפות אחרי 3 חודשים וגם כמה ביקורות שמדדו להם הספקים(מול אולו שמוצהרים על הבלסטרים ובין מה שהיה בפועל שגם היו מוטעים).

זאת אחת הסיבות שאני לא שברתי את החוק והבאתי זוג קסנונים שלהם(מחיר מאוד אטרקטיבי מול קסנונים של פיליפס בוש שמצאתי בזמנו)

עריכה אחרונה על ידי iliahrom
פורסם

ההתלבטות שלי היא בין קסנון של opt7 35w בגוון 5000k ולבצע כיוון אורות, או שללכת כבר על "טורבו לד", אני עם פרוג'קטור.

אשמח לקבל מכם המלצה מה כדאי(קסנון או לד) והמלצה על חברה, הקסנון opt7 למשל עולה 250-300 אז אשמח להמלצה בטווח המחירים הנ"ל.

פורסם

לי יש נסיון טוב עם קיטים של קסנון מhid direct, טורבו לד מתחמם מאוד, יותר מקסנון.

ולפי מה שראיתי עד עכשיו עוצמת התאורה לא טובה כמו בקסנון, בהנחה ויש לך עדשות בכלל לא צריכה להיות בעיה, קסנון בגוון נורמלי עד 6000k וכיוון כמו שצריך ולא תיהיה לך בעיה לדעתי.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אירק יש תשובה על הOPT7?

אגב כיוון אורות, יש דרך יעילה לכוון בתנאי בית(ללא חניה פרטית) מצאתי המון דרכים אבל כולן היו מסורבלות לצערי

• תוכן חדש...