Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום שני אני לוקח רכב לבדיקה ולפי מראית העיין רוב הסיכויים שאני יקנה את הרכב..

הוא נראה מצויין ידני אך אין לי שום התנסות עם הרכב הזה והייתי מעוניין לדעת פרטים כמו למשל אם החלקים יקרים

או אם הרכב הזה לרוב מאכזב, עושה בעיות אחרי 200000 ק''מ מהווה בעיות של שפיכת מנוע וכדומה..

תודה לעוזרים ( ::wink:

פורסם
ביום שני אני לוקח רכב לבדיקה ולפי מראית העיין רוב הסיכויים שאני יקנה את הרכב..

הוא נראה מצויין ידני אך אין לי שום התנסות עם הרכב הזה והייתי מעוניין לדעת פרטים כמו למשל אם החלקים יקרים

או אם הרכב הזה לרוב מאכזב, עושה בעיות אחרי 200000 ק''מ מהווה בעיות של שפיכת מנוע וכדומה..

תודה לעוזרים ( ::wink:

המנוע עצמו אינו מהווה בעיה רצינית. הבעיה הגדולה יותר היא בלאי של יתר הרכיבים המכאניים (משאבות, גומיות, רצועות, מותחנים, מדחס, אלטרנטור רדיאטור, ציריות וכו').

חשוב שהרכב יהיה בעל הסטורית טיפולים מלאה, כל האבזור החשמלי תקין (כולל מזגן וחימום) ושברדיאטור יהיה נוזל קירור ולא מים.

פורסם

אני יקח אותה לבדיקה אני מקווה שהכל בסדר הוא מבוגר וולא מפחד אז אין בעיה..

הייתי שמח לשמוע יותר דעות בקשר לרכב..

תודה למייעצים

פורסם

אני רק מדמיין את התמונה הזאת:

אתה מקבל ביד את תוצאות הבדיקה, ושניכם (אתה והמוכר) בהלם ממה שרשום בטופס (הכל לא תקין, רשום שחור על גבי שחור).

הרכב בן 12-13, אחרי 200 אלף ק"מ. זה אומר, שרוב המכלולים בבדיקה לא ייצוא תקינים, ועדיין לא תבין באמת מהו מצב הרכב.

אם אתה מאיזור גוש דן, כדאי לך להכניס את הרכב ל"מוסך רון":

http://rongarage.co.il/main.html

הוא מבצע בדיקות לרכבי פולקסוואגן ונותן תמונת המצב האובייקטיבית וגם מחירי התיקונים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש לאחותי רכב כזה, שמור ומטופל, הרכב מבחינת האמינות סביר+ בהנחה ומטפלים בו כראוי. מבחינת נוחות- אין דבר כזה- יצאתי עם כאבי גב מנסיעה של חצי שעה. הנסיעה מרגישה לא בטוחה למרות הידיעה שיש כריות אויר, רועד(ולא מאיזון גלגלים) מעל 100 קמ"ש. מבחינה כללית הרכב סבבה לאנשים שלא מחפשים נוחות ומחפשים דברים זולים, אל תצפה לחווית נהיגה- כי אין (במיוחד אם נסעת על רכב משנתון מתקדם יותר...)

מקווה שעזרתי קצת:lol:.

• תוכן חדש...