Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

IBIZA FR במגרש ?

Yony_S
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מגרש בנתניה שאני מאוד מאמין ביושרו של הבעלים של המקום, חבר קנה שם 3 רכבים בתקופה האחרונה, ו2 חברים נוספים קנו שם כל אחד רכב והיו מרוצים, אין שם שטויות כדוגמאת טוטלוסט ועוד לפני הבדיקה הוא אומר לך מה מצב הרכב, והאמת עד חהיום מה שהיה בבדיקה זה מה שהוא אמר לי גם פנים אל פנים. בכל אופן הלכתי אתמול עם חבר הוא קנה רכב, וראיתי שם איביזה FR 2008 עכשיו זה מאוד מוזר לי מצד אחד שיש רכב כזה במגרש, מצד שני הוא מתחייב על שילדה.

מה אתם אומרים יש טעם בכלל להסתכל על הרכב או שלהתרחק כמו מאש ?

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

אם מדובר בסיטי קאר ,אז אסף ורן הם בד"כ אחלה של חברה, שמחזיקים רכבים יכסית די שמורים. לא כמו מגרשים שמחרטטים בק"מ ומעלים רכבים לא בטיחותיים על הכביש. לגבי האיביזה FR יש להם אחת כסופה נחמדה מאוד שהם קיבלו אותה מאוטו דיל, כי הם קרובי משפחה של מנכ"ל אוטו דיל ,אז זה נראה די בסדר.

כמובן שעליך לבדוק את הרכב ולקחת אותו למכון בדיקה שאתה בוחר ולא לקנות אותו ללא בדיקה .

בהצלחה

דניאל

פורסם

שאתה קונה רכב במחיר שכזה, למרות זה שאתה מכיר את הבעלים, תיהיה בטוח בעצמך ותיקח אותו לבדיקה מקיפה, אני לא בטוח בעלויות, אבל זה כמה מאות.. אם הבעלים של המקום אחלה, אז אולי הוא יעשה איתך איזה עסקה עם הבדיקה חצי חצי או אפילו מחיר מלא או מתוך המחיר של האוטו. במגרשים המחירים של המכוניות גם לא גבוהים ויש התמכויות טובות, אני בטוח שתמצא משהו.

הסיבה שהרכב שם זה בטח מישהו עם כסף טוב שניסה להיפתר מהאוטו מהר , או כמו בחששותיך הגדולות , שהאוטו עבר טראומה כל שהי, בדיקה מקיפה במכון תיתן לך את התשובות ! שווה את המחיר לפי דעתי ! ככה תדע בדיוק מה אתה קונה ואם יש בעיות לא קריטיות תוכל להוריד את המחיר טיפונת..

פורסם

לא ידוע לומר את האמת אני כאן בפורום כבר מעל לשנתיים ויש רק דבר אחד שיש לגביו הסכמה גורפת כאן בפורום, שספורטיבית אמור להיות נסחר מעל המחירון, שהוא לעולם לא יגיע למגרש של סוחר ולא משנה עד כמה גדול או אמין הסוחר הזה.

לכן זה נראה קצת תמוהה כל הענין הזה, אבל כשמתבררר שיש קשר בין הבעלים להנהלת טריידמובייל שהיא מי שמתעסקת עם כל הטריידים של צ'מפיון מוטורוס זה עוד איכשהו מסתדר.

וכן אני עקבתי אחרי הת'רד הנל שהעלה לא מעט תהיות, והאמת שאני מבין גם לליבו של פותח השירשור, כשאתה רוצה למכור רכב הישראלים חושבים שאתה ז--- ואתה תפתח את הרגליים למענם ותתן להם בחצי מחיר, אבל כשהם באים למכור ...

ואגב הלוואי והיה לי את הכסף לרכב של פותח הת'רד ההוא, הוא לא חושב אפילו לפתוח אותו :lol:

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

אם המספר רישוי מתחיל ב34 אז שתדע שהרכב עמד בהוצאה לפועל תקופה ונקנה ב30 אחוז מתחת.

מעבר לזה, יש FR 2009 באוטודיל ואחת 2010, ההפרש במחיר נמוך ויש מימון, ושם אני מכיר לפחות FR אחת שהיא במצב תצוגה.

פורסם
לא ידוע לומר את האמת אני כאן בפורום כבר מעל לשנתיים ויש רק דבר אחד שיש לגביו הסכמה גורפת כאן בפורום, שספורטיבית אמור להיות נסחר מעל המחירון, שהוא לעולם לא יגיע למגרש של סוחר ולא משנה עד כמה גדול או אמין הסוחר הזה.

:lol:

אני לא מבין לגבי איזו "הסכמה גורפת" אתה מדבר.

המציאות יותר מורכבת מאשר תגובות של מגיבים בפורום אשר יכולים לכתוב מה שהם רוצים מבלי לקחת אחריות על כך. הבחור עם הקופרה מנסה למכור רכב במצב חדש ללא הצלחה, וכמוהו יש עוד רבים אחרים.

וכן אני עקבתי אחרי הת'רד הנל שהעלה לא מעט תהיות, והאמת שאני מבין גם לליבו של פותח השירשור, כשאתה רוצה למכור רכב הישראלים חושבים שאתה ז--- ואתה תפתח את הרגליים למענם ותתן להם בחצי מחיר, אבל כשהם באים למכור ... :lol:

כאן אתה סותר את עצמך. מצד אחד אתה מדבר על הסכמה כלשהי שקיימת (כביכול) לגבי רכבים ספורטיביים, ומצד שני מדבר על תופעה ישראלית (כביכול) שאינה יכולה לקיים את אותה הסכמה.

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=357813

קרא את הת'רד הזה ותבין על איזה סתירה אני מדבר, הבחור שמנסה למכור את הרכב עליו מדובר בת'רד פתח בעצמו ת'רד לפני שקנה את הרכב והתאונן בפני האנשים בפורום מדוע הוא נמכר מעל המחירון, ובסופו של דבר הוא קנה את הרכב ומנסה למכור ב10 מעל המחירון, האם עיני לא רואות טוב ואין כאן פרדוקס מצחיק ?

לגבי ההסכמה הגורפת, תקרא את דעות של רוב הכותבים בת'רד הנל, ותראה הפלא ופלא שהרוב הגדול כאן דווקא כן מצדיק את המוכר לדרוש סכום כזה עבור אקזמפל שמור, בעוד הקונה החדש כביכול (כמה צפוי) מתלונן את אותה התלונה שנתן זה שקנה את הרכב לפני שקנה אותו.

שוק הרכבים אכן מורכב יותר ממה שכותבים כמה אנשים כאן בפורום כולל אותי ואותך, ואתה צריך להבין שהאנשים שהפרוטה מצויה בכיסם יעדיפו לקחת או מימון קטן או שבכלל אינם זקוקים לה על מנת לצאת עם רכב חדש מהסוכנות.

מאידך כמה שבועות לפני שבעל הקופרה בכלל ניסה למכור את הרכב, חבר מהעבודה מכר כזו יד 2 עם קמ מעט יותר נמוך במחירון תוך שבועיים.

אם המספר רישוי מתחיל ב34 אז שתדע שהרכב עמד בהוצאה לפועל תקופה ונקנה ב30 אחוז מתחת.

הוצאה לפועל אינה מעידה על טיב הרכב, אלא רק על אחד משני הדברים:

1. טיפשותו של אדם לרכוש רכב שאינו יכול לעמוד בהוצאותיו

2. פשיטת רגל בלתי מתוכננת/איבוד חוסר עבודה ואי יכולת כלכלית להמשיך ולשלם את ההלוואה

על כן נאמר סופו של חזיר להשחט ואני לא דוגל בזה שאדם יעשה רכישה שאינו יכול לעמוד בה, בטח ובטח בראיה עתידית, שהמצב הנתון כרגע יכול לעבור תהפוכה שלמה.

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

טוב בכל אופן לא אתיחס לחלק הראשון של הת'רד, אני שוקל מאוד לסגור עסקה בקשר לרכב כתלות בתוצאות הבדיקות המקיפות שאעשה, ושוב אני שואל האם אפשר להתפשר על הFR או שרצוי מאוד ללכת על הקופרה?

מה הן החסרונות של הFR לעומת הקופרה?

הרצתי חיפוש בנושא ואחרי אינספור ת'רדים ישנים יש כמה מסקנות שבקופרה האינטרקולר חזית מוגדל, יש שוני במתלים של הרכב, ובמקרה של שיפורי הספק משמעותים יש להשקיע לא מעט בכדי להגיע לבסיס התחלתי דומה לשל הקופרה.

גילוי נאות, אינני מתכוון לגעת ברכב יותר מדי אלא להנות מהקיים, והשאלה המתבקשת האם זה אפשרי לנוכח הקטילה שהרכב הזה עבר על ידי משתמשי הפורום?

אשמח לשמוע מאנשים שמחזיקים בFR ויש כאלה אבל משום מה קולם לא נשמע באותם הת'רדים (אין מן הנמנע שהדעות יהיו משוחדות ואני מודע לזה :wink:)

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

הקופרה עדיפה בכל מובן כלשהו (בטח אם לא תשנה כלום באוטו) על הFR.

במיוחד אם אתה מחפש רכב יותר ספורטיבי.

הFR בינונית ורכה למדי, דברים שאפשר לפתור בכל מני שיפורים - אבל אם זה לא הכיוון שלך - לא הייתי מתפשר על FR.

מצד שני אם אתה מחפש סתם רכב מהיר וקצת פוזה - אולי ההפרש הכספי לא שווה לך.

(פלוס העובדה שהקופרה קשיחה משמעותית ביום יום)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=357813

קרא את הת'רד הזה ותבין על איזה סתירה אני מדבר, הבחור שמנסה למכור את הרכב עליו מדובר בת'רד פתח בעצמו ת'רד לפני שקנה את הרכב והתאונן בפני האנשים בפורום מדוע הוא נמכר מעל המחירון, ובסופו של דבר הוא קנה את הרכב ומנסה למכור ב10 מעל המחירון, האם עיני לא רואות טוב ואין כאן פרדוקס מצחיק ?

לא הבנתי כל כך אם מדובר עליי

אבל מאחר ואני זה שמנסה למכור את הקופרה ההיא המדוברת, אני מניח שכן.

ולא אני פתחתי את השרשור שהפנת אליו פה.

אני קניתי את הקופרה חדשה מהחברה.

פורסם

הרכב ייעודי לשימוש יומיומי עם נסיעות הרצליה - נתניה פה ושם יהיו לחיצות אבל מירב הנסיעות שלי הן ממילא בשעות עמוסות אז נוחות נהיגה גם חשובה אבל לא הכי חשובה.

לא האמת שלא דובר עליך, דובר על זה קצת מסובך לרשום את זה ואשתדל להיות כמה שיותר ברור כי גם אני התבלבלתי בהמלך הכתיבה עם עצמי - זה ההסבר להודעה שלי שכנראה לא הובנה ויצאה קצת מהקשרה.

א רצה לקנות לפני X זמן גולף גיטיאי הוא בא ובכה כאן בפורום למה זה מעל המחירון נמכר, הוא קנה בסופו של דבר את הרכב ואני לא יודע בכמה. לאחר זמן מה החליט שלא מתאים לו ורצה למכור, ב' התענין ברכישה של הרכב הספיציפי שלו ונתן את אותה התלונה למה הרכב נמכר מעל המחירון כי הוא לא שווה מעל המחירון.

הפרדוקס המצחיק כאן הוא בדיוק מה שרשמתי בתגובות הראשונות, הישראלים רוצים לקנות בזול ולמכור ביוקר, כשהם באים לקנות רכב הם חושבים שאתה זונה ותפתח למענם את הרגליים ותמכור ב20 מתחת למחירון, אבל כשהם רוצים למכור מבחינתם על מתחת ל10 מעל המחירון אין מה לדבר.

גילוי נאות - אם הרכב שאני מתכנן לא היה נרכש בעסקה מימונית (אני כרגע בשלבי חשיבה במטרה להיות שלם עם עצמי מדובר כאן על הלוואה ל4 שנים + כל שקל שחסכתי) הייתי הראשון לפנות אליך, הרכב שלך עומד בכל קריטריון שהקצבתי לעצמי בעת חיפוש הרכב .

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

הבנתי, גם אני התבלבלתי ממה שכתבת.

בכל מקרה, תמיד פוסלים את הקופרה שלי מטעמי תקציב,

שמעתי הרבה שכבר אמרו לי אם היה לי את הכסף הייתי חוטף את שלך...

כיף לשמוע את זה אבל זה גם די מבאס, זה רק גורם לי להבין שאין לאנשים

שמחפשים ורוצים רכב כזה, את התקציב לרכוש אותו בשנתון הזה.

כבר הבנתי שהמחירון שלה פשוט גבוה מידי ורק בעוד שנה או שנתיים

היא תהיה יותר סחירה עם מחירון יותר מציאותי לסוג האנשים שמחפשים קופרה.

פורסם

אכן הבעיה העיקרית שלך היא השנתון הגבוה בשילוב עם המחירון הגבוהה.

07' שראיתי (ואני מכיר) נמכרו בשנה האחרונה ללא בעיות.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...