Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה לאנגליה - החזרי מע"מ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לקראת סוף החודש אטוס לאנגליה למספר ימים וחשבתי לקנות שם טלפון (מתלבט בין Desire ל- Desire HD, אולי אפתח על זה נושא נפרד), כיוון שלאחר החזרי מע"מ, המחיר זול אפילו מהמחיר בארה"ב.

הבנתי שהתנאים צריכים להיות כך:

1. עלי לקנות בחנות אשר מחזיקה את הטפסים (הם לא חייבים ולא כולם עושים זאת)

2. לקנות מוצר במחיר של 30 פאונד ומעלה

3. להראות דרכון, למלא טופס

4. בשדה התעופה להראות את הטופס למישהו.

מתי מקבלים את ההחזר (הבנתי שרק 14.9% ולא כל ה-17.5%)?

אם אני מצהיר על המוצר באנגליה, האם זה משפיע על הכנסת המכשיר לארץ? האם אסומן איכשהו כך שאצטרך להצהיר עליו בכניסה לישראל?

אם מישהו כאן התנסה בקבלת החזרי מס מאנגליה או ממדינה אירופאית אחרת, אשמח לשמוע על חוויותיו.

תודה.

פורסם

לא כ"כ עונה על השאלה המרכזית,

אבל:

יש לי את הdesire מאמצע אוקטובר,מכשיר מעולה.

את הdesire HD קיבלתי לפני כשבוע,עוד יותר טוב :)

יותר חזק,יותר מהיר,את עניין הגודל אני משאיר לך לשפוט. הוא קצת יותר גדול מה HD2.

מבחינת הבסיס,שניהם מבוססי אנדרואיד ויודעים לעשות הכל ויותר.

ואם תרצה לקנות אחד שם,עצה שלי : תקנה באשראי או אם אתה משלם במזומן תדאג ששמך יופיע על החשבונית אם אתה מעוניין לקבל זיכוי מחברת הסלולר.

פורסם

ההחזר שתקבל נמוך מהמע"מ ששילמת כי ההפרש הוא עמלה של החנות. ההפרש הזה והמינ' לקניה שונים בין חנות לחנות.

החנות תמלא לך טופס בקשה להחזר מע"מ. כשתגיע לשדה התעופה, מצא איפה החדר של המכס . הם יוודאו שאתה מוציא את הטלפון מבריטניה ויחתימו לך את הטופס. את הטופס החתום אתה זורק לתיבה שם (נראית כמו תיבת דואר).

אם אין מישהו בעמדת המכס אתה בבעיה. בשדה קטן יחסית כמו לוטון תיתכן בעיה כזו.

אם תקנה בכרטיס אשראי תוכל לבקש שיחזירו ישירות לכרטיס האשראי. אם תקנה במזומן, ישלחו לך צ'ק בדואר וכשתפקיד הבנק יגנוב לך חלק משמעותי .

לא נראה לי שהמכס באנגליה מוסר מידע למכס בישראל, אבל זו רק הערכה שלי.

בהצלחה

יהודה

פורסם

U-re - אני מתכנן לקנות מחנות, על איזו חברת סלולר אתה מדבר?

אגב, מה אתה עושה עם הדזייר הישן שלך?..

yehuda-k - מה הכוונה שבמכס מוודאים שאני יוצא עם המכשיר מאנגליה? מילולית בלבד, או ששמים אותו במזוודה?

בהחזר דרך כ. אשראי - אין עמלה של חברת האשראי?

תודה.

פורסם

אני לפני חודשיים קניתי 2 איפונים באנגליה.

לקחתי חשבונית על שמי.

הראתי בנמל

קיבלתי מזומן במקום.

לא צריך שום טפסים.

לא מקבלים מעמ מדוייק. זה יוצא קצת פחות. אגב, המע"מ עלה עכשיו באנגליה כמה שידוע לי.

פורסם

יש לי קו מהעבודה, אבל טוב לדעת את האופציה הזו שהבאת.

האמת שאני קצת שוקל לרדת מזה - ההפרש הוא רק 500 ש"ח וגם לא יודע איך לממש אחריות מאנגליה.

פורסם

אתה יכול לממש אחריות בארץ.

אני מימשתי לאייפון

רק שהם צריכים לתקן תוך חודש.

והם ימשכו את החודש עד היום האחרון

פורסם

מתי מקבלים את ההחזר (הבנתי שרק 14.9% ולא כל ה-17.5%)?

תודה.

זה עניין מתמטי בלבד, אתה מקבל את כל המעמ חזרה למיטב הבנתי.

נניח המוצר עולה 1000 לפני מעמ. זה 1175 אחרי מעמ. (מה שאתה משלם בחנות)

14.9% מ1175 זה בדיוק 175, וזה מה שתקבל חזרה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
U-re -

yehuda-k - מה הכוונה שבמכס מוודאים שאני יוצא עם המכשיר מאנגליה? מילולית בלבד, או ששמים אותו במזוודה?

בהחזר דרך כ. אשראי - אין עמלה של חברת האשראי?

תודה.

המכס האנגלי מוודא שהמכשיר ברשותך ועומד לצאת מאנגליה ואם ישאלו אתה צריך להראות את הטלפון (נדמה לי שזה אחרי שלב משלוח המזודות). הסיבה היא למנוע מצב בו קונים טלפון , מקבלים חזרה המע"מ כי המכשיר מיוצא, אבל בפועל המכשיר נשאר באנגליה.

בהחזר דרך כ אשראי העמלה קטנה לעומת עמלה גדולה בהפקדת ציק זר. שאל בבנק שלך ( ועדכן אותנו אם יגידו לך אחרת)

בהצלחה

יהודה

• תוכן חדש...