Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,

אני נהג חדש, ואני מחפש רכב ראשון שישמש אותי כמו שצריך.

התקציב הוא 45K.

חשבתי על האפשרויות הבאות:

פיאט פונטו גרנדה 2008

הונדה סיויק 2003-2004

סיויק 2004 3 דלתות - האם קיים כזה דגם?? לא מצאתי למכירה שלו..

סוזוקי ליאנה 2006-2007

פג'ו 206 2005

סוזוקי ג'ימני

אם יש עוד דגמים, אני ישמח לשמוע

אני מחפש שהשנתון שלו לא יהיה יותר מידי ישן, ושהצריכת דלק שלו לא תהיה מוגזמת.

תודה לעוזרים, עדי

פורסם

אתה מציג מבחר דגמים מקבוצות שונות לחלוטין. אי אפשר להשוות סיוויק לליאנה , ואת שניהם אי אפשר להשוות לפונטו או לג'ימני.

לכן, בשלב ראשון כדאי לבדוק כמה דברים:

1. לאיזה צרכים ישמש הרכב.

2. מה תקציב הרכישה ומה תקציב האחזקה. כנהג חדש עליך להקציב לפחות 6000 ש"ח לביטוח ויתכן מאוד שגם יותר.

3. איזה תכונות אחרות חשובות לך (עיצוב, כוח, סוג תיבת הילוכים מקום לנוסעים ומטען וכו').

לגבי הפיג'ו 206 - מומלץ מאוד לקרוא את הכתבה שהיתה היום באינטרנט, דומני בצדור הרכב של ואללה (אבל יתכן שב-ynet).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הגדרת האוטו לא חשובה מבחינתי, נתתי שמות של מכוניות שבדקתי ואהבתי, מבחינתי עדיף שיהיה מיני, אבל גם אין בעיה עם משפחתי.

1. נסיעה לעבודה וללימודים( נתניה - ת״א), מידי פעם טיולים..

2. תקציב האכישה - עד 45000, ביטוח עד 8k

3. שיהיה אוטומטי, כוח סביר(לא עגלה ולא מטוס), שיראה טוב יחסית, מקום ל4 אנשים.

לגבי הפיג׳ו לא הבנתי - טובה או רעה??

פורסם

לדעתי הפונטו תתאים לך בדיוק. חסכונית, צעירה, נראית לא רע בכלל ולא קטנטנה כמו סיריון או מיקרה.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

אם אתה מתכוון לנסוע רוב הזמן עם 4 אנשים הליאנה עשויה להתאים לך בזכות היותה מרווחת יחסית, אבל תביא בחשבון שנסיוני עם דגם זה הוא שמדובר ברכב עם צריכת דלק לא קטנה (אבל אצלי שימש בעיקר בנסיעות בתוך חיפה), וכמוכן הוא לא זריז במיוחד. לדגם 4 הדלתות גם תא מטען גדול - בהחלט יכיל בנוחות תיקים של 4 סטודנטים.

אם רוב הזמן יסעו ברכב 4 אנשים על ציודם מכונית סופרמיני עלולה להיות קצת צפופה, אם כי לא הייתי פוסל אפשרות זו לצורך חסכון בדלק, אם אין בעיה של מטען.

אם יתברר לך שרוב הזמן יסעו ברכב 1-2 אנשים בודאי שעדיף להתרכז ברכבי הסופרמיני, מרביתם יוכלו להסיע גם 4 אנשים עם מטען קטן אבל יהיו פחות נוחים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא התכוונתי שקבוע יסעו ברכב 4 אנשים... התכוונתי במקס' יכנסו לרכב 4 אנשים.

אני ישמח אם תרחיבו קצת יותר לגבי:

הפיאט 2008 - מחלות ובעיות שונות בדגמי הגרנדה

סוזוקי ג'ימני 2004 - צריכת דלק, מחלות ובעיות שונות

הונדה סיויק 2003-2004 צריכת דלק, מחלות ובעיות שונות

ראיתי הרבה המלצות על פורד פוקוס 2006-2007 - מה אתם אומרים??

בנוסף ראיתי שיש דגמים של סיויק 2004 או 2005 האצ'בק 3 דלתות, אפשר למצוא כאלה יד שנייה?

ד"א

צפוייה ירידת ערך של מכוניות משומשות בהחלפת שנה - ינואר 2011?

תודה על העזרה, אני קצת חופר אבל זה אוטו ראשון בכל זאת(:

פורסם

ה-206 חביבה ביותר לנהיגה, הרכב לא עגלה ואפילו די זריז יחסית ל-1.6 אוטומט. הרכב מאוד נוח, פלסטיק באיכות גבוהה ביחס ליפנית מסגמנט מקביל. מערכת מעולה. צריכה סבירה, 12 ממוצעת ככה. מרווח למדי גם מאחורה. אצלנו הוא היה רכב חדש אז אני לא יכול לתת חוות דעת על האמינות אחרי 5 שנים.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
לא התכוונתי שקבוע יסעו ברכב 4 אנשים... התכוונתי במקס' יכנסו לרכב 4 אנשים.

אם רוב הזמן יסעו ברכב פחות מ-4 אנשים רד מהמשפחתיות וקנה סופרמיני. תחסוך הרבה כסף - הן ברכישה (באותו סכום תוכל לרכוש רכב יותר חדש) והן בשימוש השוטף (צפויה לך נסועה לא קטנה, כך שהחסכון בדלק משמעותי, יכול להתבטא בכמה ליטרים ביום).

פורסם

גימני זה רכב מאוד מעניין במקרה שאתה מתכוון לרדת לשטח. יש לו שלדת סולם, סרנים חים מקדימה ומאחור, הילוך כוח ובסיס גלגלים קצר - דברים האלו תורמים לעבירות שלו.

גימני צפוף, בשבילי יותר מידי וגם האוטו קופצני.

אם אתה מתכוון לעשות טיולי שטח ומחפש רכב שטח עם אחזקה וצריכת הדלק של פריבט ומוכן בתמורה להתפשר על נוחות נסיע בכביש ומרווח הפנימי, זה הרכב בשבילך.

אם אתה לא מתכוון לרדת לשטח, לא רואה סיבה לקנות אחד כזה, בעצם כמו כל רכב שטח.

סך הכל גימני רכב מאוד חמוד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...