Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Seat Leon 1.4 TSI 2011

Joni.A
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב ראשון שלי, מתלבט אם לקנות, ישמח אם תוכלו להיות לי לעזר.

אני בן 23 סטודנט (בעת רכישת הרכב יישאר לי חצי שנה לגיל 24), מרוויח כ6000 ש"ח בממוצע חודשי, לאחר סיום הלימודים (מוערך בעוד כ3 שנים) אני יקבל החזקה על הרכב מהחברה שאני עובד בה ותוספת רצינית לשכר כמובן.

אבל נכון לעכשיו, התקציב שלי הוא בסביבות ה110 אלף ש"ח, אני מעוניין ברכב חסכוני (לא מתכוון לעבור את ה100 קמ"ש, עברתי את גיל ההתלהבות), לא קטן, שיראה טוב, ושירידת הערך שלו לא תהיה כזאת שתגרום לי להצטער על הקניה.

הביטוח של עובד מדינה. 800 ש"ח החזרי נסיעות בחודש (או 35 ש"ח לכל יום עבודה), מרחק ממקום העבודה לבית (70 ק"מ הלוך חזור). לא נוסע בתוך עיר, רק בכבישים מהירים.

ואם אכן תמליצו על הLeon אז האם ללכת על המנוע 1.2 או להישאר עם ה1.4? לקחת את החבילת Exellence או לא (6000 ש"ח)?

ראוי לציין כי כבר הייתי בסוכנות של Seat בהרצליה, והנציג הציע לי את ה1.2 ב108 אלף, ואת ה1.4 ב114 אלף, אני מאמין שאם אני יגיע לשלם במזומן אני יוכל להוריד אותו בכ10%.

תודה רבה לכולכם על העזרה.

פורסם

אתה מעט אופטימי להערכתי לענין הנחת המזומן, אבל לנסות מותר. לסולם התכונות שהצבת תתאים גם פיאט בראבו, שם גם האחריות ארוכה יותר, גם מרחק וזמן הטיפול כפול וגם אוטו מאוד חביב ונאה, לפחות לטעמי.

פורסם

טוב הרגע דיברתי עם נציג (שהנציג הקודם הפנה אליי)

ידעתי שהתחושה היתה טובה מדי לגבי כל זה, המחירים שהם הביאו לי למרות שאמרו כי הם סופיים מתברר עכשיו שהם לפני אגרת רישוי וכו', למרות שהנציג הקודם אמר לי שהם אחרי.

אני מתחיל לאבד חשק מהרעיון, וזקוק לעזרה, סיאט איביזה החדשה היא 100 אלף ש"ח אחרי הכל והיא מגיעה עם אבזור נאה לטעמי, השאלה היא, האם היא חסכונית? כולנו כבר מכירים את המנועי 1600 המיושנים, השאלה היא עם ידני שמכיל 6 הילוכים אם היא תהיה חסכונית בדלק או עדיין תשתה?

או שבכלל יש כדאיות לרכב אחר שהוא לא איביזה? מאותו קבוצת רישוי, עם רמת אבזור נאה גם כן שאתם יכולים להמליץ עליו?

תודה לכולם...

פורסם

במחשבה שניה אני חושב שאני ילך על פג'ו 107 ידנית בסוף, ישמח לקבל חוות דעת עליה...חסכונית? רמת איבזור? מה ניתן להוציא מהיבואן ביום הקנייה בנוסף? או שמא בכלל כדאי לי רכב אחר מאותו קטגוריה?

פורסם

סיטרואן C1 אחותה התאומה של ה-107 נמכרת ב-65000 ש"ח ואם תמצא את המבצע הנכון ימכרו לך גם ב-60000 ש"ח

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...