Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי פורד קונקט 2004 התחילה לפני כשבוע בעיה של התחממות לאור העובדה שהצינורות לא היו חמים והחימום הפנימי של האוטו לא עבד,החליפו לי טרמוסטט. נכון לעכשיו הצינורות לא כל כך מתחממים,אבל החימום הפנימי התחיל לעבוד,אבל כאמור זו לא הבעיה המרכזית,האוטו שותה מים!דרך האגזוז יוצאת לחות,הרכב מתחיל להתחמם רק כשנגמרים המים,והונטה לא עובדת,

כמו כן,לא ראיתי שמן במיכל עיבוי ולא מים בשמן.

שאלה למומחים:

האם בהכרח זה ראש מנוע?

בברכה

גיא

פורסם
שלום לכולם.

יש לי פורד קונקט 2004 התחילה לפני כשבוע בעיה של התחממות לאור העובדה שהצינורות לא היו חמים והחימום הפנימי של האוטו לא עבד,החליפו לי טרמוסטט. נכון לעכשיו הצינורות לא כל כך מתחממים,אבל החימום הפנימי התחיל לעבוד,אבל כאמור זו לא הבעיה המרכזית,האוטו שותה מים!דרך האגזוז יוצאת לחות,הרכב מתחיל להתחמם רק כשנגמרים המים,והונטה לא עובדת,

כמו כן,לא ראיתי שמן במיכל עיבוי ולא מים בשמן.

שאלה למומחים:

האם בהכרח זה ראש מנוע?

בברכה

גיא

גיא שלום

האם בדקת שאין לך מים בתוך הרכב?

מתחת לשטיחים של הנהג וליד הנהג?

אם כן,אז יש לך נזילה מהרדיאטור חימום...

בברכה,

שגיא

פורסם

אתה בטוח שהחליפו לך תרמוסטט? נראה לי שהוציאו לך אותו.

יש אדפטור ברוב המוסכים שיכול להצביע על גזים במערכת קירור המנוע ע"י שינוי צבע.

גש לבדוק במידה וקיים אז אין מנוס מתיקון ראש המנוע.

פורסם

תודה על התשובה.יש לך מוסך מומלץ במרכז לפורד קונקט?הבנתי שמערכת הקירור מורכבת ברכב בשילוב של קירור מים ושמן.

פורסם
תודה על התשובה.יש לך מוסך מומלץ במרכז לפורד קונקט?הבנתי שמערכת הקירור מורכבת ברכב בשילוב של קירור מים ושמן.

זה לא בשילוב אבל יש רכיבים שעוברים בהם גם שמן וגם מים ובמידה והם פרוצים יתערבב המים בשמן (ראש מנוע רדיאטור)

לגבי מוסך, דבר עם אורן שירותי רכב חפש אותו כאן בפורום.

פורסם

למה הוונטה לא עובדת? אולי זאת הבעיה, הוונטה לא עובדת והרכב מתחמם ומאבד מים בלחץ. כדי שרכב כזה יתחמם בצורה שאתה מתאר הוא חייב לעבור התעללות רבה, מכיוון שהוא גם דיזל (קשה להרתיח אותו) וגם אנחנחו נמצאים בסוג של "חורף" (לא חם בחוץ). לפי נסיוני משהו לא תקין בצורה מאוד קיצונית, ורק הטרמוסטט לא היה משפיע על התנהגות הרכב כפי שאתה מתאר. חייבת להיות תקלה משמעותית יותר. הניחוש שלי: הוונטה לא עובדת כלל, מנוע של הוונטה תקול. אתה חייב לבצע בדיקות מקצועיות, הכנס את הרכב למוסך אמין (עדיף מרכזי, שגם יבין איך הרכב הזה עובד).

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

יש הפתעות!3 מוסכים אמרו ראש מנוע הגיוני לא?! מוסך 4 אומר:זו בעיה נפוצה בקונקט-קולר טורבו.

הבחור המוצלח עשה מעקף בצינור וכמה מפתיע האוטו לא מאבד מים.רק שנותר למצוא קולר מפרוק כי חדש עולה יותר מ 2000 ש"ח,שזה גם מפתיע כי במבט חטוף ה"חליל" הזה נראה כמו צינור פשוט עם כמה יציאות.

יש למשהו מושג היכן אפשר למצוא קולר במחיר סביר?

פורסם

מה שכתבת עכשיו לא מתחבר לי בכלל עם מה שכתבת קודם.

"לא ראיתי שמן במיכל עיבוי ולא מים בשמן" ציטוט מהשרשור הראשון שלך.

משהו כאן הזוי לא יודע מה, כל תגובה שלך בשרשור סותרת את השניה.

פורסם

נכון זה EGR. חשוב להתייעץ עם אנשי מקצוע שיודעים את העבודה ולא לפתוח את הראש כל כך מהר.

לגבי הזיות,זה לא בפורום הזה.

• תוכן חדש...